Analize și opinii

Adrian Onciu: “Deocamdată ceea ce remarcăm este că regimul PSD-PNL a detonat ”bomba” fix la momentul potrivit”

Cu doar trei zile înainte de alegerile din 9 iunie procurorii au lansat în presă informații dintr-un dosar penal care îl vizează în mod direct pe liderul AUR.
Mass-media MSM a preluat știrea pe prima pagină, cu litere de-o șchioapă. Desigur, anchetatorii ar fi putut să continue audierile imediat după alegeri, însă ce haz ar mai fi avut? Miza se joacă zilele astea.
Pe scurt, George Simion este anchetat de Parchetul General pentru instigare la falsificarea semnăturilor necesare candidaturii independente a lui Silvestru Șoșoacă la Parlamentul European.
”În luna aprilie 2024, liderul unei formațiuni parlamentare, deputat, i-a instigat, atât direct, cât și prin interpuși, pe mai mulți membri ai unei formațiunii politice și pe o serie de angajați ai Parlamentului României care desfășoară activități lucrative în cadrul formațiunii politice respective, să procedeze la falsificarea câtorva mii de liste de susținători necesare depunerii de către un candidat independent a candidaturii pentru alegerile pentru Parlamentul European din data de 9 iunie 2024”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
Vom vedea în instanță dacă acuzațiile se susțin sau nu. Deocamdată ceea ce remarcăm este că regimul PSD-PNL a detonat ”bomba” fix la momentul potrivit.
Nimic deosebit față de ce se întâmplă cu opoziția din SUA sau Germania, hăituită de o Justiție aflată la cheremul puterii globaliste.