Analize și opinii

Albert Toma: „Ordinea și liniștea mormântală a sclaviei perfecte”

Ordinea și liniștea mormântală a sclaviei perfecte

Sigur, trebuie să sperăm în continuare și să ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute, dar în niciun caz nu trebuie să ne relaxăm și să credem că asasinii au renunțat la genocid. Bineînțeles, această formă de nebunie plandemonică, indusă și impusă întregii omeniri, nu mai poate fi susținută pentru multă vreme. Deja dă semne evidente de oboseală și va fi abandonată în mod controlat „științific”. Plutocrații care au ordonat operațiunea plandemică sunt deja încântați de rezultatele excelente obținute în această primă etapă.

Și pentru ca Agenda să-și urmeze cursul, ce surprize puteau să ne pregătească scelerații de la butoanele lumii? Evident, ceva mult mai mai rău decât teroarea sanitară. Genocidul va continua prin ceea ce vedem că ni se impune, cea mai mare criză economică din istorie, acompaniată cu foametea de proporții biblice ce ni se anunță de pe la începutul plandemiei. Și dacă peste toate nenorocirile acestea, plutocrații asasini vor declanșa și al treilea măcel mondial, vi se mai pare imposibilă reducerea populației cu 95%? Ei nici măcar n-au ținut secret acest obiectiv. Poate o mică completare s-ar impune. Ideologul satanist ce a schițat planul Agendei, ne-a spus: „Nu veți mai avea nimic și veți fi fericiți”. Poate că modestia și delicatețea deosebită ce-l caracterizează l-au împiedicat să ne dezvăluie obiectivul complet al Agendei: „Până în 2030 nu veți mai avea absolut nimic, veți fi mult mai puțini, dar veți fi « fericiți »”.

Am văzut tot felul de zvonuri despre un proces Nurnberg 2, având ca scop pedepsirea asasinilor plandemonici. O copilărie! Nu va fi așa ceva! Chiar dacă s-ar organiza o asemenea farsă, ea va fi doar atât, o mascaradă pentru aruncat praf în ochii prostimii, așa cum a fost și primul „”proces” ce a urmat după al doilea măcel mondial. Atâta vreme cât aceiași asasini stăpânesc întreaga planetă și ei hotărăsc tot ce mișcă în lumea asta, cred că este rezonabil să presupunem și să înțelegem că nu există „justiție” în sensul în care își imaginează visătorii și naivii spălați pe creier. Sistemele de justiție de pe întreaga planetă sunt subordonate acestei grupări mafiote și satanice ce-și spune „guvernul mondial”. Și această mână de psihopați se consideră stăpânii și proprietarii de drept ai planetei. Desigur, judecând după legile demente impuse omenirii, ei chiar sunt proprietari. Și ei au decis să-și curețe și să-și salveze planeta de „dăunători”, adică de noi, oamenii, exact cum un proprietar de casă hotărăște să-și curețe casa de rozătoarele nepoftite, sau cum un fermier decide să-și reducă turmele.

Existența acestei grupări criminale ce-și spune „guvern mondial” și care deține puterea supremă pe întreaga planetă, nu mai poate fi pusă la îndoială. Nu e vreo informație secretă, e de domeniul evidenței că așa stau lucrurile, plandemia ne-a demonstrat-o cu vârf și îndesat. Dacă ar avea chef, această grupare, deocamdată ocultă, ar putea să fie instalată „de jure” și mâine, nu doar „de facto”, cum este în acest moment. Numai că membrii grupării sunt extrem de delicați, chiar timizi. Și fiind ei așa de delicați, ar prefera să-i rugăm noi să-și oficializeze stăpânirea asupra noastră. Mai simplu spus, vor declanșa atâtea dezastre și atât de mult haos, încât puținii supraviețuitori rămași să se roage cu disperare ca acești asasini să le devină stăpâni și să reinstaureze ordinea și liniștea pe pământ. Și ei sunt pregătiți să reinstaureze ordinea. Numai că va fi ordinea și liniștea mormântală a sclaviei perfecte.

Și mai există un „mic” motiv pentru care guvernul mondial din umbră nu este încă instaurat. Pentru a-și putea înfăptui obiectivele din Agendă, ei știu că omenirea mai trebuie prostită încă câțiva ani cu „conflictele” și „tensiunile” dintre „marile puteri”. Popoarele sunt asmuțite să urască alte popoare, pentru că, vezi Doamne, acele popoare le-ar fi dușmani. Este doar mascaradă. Singurii dușmani ai tuturor popoarelor sunt acești câțiva zeci de asasini teroriști mondiali. De aceea, toate „analizele geopolitice” ce încearcă să explice situația actuală, nu fac decât să ne zăpăcească pentru a nu mai înțelege ce se întâmplă. Suntem forțați să nu vedem pădurea, să vedem doar copacii. Pentru a declanșa acest ultim măcel mondial, păpușarii criminali au nevoie de această poveste a „conflictelor dintre marile puteri”.

Instrumentele cu care păpușarii își mențin și își consolidează necontenit puterea sunt niște mașini infernale, aparent foarte pașnice. Aceste arme mortale sunt corporațiile transnaționale, cu mult mai puternice și mai lipsite de scrupule decât guvernele țărilor în care acționează. De fapt, guvernanții, politrucii și toate sistemele de securitate, de ordine publică, justiție, etc, toate le sunt aservite și se controlează reciproc, dar nu în interesul cetățenilor, așa cum cred naivii, ci doar în interesul corporațiilor. Toate adunăturile astea de lefegii nu fac decât să stoarcă biruri de la populație și să le predea hulpavelor corporații. Evident, după ce-și opresc salariile lor nesimțite. Așa stând lucrurile, doar idioții mai pot aștepta salvarea de la politruci sau partide politice. Ei nu sunt decât niște slugi și vă mint cu nerușinare, știind de la început că n-au cum să-și îndeplinească promisiunile și angajamentele, chiar dacă ar încerca.

Se pare că salvarea noastră mai poate veni doar printr-o intervenție divină. De aceea trebuie să ne reîntoarcem cu fața către Dumnezeu și să ne rugăm să ne ierte și să ne salveze. Și cum Dumnezeu lucrează tot prin oameni, ar fi suficient doar ca un grup de comandanți de rang înalt din armata unei țări importante (nu spui care!), să trădeze cauza păpușarilor și, pe fondul susținerii populare, să instaureze o dictatură militară ce ar trebui să-și propună un singur obiectiv, naționalizarea tuturor proprietăților ce aparțin corporațiilor ce activează în respectiva țară, și impunerea unei legislații care să interzică cu desăvârșire apariția unor asemenea monstruozități în viitor. Lucru evident, dacă această lovitură ar avea succes, ea se va „viraliza” fulgerător pe întreaga planetă, sub presiunea revoltelor populare care ar urma. Doar destructurând acești monștri numiți „corporații”, numai așa ne-am putea salva de la genocidul pe care ni l-au pregătit psihopații criminali. Pentru că fără mașinile lor mortale, asasinii ar redeveni ceea ce sunt în realitate, doar niște bătrâni nebuni și inofensivi. Ca niște hiene fără gheare și fără colți. Lumea ar putea să se reîntoarcă la normalitate. Desigur, normalitatea presupune multe imperfecțiuni, dar nimic nu poate fi mai rău decât acest marș forțat al omenirii către abator. Din momentul distrugerii hidrei corporatiste, omenirea poate renaște cu adevărat, în loc să fie „resetată”.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Autor: Albert Toma

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …”Se pare că salvarea noastră mai poate veni doar printr-o intervenție divină. De aceea trebuie să ne reîntoarcem cu fața către Dumnezeu și să ne rugăm să ne ierte și să ne salveze”… ce are a face credinta cu ceea ce se intimpla? romanul meu are o vorba (si la ”asta”!): ”Dumnezeu iti da, NU iti vira in traista”… si inca una: ”Pina la Dumnezeu, te ”maninca” sfintii”… asadar, Dumnezeu NU ARE nici o treaba cu ceea ce noi am ”edificat”, am vazut, am ingaduit, am ignorat si am tolerat… NU NE VA SALVA Dumnezeu! asta este o certitudine… in intelepciunea Sa ne-A daruit citeva ”chestii” pe care NOI am ales sa le uitam sau sa le ignoram… intii de toate ne-A inzestrat cu CONȘTIENȚĂ si cu sora ei geamana, cu CONȘTIINȚĂ… apoi, ca sa nu le avem degeaba, ne-A daruit LIBERUL ARBITRU… va mai aduceti aminte? eram bine, merci, acolo, ”sus”… pina ne-am cam plictisit si I-am cerut sa nu mai fim singuri… Eva, sarpe, pom, marul lu’ Adam, izgonirea, afurisenia, Pamintul… la ”plecare” ni s-au facut cele trei ”daruri”… si am ”faurit” lumea de acum… NOI, nu AIA… NOI TOTI, fiecare cum a stiut, vrut, putut folosi cele trei daruri… CE treaba mai are Dumnezeu in ceea ce am ”devenit”? nu ASA am VRUT noi? a crede in Dumnezeu nu inseamna a sta in genunchi, a te ruga si a-I implora ajutorul, ”interventia divina”… este un pacat… inseamna ca am ignorat darurile Sale, ca le-am aruncat in lada de vechituri din beci sau din camara… ori, textul de mai sus face parte din firea (nu m a d a m a!) noastra de romani ai lu’ Miorita si ai lu’ Manole… adica ala care, desi este prevenit de o oaie (desteapta, nu de-a lu’ becali) ca moare, el, romanu’ ”destept”, tot mere la intilnirea cu ”dinsa cu coasa” iar ”inteligentul” alalalt (nu pseudonimu’ de la BNR) si-o pune in zid pe nevasta-sa… in loc sa i-o ’’puna’’… si mai era si calfa… NU ASA merge viata… NU ASA ”se intimpla” evolutia… de aia ai primit cele trei daruri? sa mergi spre moarte? sa fii fatalist? sa nu gindesti? sa nu ai o solutie? sa ACCEPTI ce ti-e DAT? asa A vrut Dumnezeu, asa A gindit cind te-A cadorisit cu TOT ce iti trebuie ca sa mergi pe ”drumul cel bun”? nu cred… cind ai Conștiența si esti in stare sa te ”vezi” pe tine si mediul in care vietuiesti, cind ai Conștiință si iti pricepi soarta si ”rolul” tau, cind dispui de al treilea dar, sa ITI HOTARASTI SINGUR ”drumul”, CE Ii mai ceri Domnului? nu dispui de TOT ce-ti trebuie ca sa ai ceea ce doresti? CE MAI VREI? mila Sa? interventia? sa intervina cum? sa-ti ”bage” in straita? pai si ROLUL TAU care mai este? nu cumva esti de prisos daca nu faci NIMIC? pica para malaiata, nu? m u i e t i is posmagii, nu? nu mai am ce comenta… doar sa fac o recomandare pentru ”adormiti”… ALORA le va fi frica si vor fugi ca niste gindaci de bucatarie la aprinderea becului, doar atunci cind multi oameni, majoritatea, TOTI oropsitii se vor inchina unui alt sfint, SINGURUL sfint care-i face sa tremure… Sfintul M O L O T O V…

  • Absolut corect!Să nu uităm însă că acești nemernici au urmași care preiau ștafeta genocidului planetar și al sclavagizarii celor rămași!
    De aceea, după părerea mea, ar trebui stersi de pe fata pămîntului pina la ultimul iar imensele lor averi împărțite omenirii in mod egal!Dumnezeu te ajută dar nu-ți baga si-n traistă!De aceea ne-a fost dat liberul arbitru!Hotărîrile le luam singuri!Suntem suma hotărârilor noastre!Dumnezeu ne ajută in masura in care suntem uniți!Parerea mea!