Analize și opinii

Acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Vă rog să mergeți la referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci o acțiune prin care interveniți spre binele poporului român!”

Familia, așa cum o cunoaștem noi, familia nucleară, acesta ar fi termenul exact, mai bun decât „familia tradițională”, formată din tată, mamă și copil, a fost elementul social fundamental al speciei (…).



Această familie nu e o structură întâmplătoare, este absolut necesară, pentru că nou-născutul nu e capabil să se mențină în existența lui și trebuie ocrotit (…).

Creatorul, când a creat specia umană, a introdus în sistemul lui nervos însuși elementele necesare pentru a impune acest comportament social de construire a unei familii, care a fost temelia de dezvoltare a societății umane.

Familia asigură procreația și desăvârșește educația. Nu poate să desăvârșească educația decât prin punctul de vedere feminin și punctul de vedere masculin.

Sigur că în tradiția noastră românească familia este mult mai mare, cu bunicii, bunicele, părinții și copiii, un aspect care în momentul de față aproape că a dispărut și constat cu durere un atac violent și asupra familiei nucleare, venind convergent din mai multe locuri, unde se urmărește o modificare completă a culturii noastre.

Eu vă îndemn pe toți să mergeți la acest referendum să vă exprimați dorința ca în România – că nu mai acolo putem, dar fenomenul să fie general, pe toată planeta – familia noastră nucleară, formată dintr-un bărbat, o femeie și copiii lor, să fie garantată de lege, nu numai de tainele bisericii, care sunt deasupra legii, dar care prin natura lucrurilor nu se pot impune cu forța cu care se impune o lege.

E nevoie de votul dumneavoastră, pentru ca legiuitorii să fie atenți când fac legile care coordonează societatea.

Vă rog să mergeți la acel referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci este, în momentul acesta, o acțiune prin care interveniți spre binele poporului român.

Sursa: Știri pentru Viață

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Acest referendum s-ar putea sa fie ulltima sansa pt poporul roman, ca prin vot sa schimbe lucrurile in favoarea lui, adica in a trai conform normelor si moralei crestine. Sunt convins ca Gunoaie progresiste autohtone bine manevrate de catre Bruxelles, nu o sa-i mai permita pe viitor o astfel de sansa!

  • Celula = unitatea morfofunctionala, genetica, de baza a ORGANISMULUI VIU. Are structura tripartita: NUCLEU, CITOPLASMA si MEMBRANA NUCLEARA. Mama, Tata si Copilul. Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Taina. Legea Divina. UNIVERSAL VALABILA. Legea terestra – parte integranta a Legii Divine.
    A garanta prin Legea Pamanteasca / Terestra, pe planeta Terra / Pamant, implinirea Tainei, a Legii Divine.
    A implini vs a strica Legea … ?!
    Gandim …

  • Nu vi se intampla sa va treziti dimineata fredonand o melodie, rostind un vers, ceva?! In dimineata aceasta m-am trezit cu Blaga-n cap. Lucian Blaga. “Eu nu strivesc corola de minuni a lumii si nu ucid cu mintea tainele ce le-ntalnesc…”
    Sa nu ucid cu mintea tainele ce le-ntalnesc …Taina Luminii, Taina Creatiei, Taina ProCreatiei, Taina Casatoriei, Taina Familiei, Taina Desavarsirii … Taina Parteneriatului Civil, Taina Parteneriatului Strategic, Taina Referendumului, Taina Intermarium, Taina ONU, Taina Aliantelor MultiDimensionale, “Precum in Cer asa si pe Pamant …”

    Revizuirea Constitutiei in sensul consfintirii / reglementarii casatoriei intre un barbat si o femeie in scopul DESAVARSIRII EDUCATIEI prin ARMONIZAREA punctelor de vedere feminin si masculin, mama si tata. Sfanta mama. Sfantul tata. Sfanta Familie cu mama, tata, copii, bunici, strabunici. StraBuni. Sensul Vietii vs Legalizarea Parteneriatului Civil = casatoria intre persoane de acelasi sex – REGLEMENTARE care se va face in virtutea trendului global.

    Sensul Vietii vs Non-sens
    In conformitate cu declaratiile presedintelui in cadrul Onu, tara se afla intr-un proces de Invatare. Invatam … ?! Sensul Vietii. Pana la Referendum si dincolo de Referendum. Pentru Vesnicie.

  • Ne trezim in fiecare zi pentru a constientiza scopul nostru in aceasta minunata ocazie de a transforma si de a inalta constiinta unei planete intregi.
    Fiecare sufletel isi adauga propria energie la amestec, intreg, planeta intreaga, intregul univers. Energizam, vibram, imaginam si … facem o schimbare … in Bine, Frumos, Luminos. Taina Schimbarii. Tot Adevarul ne elibereaza! … Taina Adevarului. Cale, Adevar, Viata.

  • Bine ai venit! Te asteptam.
    Ia loc, te rog, fotoliul este comod. Aici sunt servetele, pregatite sa absoarba lacrimile tale, oricand vei simti nevoia. Si un pahar cu apa la indemana…
    Nu avem nevoie de prea multe lucruri in acest cabinet. Il vom decora cu propria ta poveste. Cu emotiile tale vom colora peretii. Cu trecutul tau vom picta tablourile. Iar traumele le vom depozita in sertare, ca pe niste documente valoroase.
    Poate ai observat cartile de colorat, jocurile si figurinele din plus. Sunt aici pentru ca in cabinet vin si copii. Si a sosit momentul sa avem grija si de copilul tau interior. (…)
    Da, tocmai pe tine te asteptam.

    Scisoare catre tine…
    Fara ghilimele.
    Traieste frumos, iarta la timp si iubeste cu adevarat, Hrisostom Filipescu.

  • Ne trezim pentru a constientiza. Eu sunt constient. Sunt constient. Constient. “Ce ti-i scris in frunte-i pus”, spun batranii. Aveau ei cunostinta despre functiile LOBULUI FRONTAL?! Situat in partea anterioara a creierului, responsabil de optiunile si actiunile CONSTIENTE, VOLUNTARE, “caminul Sinelui Divin” – J.Dispenza, avand ca f.ctie principala: Intentia – decide actiunea, regleaza comportamentul, proiecteaza viitorul. Raspunde de intentia ferma. Informatia genetica unica descrisa in “Miorita”, balada, scriptura cosmica care cuprinde elementele structurii, dimensiunii si evolutiei Universului, ADN-ul in care s-a inregistrat, conservat si transmis din generatie in generatie informatia pentru unitatea moldava, subiectul cosmogonic al baladei fiind istoria divina a omenirii … Pe-un Picior de Plai, pe-o Gura de Rai …, unul dintre cele patru mituri fundamentale ale literaturii noastre, ancestrale: Miorita, Mesterul Manole, Zburatorul, Traian si Dochia, Dochia = Dacia ( romanizarea facandu-se doar in procent de 10-14% si pentru o perioada scurta de ani!). In perioada de glorie a Daciei, Marea Neagra era “mare interioara”. CapaDochia = capat Dochia (Dacia) din Turcia de azi era doar o limita atunci … nimic nou sub soare.
    “La Steaua care-a RASARIT”, “Trei Magi de la RASARIT”. Alianta de la Rasarit vs Alianta de la Apus. INRI: “Iesus Nazarenus Rex Iudeorum”, Iisus, Regele Iudeilor, al iudeilor, nu al evreilor )Iudea – zona geografica, teritoriu locuit si in acea vreme de multe alte semintii! in afara de evrei vs Ignis Natura Renovatur Integra – “igni”… Eterna poveste. Sensul Vietii. Rostul. A afla si a trai in Adevar. Cine suntem, de unde venim si incotro ne inDREPTAM.

  • …Lumina din Lumina… special pentru elevii din cls. a XII a …”Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”
    Si: lumina = fotoni = atomi (care nu mor, se transforma cf lg transformarii maselor) = molecule = celule = tesuturi = organe = sisteme = organismul viu (uman, vegetal, animal);

    Aur = lumina condensata, Piatra pretioasa.

    Zal = Aur. Zalmoxis (Zamolxe) – “Capul plecat sabia nu-l taie, Dar nici Soarele nu-l vede!”. Legile sacre cu origini in stravechime, inainte de Hristos. Similitudini, coincidente, intamplari cosmice. Cine-a fost Iisus?! Iisus s-a nascut, cf. cercetatorilor in domeniu, intr-o familie de “arimi” si vorbea “aramaica”, nu “ebraica”. Arimii nu figureaza printre cele 12 neamuri evreiesti, DAR sunt parte a neamurilor dacice. Avea numele adevarat Emanuel adica E manu El, iar Manu era “zeul soare” suprem al dacilor. Evreii il au pe YAHVE. Binecuvantari tuturor, de pretutindeni, din toate timpurile, spatiile, dimensiunile!
    Din respect pentru Sensul Vietii. Multumiri infinite!

  • Cand ma gandesc la Taina Gazelor Naturale din Marea Neagra, m-apuca plansu’. Ce mai Program de guvernare ar fi fost aplicat! Ce salarii, pensii decente, ce nivel de trai decent, investitii, cadru legal coerent, fond suveran de investitii, programe de cercetare, aerospatiale…intr-un an, 2017! Ne rugam sa fim protejati de furia fenomenelor meteo extreme. Oare astea se pot negocia?! La Dumnezeu adevarat toate sunt cu putinta. Nu mai cercetez. Doar CRED.

  • un spirit, al copilului…isi alege parintii …coboara in pantecul mamei…taina…sfanta taina a casatoriei, restul…parteneriate.

  • In An Centenar trebuie sa mergem la REFERENDUMUL ACESTA, OBLIGATORIU, si sa VOTAM CONSTIENT DA. Cu Dumnezeu inainteeee!