Analize și opinii

Alin Beta: „Nu pot să separ știrea legată de votul din PE cu raportul lui pește, de cea legata de Educația sexuală”

Nu pot să separ știrea legată de votul din PE cu raportul lui pește, de cea legata de Educația sexuală. Chiar dacă nu pare a fi o legătură directa, în mintea mea tot se formează niște conexiuni.
Sa le luam pe rand. Comunitatea LGBT+ este formata din LGB care reprezinta imensa majoritate a ei și T+, care reprezinta o minoritate chiar și în cadrul comunității. Acum, pentru LGB lucrurile sunt simple și cât se poate de naturale, homosexualitatea exista în natura și nu are nici o legătură cu vreo deviere mentala a oamenilor. În ce privește T+, nu exista nici o specie de animale evoluate, adică păsări sau mamifere în care sa se fi observat vreun comportament asemănător celor din T+. Prin urmare este mult mai dificil de legat de natura și natural acest comportament. Dar el exista și nu îl putem ignora și în nici un caz înfiera. E dreptul fiecăruia sa se creadă ce o vrea el. Daaaaar, nu poți invoca studii “științifice” ca să argumentezi ideologia de gen, mai ales când aceste studii ignora științele reale, ca biologia sau medicina axându-se pe pseudostiinte de tipul psihologiei sau sociologiei.
Ca sa fie limpede, ideologia de gen nu este o teorie științifică, nici măcar la nivel de ipoteza nu poate fi încadrată. Ea este ceea ce este, adică o ideologie și atât. Pentru ca în ciuda tuturor progreselor științifice nici un bărbat nu va deveni femeie și nici invers. Exista peste 6000 de gene complet diferite între bărbați și femei, ceea ce face imposibila aceasta trecere. Cu alte cuvinte, adevărul crud pe care cei din T+ nu vor să-l accepte este ca ei vor fi tot timpul între lumi. Nu vor dori sa facă parte din una, dar nici nu vor fi în cealaltă. Pur și simplu pentru ca este imposibil, iar aici știința este foarte ferma și clara.
Prin urmare raportul ala din PE nu spune ca bărbații vor rămâne gravizi, asa cum au scris ei acolo, ci doar ca femeile din T+ care se cred bărbați vor putea rămâne gravide. Pentru ca oricât de tare ar fi PE și păcălicii care fac parte din el, nu vor putea anula legile naturale ale fizicii și biologiei.
Faptul ca celor din T+ nu le convine acel adevăr crud spus de mine se vede și din modul în care este construita Educația Sexuala în tarile europene. Ea este astfel aranjata încât sa ocolească tot timpul acest adevăr, acela ca un om născut într-un anume sex nu va face parte niciodată din celălalt, indiferent de procedurile medicale și de tratamentele hormonale.
Da, educația sexuala este importanta și copiii dar mai ales adolescenții trebuie sa învețe sa integreze sexul în viata sociala, dar este o mare distanta între informare corecta și indoctrinare.
Autor: Alin Beta

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nici partea de LGB nu tine de normalitate si tine de deviatii aparute in natura. Niciodata ei nu vir fi norma ci deviatia de la norma.