Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Nu mor caii când vor câinii!”

De Ziua Națională, Facebook mi-a făcut un cadou special: mi-a închis contul personal.



Două chestiuni vreau să comentez. Primo, securiștii care cred că dacă îmi amenință viața direct, prin conturi fake de genul Bianca Pop (care îmi prezice “un accident tragic”), sau îmi trimit semnale prin terți “să mă potolesc”, cred că o să-mi asupe gura, înseamnă că nu mă cunosc prea bine.

Eu nu mă îndoiesc că există în rândurile aparatului din servicii oameni care își iubesc patria. Însă îmi este limpede că sunt marginalizați și unii pensionați, obigati să înghită mizeria ideologică globalistă pe care conducerile trădătoare le-o impun.

Problema este aceea că România este în pragul colapsului teritorial prin direcția externă impusă politicii și serviciilor secrete românești de Germania, de conivență cu partenerul ei strategic – Rusia.

Or, să achiesezi la așa ceva la peste un secol de la Marea Unire, făcută cu atâta jertfă și înțelepciune de înaintași, de la țăranul mort în tranșee până la geniile intelectuale și politice din perioada modernă (sec. XIX-XX), cu ajutorul bunului Dumnezeu care a văzut plângerea de veacuri a românilor ținuți în iobagie și excluși din viață socială, cu o ortodoxie asupra căreia se trăgea cu tunul, este cea mai josnică treaptă a trădării de patrie posibilă.

Mai jos de atât nu se poate.

Secundo: am primit o veste absolut minunată! Bunul meu prieten, Profesorul Vasile Astărăstoae, una dintre cele mai importante personalități românești în domeniul atât de important al Sănătății, hăituit de Statul Paralel prin Culoarele din Justiție și presa trădătoare pentru că s-a opus, din poziția de Președinte al Colegiului Medicilor și Rector al UMF Iași, privatizării totale a Sănătății Publice, a fost achitat DEFINITIV de Curtea de Apel Suceava, după ce prima instanță, Tribunalul Suceava, îl condamnase în acest dosar.

După 8 (opt) ani în care i-au terfelit imaginea, a fost obligat să părăsească funcțiile și să se pensioneze, după un infarct care putea să-l coste viața, Profesorul Astărăstoae, un suveranist creștin de rasă, este în sfârșit exonerat de mizeriile aruncate și toate cele 4 capete de acuzare.

Această hotărâre arată cât de importantă a fost demascarea protocoalelor secrete dintre SRI – Maior/Coldea și Justiție, care aruncaseră România direct în trecutul stalinist.

După Ingrid Mocanu, și ea condamnată în primă instanță, încă o dată Justiția liberă își arată imparțialitatea într-un caz instrumentalizat de interesele securiste de a impune, prin teroare, globalismul în România.

Deci, pentru o perioada, prietenii mă vor putea găsi doar pe contul acesta, cel public.

Nu mor caii când vor câinii!

Doamne ajută!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook