Analize și opinii

Paul Hitter: ”Nu mai rezist”

M-am saturat! Sunt satul pana peste cap! M-am saturat sa deschid orice: teve, radio, internet. Dau numai de #rezist. De un an de zile deja. Aceiasi oameni. Aceleasi figuri. Aceleasi jelanii. Aceleasi urlete. Aceleasi lozinci. Aceleasi manifestari. Aceleasi comentarii. Aceleasi articole. Aceleasi texte. Aceleasi pretexte. Aceleasi proteste.



Sunt satul pana peste cap. Eu nu mai rezist. Nu mai vreau sa aud de voi. Nu mai vreausa va vad. Mi-ati intoxicat viata. Prieteniile. Relatiile. Familiile. Sunt satul de voi. Satul de justitie. De anti coruptie. De ciume rosii. De voi, de la primul la ultimul. Nu va mai suport. Ati ajuns sa sunati oamenii pe telefon doar doar ii convingeti. Fluturasi la metrou. Pe parbriz. Stim toti. Nu e fir de nisip in Romania sa nu stie de voi. Gata. Ultima picatura de ploaie a auzit de voi. Copiii, cateii, raul, ramul, toti stim de voi. Gata. Lasati-ne in pace. Omorati-ne. Faceti ceva si incheiati odata.

Repet: stim. Am auzit de voi. Stim tot ce vreti. Nu sunteti mai multi decat sunteti. Iesiti la vot data viitoare. Omorati-l pe Dragnea, coruptia, pe Tariceanu, pe cine vreti. Omorati-ne pe toti. Eu unul incep sa prefer asta, decat sa va mai aud zi de zi, ora de ora, minut de minut. M-am plictisit de voi, de aerele voastre justitiare, mi-e sila. Nu exista cuvinte sa imi descrie starea. Ati paralizat o tara intreaga. Ati denaturat-o. Orice relatie cat de mica este manjita de gheara #rezistului. Aveti putina decenta si dati-ne o pauza. Vreau sa traiesc. Nu vreau sa fiu protestatar. Nu asta este viata mea. Aveti un pic de decenta si lasati-ne in pace.

Nu mai vreau graficele voastre inteligento partz, nici afise, nici mailuri, nici formatii, nici cantareti, nici informatii, nici argumente. Nu mai pot sa aud aceeasi placa: Dragnea mort, moarte moarte moarte, puscarie, puscarie, puscarie, penali, bosorogii, hotii, boicot, moarte, moarte, mergem peste ei, le dam foc, nu mai merge asa, ii omoram. Numai asta aud de la voi. Sprancene ridicate daca cuteaza cineva sa spuna ceva ce contravine doctrinei voastre. Boicot din viata publica. Oameni “nefrecventabili”- cum as fi eu de exemplu. Campanii media. Demonizarea adversarului. Ooo si daca cumva cineva cuteaza sa va ia un pic la misto, ati fi in stare sa ii sfasiati beregata. Asta este alternativa propusa de voi? Doua Romanii? Voi cu cine veti mai trai? Cu voi insiva si atat? Am inteles, voi sunteti viitorul, cei destepti, cei inteligenti, cei cu potential, in afara voastra nu mai exista nimic. Nici soarele nu rasare fara voi. Nu exista talent in afara voastra. Nu exista posibilitati, potential, nu exista nimic fara voi. Am inteles. Voi sunteti totul. Ganditi-va si rezolvati-o repede baieti. Ne-ati intoxicat. Vrem sa se termine. Intr-un fel sau altul. Luati-ne si hai cu noi la canal. Macar stim o treaba. Trebuie sa fim reeducati? Hai si cu reeducarea. Faceti ceva sa stim naibii cum stam.

In general ce faceti voi? Intrati pe canalele media, si luati la bastoane pe oricine nu are aceiasi parere ca voi. Pe mine, pe ala, pe celalalt. Vezi doamne sunt pesedisti, rusi, dracu sa ma ia! Sunt doar un om. Nimic mai mult. Daca nu am dreptul la alta parere, decretati-o si asta e. Ma voi conforma. Asa rezolvati voi ceva? Amenintand oameni normali cu bataia, cu moartea, cu boicotul? Voi sunteti baietii buni? Nu prea pare.M-am saturat pana peste cap sa va aud latrand ca niste caini turbati. Ati intoxicat celulele unui organism numit Romania. Nu mai vreau sa aud de voi.Nimic. #numairezist cu #rezist.

Autor: Paul Hitter

Sursa: Ulei și apă