Analize și opinii

Alexandru Petria: Săpați temeinic, că vă săpați propriile gropi!

Una dintre cauzele morții e și prostia. Pe lângă boli. Și bătrânețe. Și conflicte. Și ce mai vreți.



Ca în cazul indivizilor, prostia are forța să schimbe soarta unor popoare, să le provoace extincția.

Încercați o proiecție mentală. Cum credeți că va arăta Europa și America de Nord, locuri unde nici acum băștinașii nu prea fac copii, după 200 de ani, post legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex și dacă teoriile gender devin ideologiile oficiale? Mă refer la strofocările intelectuale care spun că genul nu e dat de natură, ci și-l alege fiecare, precum marca de lapte de la supermarket. Ei, nu cumva vă piere zâmbetul de pe buze?

O să mă încumet și cu răspunsul- o să fie doldora de arătări fără sare și piper, tălâmbe, cu bărbați pizdificați și tipe pulificate, cu virtuozi ai masturbării, cu popoarele în agonie, de nu moarte. Golul demografic o să fie umplut de africani și asiatici (natura nu iubește vidul!), pe care îi doare în paișpe de aceste aberații, chiar le combat ferm, procedând ca oamenii normali, pe legea naturii. Și ei o să fie viitorii nemți, spanioli, francezi sau români. Perspectiva este sigură, nu vă iluzionați.

Săpați temeinic, că vă săpați propriile gropi!

Autor: Alexandru Petria

Sursa: Alexandru Petria

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Se cutremura Pamantul! Din ce in ce mai des, cu magnitudine din ce in ce mai mare. Oceanul Pacii nu mai suporta tensiunea planetara. Nici Cerul nu mai rabda.
    Mi-e dor de ACASA!