Analize și opinii

A fost “albită” Laura Codruța Kovesi în America?

20 mai 2018: ambasadorul României în Statele Unite, dl George Maior, participă la Festivalul „Ziua României” de pe Broadway, unde organizatorii îi conferă distincția “Cel mai bun diplomat român în Statele Unite”. Până aici, nimic neobișnuit. Numai că organizatorul Festivalului, dl Ștefan Minovici, este și președintele organizației Romanian-American Business Council.



Dl Minovici are pe rol peste 30 de procese penale, fiind acuzat de mai multe infracțiuni penale (furt, înțelăciune, escrocherie, bancrută frauduloasă și multe altele). De altfel, la New York s-a format un grup de acțiune intitulat “Group Against Corrupt Minovich”. Printre victime se numără mai mulți oameni de afaceri români, dar și instituții precum Camera de Comerț Româno-Americană, condusă de dl Elias Wexler (sunt în posesia tuturor documentelor doveditoare, deci nu e vorba de presupuneri). Revin la subiect…

20 mai 2018: Laura Codruța Kovesi, sosește la New York și este întâmpinată de ambasadorul României la ONU, dl Ion Jinga.

22 mai 2018: consilierul prezidențial Bogdan Aurescu are o întâlnire la Washington cu Robert Karem, asistentul Secretarului Apărării pentru afaceri internaționale de Securitate al SUA, și cu Thomas Goffus, adjunct al asistentului Secretarului Apărării pentru politici europene și NATO al SUA. (Sursa: Ambasada României la Washington))

23 mai 2018: Laura Codruța Kovesi vorbește la ONU.

24 mai 2018: întrevedere la Casa Alba a consilierului prezidențial pentru politică externă, Bogdan Aurescu, cu John Bolton, consilier pentru Securitate Națională al Președintelui SUA (sursa: Ambasada României la Washington)

Asadar, 4 zile, 4 acțiuni. Să fie întâmplătoare prezența dlui George Maior la New York în ziua sosirii dnei Kovesi și întâlnirile consilierului presidential Bogdan Aurescu cu înalți oficiali americani exact în perioada prezenței șefei DNA în America? Eu v-am prezentat faptele, Dvs. trageți concluziile.

New York, 27 mai 2018

Autor: Grigore L. Culian

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • alogenii, strainii, ne gonesc din tara noastra, ne jefuiesc, ne extermina pas cu pas ca un lucru bine facut… cu “valori” occidentale….
    si noi dormim….pana cand ?
    trezeste -te Gheorghe, trezeste -te Ioane !!!

  • Iarasi o implica pe Nefertiti in jocuri de culise? Mai bine ar implica-o in niste jocuri erotice, mai potrivite pt intelectul si calitatea ei de om!