Analize și opinii

A DAT DEJA RAPORTUL LA AMBASADELE STRĂINE. VOTUL POPORULUI E PENTRU KLAUS “UN DETALIU”.

Klaus Iohannis le-a transmis ambasadorilor UE că nu îl va desemna premier pe Liviu Dragnea. “Decizia va fi luată numai cu respectarea criteriilor de integritate”.

klaus-iohannis1

Iohannis s-a întâlnit marți cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditați la București, în cadrul unui dejun de lucru, găzduit de Ambasada Republicii Slovace.

”Referitor la situația internă, au fost discutate cu prioritate rezultatele și implicațiile alegerilor parlamentare care au avut loc în 11 decembrie. Președintele României a menționat că acestea s-au desfășurat în bune condiții, fiind foarte bine organizate.

În acest context, Președintele Klaus Iohannis a evidențiat că România are, în prezent, o democrație consolidată, ceea ce se confirmă și prin faptul că din viitorul legislativ nu vor face parte partide politice naționaliste, eurosceptice sau extremiste.

În ceea ce privește desemnarea noului prim-ministru, Președintele României a subliniat că va face acest demers numai cu respectarea criteriilor de integritate, fapt care a fost enunțat înaintea începerii campaniei electorale”, a transmis Administrația Prezidențială prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, șeful statului a menționat că, în ciuda situației complicate la nivel european, România își menține angajamentul ferm față de proiectul european și, de asemenea, cetățenii români sunt profund atașați valorilor europene.

În ceea ce privește aderarea țării noastre la zona euro, președintele României a menționat că aceasta rămâne un obiectiv strategic, menționând că mult mai important decât fixarea unui termen de aderare este ca România să facă eforturile necesare astfel încât să fie foarte pregătită pentru aderare într-o perioadă rezonabilă de timp.

Sursa: Fluierul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai, nu degeaba i se spune Slugannis.
    Pe de alta parte, nenumirea lui Dragnea in functia de premier, arata ca pe pahiderma saseasca il doare-n cot de votul romanilor, asa cum il durea si de copiii romanilor, pe care-i vindea ca pe o marfa strainilor din Vest, spre adoptie.
    Probabil ca dulapul sasesc il vrea pe seful lui Schweighofer drept premier, ca sa puna la pamant, orice padure din Romania ramasa neatinsa.

  • Dejunul de lucru, “cafeaua” servita la “consultari”, rezida in mesajul transmis la CINA CEA DE TAINA, in speta, abordarea criteriilor de integritatea FARA DUBLA MASURA!!! CONDITIE SINE QUA NON intr-o DEMOCRATIE CONSOLIDATA!
    NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!

  • “Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura”-Judecata semenilor 7,2 din Sfanta Ev. dupa Matei, in continuare: sa arunce cu piatra cel ce se considera fara pata?!? cu mentiunea expresa ca la stadiul actual al ev. civilizatiei umane, practica ne arata cu subiect si predicat faptul ca inca nu beneficiem, din pacate, de un MODEL, la care sa ne raportam, in persoana vreunui pamantean INTEGRU, cu exceptia Fiului Tatalui Ceresc. Elevi la Scoala Vietii, ne straduim, constient, sa patrundem conceptul de integritate in lumina invataturii sacre, invatand din greselile trecutului, corectand, reparand, indreptandu-ne coloana vertebrala deformata de lord-oza, cifoza, scolioza, spondiloza…imoralitate, revenind pe Cale, la judecata dreapta in adevar, la Viata, in rezonanta cu esenta principiului universal-valabil care graviteaza in jurul lui AXIS MUNDI, AXA PRIMORDIALA DIN CREATIE care nu poate fi modificata printr-o arhitectura artificiala, la intamplare, contrar normelor fundamentale eterne si precise!
    “Fiti, dar, voi desavarsiti, precum Tatal vostru Cel Ceresc desavarsit ESTE”