Analize și opinii

Alexandru Racu: „Ochii pe Istrael!”

All eyes on Israel!
Recent, au intrat în cel de-al treilea lockdown, demonstrând astfel că strategia combaterii epidemiei prin lockdownuri e utopică, mai bine zis distopică, căci doar o sectă psihotică ar putea să bage la pușcărie societatea pentru eternitate ca să nu moară 0.2-0.5% din populație.
În același timp, și-au vaccinat deja peste 10% din populație, iar în ritmul acesta vor ajunge destul de repede la 70-80% din populație, astfel încât vom afla cu toții dacă vaccinul ăsta poate pune capăt epidemiei sau nu.
În fine, ținând cont că poporul ales se vaccinează în masă, plasându-se din nou în avangarda popoarelor lumii, îmi este greu să cred că vaccinul ăsta e rezultatul unui plan diabolic de exterminare a populației lumii sau un fel de soluție finală la problema încălzirii globale.
Desigur, probabil că vor fi și victime colaterale, dar într-o măsură mai mică sau mai mare asta se întâmplă cu toate tratamentele medicale și în toate războaiele, iar israelienii sunt obișnuiți până în măduva oaselor cu logica războiului conform căreia contează să câștigi războiul, chiar dacă vei pierde unul sau mai mulți soldați pe câmpul de luptă. Sau, cum spunea bătrânul Caiafa: mai bine să piară unul pentru popor decât să piară tot poporul.
Așa că pariez pe naționalismul liderilor israelieni: pe de o parte sunt sigur că nu își extermină (și nu fac experimente iresponsabile pe) propriul popor, așa cum ar rezulta din anumite teorii conspiraționiste, iar pe de altă parte, ca orice adevărați naționaliști, vor pune interesul național mai presus de interesele și fricile individuale, mai mult sau mai puțin justificate.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu fi NAIV, Alexandrule!

    Ei intra in lockdown ca isi permit: ei primesc bani de la multe tari, inclusiv a noastra, prin santajarea politicului (cu motiv de holocaust, etc..).
    Deci ei isi dau lockdown, ca sa dea exemplu celorlalte tari, sa taca din gura ca pana si ei, ALESII, au lock down.
    Iar ceilalti tacand din gura si inghitand, vor intra intr-o criza financiara si o foamete globals de neimaginat…

    A doua chestiune, eu nu cred ca ei se vaccineaza cu aceasi posirca cu, care sunt vaccinati ceilalti, care sunt Nealesi!
    Ei se vaccineaza cu Vit. C sau alte chestii inofensive. Nu va uitati in gura lor, ca sunt vicleni pana-n maduva oaselor!

    Apropo, cati morti au avut ei in toata plandemia lor?

    Toata mascarada asta e de o viclenie greu de dibuit!

  • Really ?! Sa te-ncrezi in ceea ce auzi ca fac israelitii.. am spus mereu ca cele mai scumpe nestemate se itesc din minea umana. No offence !

  • Aș spune că ești naiv, dacă nu te-aș bănui de ceva mai grav.
    Oare cafeaua Jacob’s vândută în România este aceeași cu cea comercializată în Israel? Ei au pornit în mod intenționat primii, cu vaccinuri alese pentru poporul ales, să atragă întreaga lume în prapastia în care ei nu vor cădea.

  • Sa nu fim NAIVI.

    Israel-ul isi permite lockdown-uri, ca ei primesc bani de la multe tari (printere care si a noastra), santajand politicul pe motive de holoca$h (numai Basescu le-a dat cateva milioane de euro, pe care le imprumutase de la FMI – adica tot de la ei..).
    Fac lockdown, ca celelalte tari sa nu mai poata riposta impotriva lockdown-ului si asa sa intre intr-un faliment si o foamete de neiesit.

    Referitor la vaccinare, eu nu am incredere-n Israel si in politicienii care se vaccineaza. Ei sigur se vaccineaza cu Vitamina C sau alte chestii inofensive si in nici un caz cu otravurile pregatite pentru noi (cei vazuti de ei ca si goimi).

    Apropo, cati oameni au murit in Israel in timpul PLANdemiei?