Analize și opinii

Adrian Năstase: ”Victor Ponta, lipsit de caracter. Nu-l mai recunosc!”

Fostul premier Adrian Năstase l-a criticat pe Victor Ponta pentru atitudinea sa.



Fostul premier a subliniat: ”Eu cred că Ponta are calități deosebite de om politic. Din păcate, nu știu dacă are calitățile necesare sub aspectul loialității. (…) Calitățile lui Victor Ponta au fost depășite de felul în care s-a poziționat, fără să știe să aștepte. Ar fi putut să știe să aștepte. Nerăbdarea l-a dus dintr-un loc într-altul, l-a făcut să piardă simpatia unora dintre prieteni.

Am fost la Baia Mare, într-o organizație de acolo, îmi povestea cineva, că la o întâlnire cu organizația de pensionari, nu au vrut să intre în sediu până când nu au fost date jos fotografiile cu Ponta. În unele lucruri, Ponta sigur că are dreptate, cum și Moisă are dreptate, textul lui trebuie citit cu atenție, nu sunt de acord cu felul în care a procedat. Sunt lucruri care trebuie urmărite și acceptate ca atare pentru a căuta soluții. La Ponta s-a întâmplat exact același lucru. Nu știu dacă Ponta va reuși să treacă de lipsa de caracter. Nu-l mai recunosc în ultima vreme, poate că-l cunoșteam într-o vreme sau poate că nu l-am cunoscut suficient.”

”Ponta nu are dreptate nici atunci când are”

”În anul 2013, eram între condamnarea din 2012 și a doua condamnare, după ieșirea de la Jilava, din ianuarie 2014. Eu constat că colegii mei de partid petreceau sărbătorilor cu reprezentanții statului paralel și că organizau viitoare structură a parchetelor indepenedent de ceea ce eu credeam că-i afectează. Lucrul acesta mi se pare dureros. Ponta oricum pare că el era unul dintre participanți, era parte în acest proces.

El nu are dreptate nici atunci când are. Eu nu cred că are atitudinea și abordarea morală necesară pentru a-l critica pe Dragnea. Nu că sunt de acord cu lucrurile pe care se spune că le-a făcut Dragnea, dar el este o țintă pentru oamenii care-l sprijină pe Klaus Iohannis” a adăugat Adrian Năstase.

Sursa: DC News

 

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu