Analize și opinii

Dan Chitic: ”Vom fi sancționați pentru că suntem considerați cetățeni de rang secund în Europa, suntem priviți ca lumea a treia a lumii civilizate!”

Parlamentul European a votat: România va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru orice presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!



Și noi vom fi sigur primii “sancționați”, deși nu există niciun criteriu obiectiv care sa poată duce la concluzia ca sunt încălcate regulile și bunele practici ale “statului de drept”!

Vom fi sancționați pentru ca suntem considerați cetățeni de rang secund in Europa, suntem priviți ca “lumea a treia” a “lumii civilizate”.

Vom fi sancționați pentru ca nu se dorește sa recuperam, măcar in parte, decalajul fata de “vestul” dezvoltat!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie sa rămânem furnizori de materie prima și forța de munca!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie doar sa contribuim la bugetul UE și nu sa beneficiem de fonduri de coeziune!

Vom fi sancționați pentru ca globaliștii de la Bruxelles și Berlin și-au instalat “cozi de topor” in fruntea celor mai importante instituții ale României, care sabotează interesele legitime ale poporului român!

Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE!

A venit vremea sa vedem dacă nu ne costa prea mult sa rămânem intr-o “familie” care nu ne iubește și nu ne dorește! Intr-o familie care vrea doar sa ia de la noi, fără sa ne dea nimic in schimb!

A venit vremea sa vedem cine sunt euro-parlamentarii români care au votat împotriva României!

DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea:

#RoExit?

#CurajȘiViziune!

#AlianțaNațională.

Autor: Dan Chitic

Sursa: Dan Chitic Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eiiiiii, pai io ce spuneaaaam: VOM FI SANCTIONATI…. SANCTIUNI, # SANCTIUNI = FONDURI LA BUGETUL SUBRED AL UE, CA SA INTELEGEM INTR-UN FINAL, LA SPARTUL TARGULUI CE INCUMBA PRESEDINTIA ROTATIVA A CONSILIULUI UE din partea noastra…. respectiva asiguram din SANCTIUNI bugetul ue – subreda caruta… acu sa lecturez art……aoleuuuuu, Ro exit…..avem imunitate la AMAR, ne adaptam din mers, gasim solutii, adaptam regimul igieni-dietetic, selectam, inovam daaaaar nu PLATIM SANCTIUNI ASTRONOMICE IN VIRTUTEA CALIT NOASTRE DE PRES DE CONSILIU UE…. CU ACESTI BANI RENASTEM DIN PROPRIA CENUSA, cu totiii dragilor pana la unu…pe cai, daca nu, pe curand

  • motive pt aplicat sanctiuni…. garla… suntem susceptibili de sanctiuni din toate unghiurile, IN TOATE DOMENIILE, oriunde te-ai intoarce, in cap de-ai sta… suntem descoperiti… cu pieptul gol asa cum au luptat stramosii nostri… insa asa ceva nu tine la infinit. STOP JOC.
    Adicatelea achitam SSSSSANCTIUNILE in loc sa pastram banii pt investitii de bun simt in tara… n-am sa-nteleg, pe rug dac ma ardeti

  • FOCAR DE INFECTIE EXTREM DE GRAV IN SIST ENERGETIC NATIONAL. Daca nu gasim urgent metoda de tratament adecvata, intram in SEPTICEMIE = INFECTIE GENERALIZATA si ar fi pacat, mare pacat. Hai, sa gandim cu Alianta Nationala in acelasi gand bun! Identitate de inima…

  • Pentru claritate sa se intocmeasca o LISTA privind CUANTUMUL SANCTIUNILOR LA CARE SUNTEM OBLIGATI si-o LISTA din care sa reiasa VALOAREA FONDURILOR UE PROMISE, tinand cont cu obiectivitate de faptul ca tara arata ca dupa bombardament la toate nivelurile si in toate domeniile de activitate, in special mediu, vezi defrisarile abuzive, situatia deseurilor, dezechilibrul energetic, energo-informational, tensiunea tectonica, presiunea atmosferica, contextul mutant, hibrid, depresia, deznadejdea, obnubilarea, starea infectioasa acuta. Pentru conditiile de munca ale minerilor, reprezentantii organizatiilor externe sunt responsabili in virtutea starii de COMPLICITATE la care au fost si sunt parte integranta, rapoartele intocmite, expertizele, studiile, vizitele oficialilor straini constituind dovada certa, concludenta si pertinenta privind luarea la cunostinta a situatiei de fapt in speta. Nu au nicio scuza, niciun cuvant de spus in aparare. Adio, UE, vb lui Traian Basescu, de astazi drumurile noastre se despart. Bine ne-am regasit in Europa unita, frumoasa, sacra, binecuvantata!

  • De la primirea pe covor rosu a Maimutelor inchinatoare lui Allah si de la vrajeala cu independentza Justitiei si statul de drept(in realitate, statul de drepti securist-progresist), de aici va veni cat de curand sfarsitul acestei Mizerii neo-marxiste, cu numele UE! Vorba Victoriei Nuland: “Fuck the EU!”