Analize și opinii

21 decembrie 1989-2012. Dupa 23 de ani Romania a ajuns o ruina

OAMENI BUNI: Ceausescu a inteles pericolul inadatorii Romaniei la BM si FMI, si vroia cu orice pret sa achite cat mai repede acele datorii.

Romania nu isi permitea sa Ingrase aceste banci la nesfarsit cu dobanzile fabuloase care trebuiau platite, de fapt asta se si urmarea : sa platim anual doar dobanzile si sa fim vesnic datori.

Daca te intrebi de ce Ceausescu a facut aceste datorii, ei bine ca sa de-a parintilor tai si tuturor familiilor un loc de munca si un apartament GRATUIT din partea statului. Ca sa construiasca tot ce vezi cu ochii tai cand iesi afara din casa, si mai rau, ceea ce nu mai ai ocazia sa vezi deoarece atia au distrus si taiat tot ce era productiv in Romania, si inca mai distrug. Nu au reusit sa distruga in peste 20 de ani ce a construit Ceausescu cu clasa muncitoare de atunci. E adevarat ca orice teluri si nazuinte se fac prin munca, suferinta si sudoare. Nimeni nu-ti da de-a gata, trebuie sa suferi pentru asta. Noi am suferit, nu urma decat sa ne revenim si sa o ducem bine, fiind singura tara de pe glob fara datorii externe. Dar asasinii economici si elitele mondiale simtind pericolu asupra capitalismului l-au eliminat  pe Ceausescu.

Democratia in Romania a insemnat HAOS:


In cazul Romaniei , toti ARISTOCRATII care au “suferit ” de pe urma comunismului , confiscanduli-se averile si trecute in patrimoniul statului prin nationalizare, au “lucrat” necontenit la defaimarea lui Ceausecu ajutati de structuri externe si de securistii infiltrati, pentru a face rau poporului atribuind aceasta in carca lui Ceausescu, si ca intr-un final sa-l asasineze.

E mult de discutat… foarte mult.

sursa: youtube.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ” Dar asasinii economici si elitele mondiale simtind pericolul”
    Da pericolul unui precedent, riscul unui exemplu exact opus fata de de dureau stapanii lumii.
    Se vorbe la vremea respectiva ca urma din martie 1990 sa treaca la reforme substansiale, cu primenirea clasei politice de atunci (stia de miscarea complotist tradatoare, de ciupelile de milioane de euro ale functionarilor superiori din ministere mai ales pe filiera negocierii preturilor la export, depuse in banci straine etc). Urma sa se distribuie dividende pe partile sociale cumparate de populatie reprezentand 30 % din economia nationala, la acea data in stare completa de functionare.
    Toata “schimbarea” s-a facut cu aportul interesat al “cozilor de topor”.

  • Articol scris de un naiv. El nu reflectă adevărul ci se bazează numai pe bănuieli. Odiosul dictator criminal-comunist a îndatorat ţara pentru că aşa îi ceruseră fraţii lui masoni. Dacă ar fi dorit să nu pună ţara în pericol nu ar fi dat mîna cu dujmanii ţării şi m-ar fi ascultat, pentru că l-am învăţat de bine.
    Cînd am constatat cît era de ticălos şi cît de rău făcea României l-am dat jos.