Analize și opinii

Adriana Vitan Balint: „Asta e România normală a unui impostor ajuns președinte!”

Asta e România normală a unui impostor ajuns președinte! Singura țară din lume unde carbonizarea pacienților în spitale a devenit un laitmotiv național, il auzim ritmic și repetat aproape lunar.
Dar nu, săracul președinte nu e el de vină, el nu are ce face, constituția nu il lasă, domne! Deși “săracul de el” e șeful serviciilor și al CSAT, unde trebuie să se discute fix chestiunile de siguranță națională.
Dar pentru șeful CSAT nu e o chestiune de siguranță națională faptul că spitalele iau foc și sunt pline de bacterii de la care mor oamenii cu zile, așa cum nu e o chestiune de siguranță națională tăierea pădurilor de către mafia care otrăvește un ministru în funcție și schilodește sau omoară pe cei care sună la poliție să anunțe furturile repetate de lemne. Totul sub ochii și protecția autorităților plătite de noi.
La fel cum pentru șeful CSAT nu e o chestiune de siguranță nationlă nici infrastructura feroviară sau rutieră, care ne pune in pericol viața zilnic. Sunt poduri crăpate care stau să cadă, gări in care se pot prabuși trenurile in pasajele subterane, primari care fac petiții la prim-ministru si ministrul de resort zadarnice.
Nu sunt de siguranță națională nici digurile și barajele fisurate care nu se repară ca să rămăna bani de furat la partidul care schimbă specialiștii de la ape ca să puna politrucii care au cotizat în campanie. Nu e de siguranță națională că zeci, sute de mii de oameni pot fi inghițiti de ape în câteva minute.
Nimic din ceea ce ni se intâmpla rău de atâția ani nu l-a deranjat indeajuns pe președinte incât să o considere chestiune de siguranță națională.
În CSAT se discută doar cum să se îngenuncheze justiția din nou și să ia SRI locul judecătorilor, ca să se asigure că pot fura nestingheriți. E singura chestiune care îl preocupă pe impostorul de la Cotroceni.
Asta e România normală în care se votează cu sârg și patos președinti oameni cu dosare penale: un stat mafiot in care politia protejează clanurile, se face scut la înmormântările sau evenimentele private ale mafiei, dar ne arestează copiii de pe terenurile de sport din curțile școlilor pe care nu le-au mai văzut de un an. Un an in care toti mafioții s-au umplut de bani și cu toții se fac că nu văd nimic.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Evident ca, Plavanul si ai sai „mari specialisti ai mortii”, Arafatu-Nosferatu, Streinu de Neam cu Cercel, Rafila-OMsila si sobolanul globalist-neomarxist, Vlad Voiculescu nu vor raspunde absolut deloc, fiind gasiti ca tapi ispasitori niste lucratori amarasteni din spital! Se pare ca Plavanului, asemenea „ilustrilor” sai inaintasi, a inceput, inca din 2015(odata cu incendiul programat de la Colectiv) , sa-i placa cuptoarele!

  • Președintele și ghinioniștii

    În dimineața de vineri 29 ianuarie 2021, când zorii încă nu se treziseră, pacienții Spitalului Matei Balș din București, s-au deșteptat în strigătele de durere și groază ale unor colegi de suferință. Flăcările ardeau de vii oameni. Oameni care nu aveau altă vină decât că erau bolnavi. Și că se aflau la locul și în timpul nepotrivit. Fumul torid ardea căile respiratorii și așa mâncate de un virus cinic, scăpat din laboratoarele unor dezechilibrați mintal.

    Astăzi cine este bolnav și ajunge în spital, a parcurs deja jumătate din drumul către locul cu verdeață, de unde durerea și suferința au dispărut. Pentru că nimănui nu-i pasă de cei care ajung aici. Celor cărora ar trebui să le pese, sunt prea ocupați cu socotitul și plasamentul banilor în conturi de partid sau individuale. Bani rezultați din comisioanele grase pe care firmele de casă le scot din vânzarea unor măști fără valoare protectoare, dezinfectanți pentru mâini care n-au nici măcar eficiența țuicii bătrâne, și mai nou din băgarea cu forța în carne a unor vaccinuri făcute noaptea-n beci, în laboratoarele dinainte stabilite de păpușarii lumii. Vaccinuri netestate științific, a căror durată de imunizare și ale căror efecte secundare adverse în timp, nu le cunoaște nimeni.

    În dimineața zilei de azi, 30 ianuarie 2021, pe o pârtie scăldată în razele soarelui strălucitor de iarnă, Președintele are un dialog plin de vervă cu un cameraman:

    Cameramanul: Cum e la schi, domnule Președinte?

    Președintele: Bună ziua. E foarte bine! Vă invit să veniți!

    Cameramanul: Cum e zăpada la Păltiniș?

    Președintele: Astăzi e destul de bine!. Vă doresc o zi frumoasă!

    În loc de morală:

    Celor care au murit arși de vii în dimineața de vineri 29 ianuarie 2021 nu le-a mai dorit nimeni o zi frumoasă!

    Așa sunt unii: ghinioniști!

    Nota autorului: Orice asemănare cu persoane din viața reală nu este întâmplătoare.

  • Toata lumea trebuie sa inteleaga ca, tot raul din societatea romaneasca pleaca de la acest individ infect care s-a catarat in fruntea Romaniei cu ajutorul serviciilor si a strainilor!Atit timp cit mizeria asta de om va fi la Cotroceni,Romania va fi din ce in ce mai rau si s-ar putea chear sa dispara ca tara!Fiecare zi a individului antinational la Cotroceni este un atentat la siguranta nationala a Romaniei!Se vede asta cu ochiul liber zi de zi!