Analize și opinii

Adrian Pătrușcă: „Iohannis a înfipt un cuțit în spate poporului român”

Iohannis a înfipt un cuțit în spate poporului român.

Năvălirea polițiștilor în biserică a fost o lovitură de bocanc aplicată de regimul Iohannis-Orban-Cîțu în obrazul lui Hristos. Până acum, au fost doar palme și scuipați: compromiterea sărbătorilor de Paști și de Crăciun, închiderea bisericilor și a cimitirelor, interzicerea pelerinajelor de Sfânta Parascheva, Sfântul Dimitrie și Sfântul Andrei… Au fost doar semne și avertismente. Prin descinderea în forță a polițiștilor cu pulane în sanctuarul bisericii – lucru neîndrăznit nici măcar de comuniști – regimul renunță la orice aparențe și își dă arama pe față.

Biserica stă în calea agendei globaliste și trebuie spulberată. Mai ales o Biserică Națională, cum este B.O.R. În locul ei, în numele Covid, se zidește, pas cu pas, o nouă biserică. O nouă religie[1]. Prima condiție pentru existența unei religii este Credința. O credință puternică și profundă, care transcende limitele raționalului.

Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul Covid, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate până în dinți, unite ca unul și hotărâte în acțiune. Raidurile lor sunt fulgerătoare, ordinul este simplu: fără prizonieri! Copiii Luminii orbecăie. Răzleți, înfricoșați, nepregătiți, cad sub ploaia de lovituri ca spicele în luna unui cuptor infernal.

O armată blindată împotriva unei gloate de desculți.

Soarta bătăliei pare pecetluită. Așa să fie? Noi, cei care încă ne mai facem cruce, știm că nu. Știm că victoria finală Îi aparține lui Hristos, în ciuda aparențelor. În ciuda masacrului care le este îngăduit dracilor în aceste zile, ca mare, supremă încercare. Învierea a fost precedată de Patimi. O încercare presupune însă și o reacție. Un răspuns. Doar pentru că știe dinainte deznodământul, Omul nu are dreptul să stea cu mâinile încrucișate, ca la cinema, așteptând relaxat happy-end-ul.

Prima reacție logică a unei oști, când este atacată, este să privească spre Comandantul ei Suprem. Să aștepte ordinele și să le execute. Ordinele sunt transmise prin generali și restul ofițerilor până la ultimul soldat. Comandantul Suprem este Hristos, Oastea este Biserica, iar ofițerii sunt clerul. Iată însă că grosul ofițerimii pare paralizat de frică. Îi clățănesc dinții sub măști. Din spatele celor trei straturi de pânză regulamentare răsună înfundat, confuz, ordine contradictorii. Sau o tăcere asurzitoare.

B.O.R a îngăduit Fricii să pună stăpânire pe Oastea sa

În ultimul an, ierarhia Bisericii s-a clătinat de câteva ori dramatic. A acceptat închiderea lăcașurilor de cult și a cimitirelor.
A consimțit ca Paștile, cea mai mare sărbătoare a sa, practic Ziua Victoriei, să fie prăznuită cu ușile închise și cu poporul încuiat în case.
A admis ca ostașii fricoși să vină de acasă cu lingurița proprie pentru a se împărtăși, relativizându-L pe Hristos din Potir (spre lauda sa, a retractat rapid).
A încuviințat să-i fie îngropați morții ca niște câini turbați.
A tolerat să-i pătrundă poliția cu bocancii în biserici, tulburând Sfânta Liturghie, în căutare de enoriași contravenienți.
A îngăduit să fie compromise pelerinajele, aceste parade în cinstea eroilor căzuți din glorioasa oaste de odinioară.
A închis ochii la batjocura bolnavilor: arși de vii, legați de pat, încuiați și uitați în saloane, scoși cu targa în stradă în miez de noapte.
A tăcut când părinții au fost amenințați cu confiscarea copiilor.
Dar, mai presus de toate, a îngăduit Fricii să pună stăpânire pe Oastea sa. O frică demonică, paralizantă, care întunecă mințile și pierde sufletele. Prea puține voci de la vârful ierarhiei au ieșit în față să strige: „Nu te teme, turmă mică!”

Care este situația de pe front, acum, în tabăra Copiilor Luminii?

Li s-a oferit un armistițiu. Li s-a promis că, spre deosebire de anul trecut, vor putea participa la slujba de Înviere. Au primit libertatea de a se bucura pe îndelete de Lumină până dimineața, la ora 5. Perspectiva unui Paște ca altădată, „normal”, le umple inimile de bucurie. Nu sesizează că li s-a oferit un dar otrăvit. Speriată de amploarea și răspândirea protestelor din stradă, Puterea s-a făcut că cedează. A cerut însă un sacrificiu la schimb: propagandă pro-vaccin în biserici. Și conducerea B.O.R. s-a lăsat păcălită și a acceptat trocul.

În realitate, Puterea nu a cedat nimic. Cu proteste în toată țara, de la București la Timișoara, de la Giurgiu la Tecuci, a fost conștientă că anul acesta nu va mai putea repeta restricțiile de Paști. Că oamenii vor ieși din case cu orice risc și cu orice preț pentru a lua lumină și a se împărtăși. Puterea a jucat însă cu viclenie mărinimia de partid și de stat. Naivă, Biserica a înghițit nada Paștilor cu tot cu acul vaccinurilor. Acceptând să împartă broșuri și să le spună enoriașilor că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, Biserica a preluat misiunea propagandistică de la tele-medicii Mahler, Craiu, Marinescu, Gheorghiță.

Biserica a acceptat să facă politică și să își transforme preoții în goarne ale puterii.

Mesajul purtătorului de cuvânt al B.O.R., „eu m-am vaccinat”, este identic cu cel al politrucilor în alb de mai sus, interzis de C.N.A. ca ilegal. Mai grav, susținând că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, conducerea B.O.R. și-a asumat un neadevăr: nici un produs și nici un act medical nu sunt 100% „sigure și eficiente”, după cum o atestă chiar prospectele vaccinurilor. După cum o atestă morții și efectele secundare.

După cum o dovedește infectarea cu Covid a purtătorului de cuvând al BOR, după vaccinare.

Sută la sută „sigur și eficient” este doar Dumnezeu!

Fără a mai pomeni de faptul că „Moderna”, „Pfizer” și „Johnson & Johnson” au folosit pentru crearea vaccinurilor lor celule de fetuși avortați. Propovăduind un neadevăr, acceptând un păcat (avortul) pentru un bine ipotetic, relativizând astfel Minciuna și Răul, Biserica Ortodoxă Română a făcut pași mari spre o fraternizare cu inamicul.

Asemenea oricărei armate, Biserica nu face politică. Ea nu este nici socialistă, nici liberală, nici ecologistă, nici măcar creștin-democrată. Trebuie să stea departe de orice „isme”. Biserica trebuie să facă un singur lucru: să își ajute soldații să se mântuiască. Aceasta este singura luptă pe care trebuie să o ducă. Iată însă că tocmai mântuirea este acum în pericol: credincioșii și Biserica însăși sunt atacați de un altfel de „ism” față de care nu pot rămâne indiferenți: Satanismul.

Or, lupta cu Satana este tocmai cea pe care Biserica este obligată să o dea. Nu are dreptul să stea deoparte, invocând echidistanța politică. Generalii și tot corpul ofițeresc trebuie să se trezească până nu este prea târziu. Până nu sunt excluși, împreună cu un mare contingent de suflete pierdute, din Marele Scenariu cu Happy-End.

Cumplitele izbituri care se dau în porțile Bisericii nu sunt de berbece. Sunt loviturile lui Belial însuși

Autor: Adrian Pătrușcă

Sursa: art-emis.ro

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Johannis o fi infipt un cutzit in spate poporului roman dar intrebarea este : oare nu poporul roman , l-a ales Presedinte…de doua ori ??? Cat despre biserica despre care faci dumneata vorbire B.O.R , chiar nu-i prima data cand face pactul cu Diavolul impotriva invatzaturilor livrate credinciosilor deci { si-aici sunt de acord cu dumneata } , aL vom astepta pe Hristos sa faca ordine desi , tare ma tem ca va fi cam tarziu pentru romani iar victoria lui Hristos va fi ceva precum ” victoria ” lui Pirus .