Analize și opinii

Alexandru Racu: „Pedeapsa cu moartea prin înfometare pentru nevaccinați”

Se pare că Cîțu a găsit, în cele din urmă, soluția. Îi putem spune soluția finală. Pedeapsa cu moartea prin înfometare pentru nevaccinați. Fără vaccinare nu mai poți să cumperi mâncare.
În mod cert va funcționa. Și la fel ca și declarația cuplului Tătaru-Cercel din timpul stării de urgență, referitoare la posibilitatea de a-i ridica pe toți bătrânii din căminele lor pentru a-i interna cu forța în lagăre de tratament, și această declarație nu poate decât să sporească și mai mult încrederea în autorități, care oricum se află la un maxim istoric.
Dacă n-ai reușit să convingi două treimi din populația țării că îi vrei binele, cu siguranță vei reuși să o convingi că îi vrei binele prin declarații de tip “una din soluțiile pe care le luăm în considerare e un holodomor al nevaccinaților”.
Evident, dacă statul român ar încerca să implementeze o astfel de soluție – sau soluția celorlalți doi psihopați, în speță cuplul Cercel-Tătaru – s-ar prăbuși în secunda doi. Singurul lucru pe care reușește să-l facă Cîțu prin astfel de declarații e să le confirme multor români convingerea că guvernul român chiar are de gând să-i extermine în masă.
Și după care mai vine și fostul tovarăș al lui Cîțu, domnul Cioloș, și declară că el nu înțelege protestele românilor în condițiile în care vaccinarea nu e obligatorie. E ca la Radio Erevan: este vaccinarea obligatorie? Nu este, dar dacă nu te vaccinezi nu mai primești mâncare. Sau cum zicea dictatorul african Idi Amin: eu garantez libertatea de exprimare; cee ce însă nu pot garanta e libertatea după exprimare.
În fine, fără să speculez cu privire la posibilele intenții obscure din spatele documentarului Recorder, e clar că și el pică la țanc: e cel mai bun moment pentru a-i întărâta și mai mult pe credincioși. Și e momentul să ne abatem un pic atenția de la hecatomba din spitalele românești pentru a ne concentra, din nou, pe instituția veche de mii de ani care, nu-i așa, e de vină pentru toate problemele statului român și ale societății românești.

Autor: Alexandru Racu