Analize și opinii

Adrian Onciu: “Globaliștii lui Biden se pregătesc pentru varianta de rezervă, în care la Casa Albă ar putea să revină Donald Trump”

Devine din ce în ce mai evident că globaliștii lui Biden se pregătesc pentru varianta de rezervă, în care la Casa Albă ar putea să revină Donald Trump.
Ideea principală ar fi ca Europa să preia în totalitate sarcina de a livra bani, muniție și armament regimului Zelensky, indiferent de rezultatele alegerilor din 2024.
Dacă la Washington lucrurile sunt departe a fi tranșate cu privire la viitorul președinte, la Bruxelles cel mai probabil Ursula von der Leyen va primi un nou mandat în fruntea Comisiei Europene. Cetățenii UE încă par a fi hipnotizați de jocul teatral al politicienilor-marionetă și de fake-urile care inundă mass-media mainstream.
În acest spirit a avut loc cea mai recentă video-conferință a globaliștilor, cu participarea următorilor, în ordinea numerelor de pe tricou: Biden, Scholz, Sunak, Meloni, Trudeau, Kishida (Japonia), Duda, Stoltenberg, Colonna (Franța), Ursula, Michel și, cu voia dumneavoastră, Iohannis.
Iohannis a accentuat că ”Rusia trebuie să înceteze atacurile asupra porturilor ucrainene de la Dunăre, în imediata proximitate a României, care sunt crime de război”. Mai mult, președintele României a ”prezentat liniile de acțiune întreprinse până acum la nivel național, prin întărirea măsurilor de supraveghere, creșterea vigilenței, monitorizare și poliție aeriană în regiunea Mării Negre”.
Foarte frumos, suntem în grafic măcar la capitolul ”vigilență”. Așteptăm cu încredere avioanele F-35, submarinele și corvetele, ca să-l punem cu botul pe labe pe Putin.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • astept septembrie 2024 si sa observ cu bucurie marea revolutie rusa care da jos pe toti nebunii kremlinului care isi invadeaza vecinii