Analize și opinii Extern

Adevarul despre imprumuturile de la FMI si alte Corporatii

confessions-of-an-economic-hitmanUnde au disparut zecile de miliarde imprumutate, pana acum, de statul roman, de la Fondul Monetar International? Unde vor disparea si urmatoarele miliarde, ce vor fi imprumutate de la FMI in 2011? Cum se face ca cetateanul de rand nu a vazut nici un cent din acesti bani pentru care, potrivit guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, vor plati trei generatii de romani, de acum incolo? Acest scurt extras din documentarul “Zeitgeist Addendum” explica celor prostiti de Basescu si haita lui de hiene care este adevaratul motiv pentru care Romania a angajat, deja, imprumuturi colosale de la FMI si se pregateste sa mai ia inca un credit anul viitor. Asta in conditiile in care Bulgaria, tara vecina, cotata, in mod traditional, de catre agentiile internationale de rating, la un nivel economic INFERIOR Romaniei, NU sa imprumutat de la FMI si NU a diminuat pensiile si salariile, pentru ca a considerat ca nu e nevoie. Inutil sa mai mentionez ca Bulgaria nu este o tara a specialistilor in economie premiati cu Nobel, iar coruptia este, de multe ori, mai mare la ei decat la noi, ca si infractionalitatea generala, per ansamblu.

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Primul imprumut, de 5,6 miliarde euro l-a facut Tariceanu (in 3 transe) printr-o sindicalizare de cateva banci ce opereaza in Romania, de indata ce s-a sistat “fabrica de bani” care a inlocuit economia demlata inca din primii 10-15 ani de “democratie” prin actiunea Tranzitie.

  • Ioan Ionut… Cele mai mari sume s-au luat in ultimii 5 ani. Imprumutul se ridica la 100 miliarde de euro. 45 miliarde datorie publica, restul datorie privata… Poate nu stiai cine a furat mai tare. :)))

Abonează-te la newsletter