Analize și opinii

Adrian Onciu: FĂRĂ CALE DE MIJLOC

Ucrainenii sunt în corzi, pierd zilnic teren și sute de soldați, iar aliații din Grupul de la Raimstein se dau de ceasul morții să găsească o soluție salvatoare.
Poate că deja au găsit-o. Din ce în ce mai multe avioane, rachete, tancuri, piloți și instructori ajung pe front. Oamenii lui Zelensky, sprijiniți 24 de ore din 24 de sateliți, servicii de informații occidentale și trupe tocmite de Pentagon, vor începe să recupereze terenul pierdut.
În același timp, artileria cu rază lungă de acțiune va lovi teritoriul rusesc în profunzime, cu pagube usturătoare. Prin intermediul unui plan de acțiune surprinzător, ucrainenii sprijiniți puternic de aliații NATO vor elibera teritoriile ocupate și vor duce bătălia finală în Crimeea. Zeci și sute de mii de soldați ruși își vor găsi sfârșitul pe front. Victoria va fi aproape.
Acesta este scenariul schițat de Casa Albă, în colaborare cu Pentagonul, CIA și celelalte instituții partenere din Europa și Canada. Nu există cale de mijloc. Cineva trebuie să câștige, fie rușii, fie ucrainenii.
Să luăm scenariul deloc plauzibil, dar intens vehiculat în mass-media globalistă, potrivit căruia Zelensky se va da de trei ori peste cap și, printr-o adevărată minune, își va reîntregi țara. Cu sprijinul SUA, ucrainenii vor înfinge steagul curcubeu în baza navală rusă de la Sevastopol și vor sărbători victoria. În același timp, ce-a mai rămas din armata Kremlinului se va retrage, rușinos, dincolo de vechile granițe ale Ucrainei. Președintele Putin va demisiona și se va preda Curții Penale Internaționale pentru a-și ispăși pedeapsa.
Iată scenariul SF la care visează propagandiști ca Mîndruță, CTP sau Radu Tudor.
Politicienii globaliști știu foarte bine că totul este o mare minciună. Dacă prin absurd rușii vor fi puși cu spatele la zid, atunci se vor prăbuși odată cu întreaga lume. Mai simplu de atât nu se poate explica. Dorința de supraviețuire este puternică și instinctivă, însă în momente de extremă tensiune, de conștientizare a morții, rațiunea poate fi eclipsată ușor de impulsurile primare.
Rușii nu se vor lăsa călcați în picioare, chiar cu riscul de a muri de gât cu americanii (și implicit cu noi toți). Pentru simplu fapt că ei nu se află în poziția României, de a sta în genunchi și de a-și pierde libertatea în schimbul unui trai mai bun.
Așa cum arată lucrurile astăzi, puține linii roșii mai sunt de trecut până când orice negocieri vor fi excluse. Se merge cu viteză maximă în direcția ”care pe care”.
Asistăm la un moment de cumpănă perceput ca atare, în Europa, doar de către premierul Viktor Orban: ”Evitarea războiului şi păstrarea Ungariei ca insulă a păcii, aceasta este misiunea noastră. În spatele războaielor mondiale se află răul. A sosit timpul exorcizării. Fie câştigăm noi, fie ei. Nu există a treia cale, doar al treilea război mondial. Să-i arătăm lui Soros şi companiei sale unde locuieşte Dumnezeul ungurilor! (…) Dacă forţele politice de stânga câştigă la alegerile din 9 iunie, este doar o chestiune de timp până când războiul ne va ajunge, deoarece susţinătorii războiului şi-au pierdut raţiunea, sunt ameţiţi, vor să învingă Rusia, aşa cum au încercat în Primul şi în Al Doilea Război Mondial. Ba chiar sunt gata să se confrunte cu întregul Est”.
Totul pare pregătit pentru marea confruntare, iar semnale ca tentativa de asasinare a premierului Fico vorbesc de la sine despre cât de aproape suntem de un deznodământ tragic.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In opinia mea, rusii NU se lasă ,pt ca timp dec80 de ani si pret 20 M victime + pagube economice , au experimentat deja satanismul, numit atunci comunism, iar azi, lume liberă.
    Cum zicea un american , poti pacali un rus tot timpul sau toti rusii, un timp.Dar nu toti rusii, tot timpul. Sau cam așa ceva.

  • Când am scris precedenta postare NU citisem tot articolul…Acum am ajuns la discursul lui Victor Orban…pastrand proportiile, si el vorbeste de Rau si de Dumnezeu….Iar maghiarii s au civilizat
    in alianța cu Papa, fosta Europă.