Analize și opinii

”Adevărul ne va face liberi” – votez ”DA” la referendum

De câțiva ani, România a devenit mai degrabă un spațiu decât o țară. Încrederea în instituții a scăzut substantial, s-a diminuat încrederea în Biserică iar România a început să fie tot mai dependentă de valorile promovate în alte state.



România este o țară în majoritate covârșitoare creștină și totuși, în ultima perioadă, acest lucru a fost uitat deși este relevat de fiecare evaluare statistică. Nu mai contează adevărul, contează propaganda, contează ce ne spun așa-zisele elite. Astfel, au început scandările împotriva BOR și a cultelor în general, așa a început să fie televizată parada gay și Slujba de Înviere din ce în ce mai puțin. Din această cauză, acest referendum ne va arăta calea pe mai departe, acest referendum va demonstra că România nu este cea pe care și-o doresc ei, ci este România profundă, țara în care familia încă îndeplinește un rol central.

Cum a început totul?

În toamna lui 2015, Coaliția pentru Familie a decis demararea procedurilor de revizuire a Constituției pentru modificarea art. 48, alineat 1, FAMILIA, pentru a înlocui termenul „soți” cu exprimarea „bărbat și femeie”. Pentru acest demers au fost strânse  peste 3 milioane de semnături ( cel mai mare număr de semnături strâns vreodată în România pentru o inițiativă legislativă).

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a aprobat proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţia României. Au fost 107 voturi pentru și 13 împotrivă. Astfel, referendumul pentru modificarea Constituției va avea loc în luna octombrie a acestui an.

NU există argumente împotriva referendumului, dar ei încearcă

  • “Dacă modificăm Constituția în acest fel nu mai suntem bine văzuți în Europa”

Uniunea Europeană a fost fondată de creștin democrație, iar Comunitatea Europeană are la bază valorile Europei creștine. Moștenirea creștină nu poate fi separată de proiectul european, nici negată. Modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei nu reprezintă un demers antieuropean, așa cum afirmă cei care – din neștiință sau rea-voință, manipulează astfel opinia publică.

  • “Acest referendum este împotriva comunității LGBTQ”

Referendumul din octombrie nu are nimic de-a face cu negarea drepturilor patrimoniale și nepatrimoniale ale comunității LGBTQ, ci cu afirmarea clară a identității creștine pe care o are poporul român în majoritatea sa.

  • “Referendumul nu îndeplinește standardele democratice”

Nimic mai fals, astfel de referendumuri au avut loc în 29 de state americane, Irlanda, Australia și Serbia.

  • “Biserica Ortodoxă Română și restul cultelor creștine fac politică”

Este dreptul oricărei organizații/ONG să-și susțină agenda în mod public. Este dreptul oricărei organizații să strângă semnături  pentru inițiative legislative.

  • Ambasada Suediei ne transmite că ”familia este formată din dragoste și respect”

Ambasada reprezintă interesele unui stat în alt stat. Fix acest lucru face și Ambasada Suediei la București.

Noi știm cine suntem, prin acest referendum este timpul să arătăm cine suntem noi și Europei.

Autor:  Alexandru David

 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Ce se naste din pisica, soareci mananca”, spune un proverb din strabuni.

    Ce se naste din om, om este!
    Om.
    Votez DA, pentru oameni din oameni, cu toata dragostea fata de toata suflarea oriunde s-ar afla.

  • Referendumul este despre definirea căsătoriei , NU a familiei. Nu perpetuați un fals pe care adversarii referendumului îl promovează

  • Trebuie sa votam cu toata inima pt familia crestina, care a reprezentat si reprezinta fibra si continuitatea acestui neam! Pt crestini, Sfanta Scriptura afirma clar ca lumina zilei, ca Dumnezeu binecuvinteaza si ii da darul procreerii, familiei formata din barbat si femeie, iar cei care nu accepta acest dat, n-au decat sa si-o traga in fund cat vor, dar ascunsi, fara sa se expuna public si fara drepturi in acest sens, pt ca ar fi un sacrilegiu, ca un popor crestin de 2000 de ani sa renunte tocmai acum la Cuvantul lui Dumnezeu, in favoarea cuvantului unei adunaturi de homosexuali anormali, care prin sprijin si presiuni externe extrem de puternice vor sa impuna in Romania, ideologia demonica LGBT, cu toate consecintele dezastruase pt neam ce decurg de aici.