Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace de greieri!”

Bă, sună al dracului de rău! Încăierare între imigranți, după limba pe care o vorbeau, ceva de prin Orient, și motocicliști arieni mai mult sau mai puțin puri. Vestea bună pentru germani ar fi aceea că s-au luat la cafteală de la împărțirea zonelor în care se face trafic de droguri. După ce mașini aveau ăia din imigrație, cam așa pare. S-au folosit inclusiv arme de tip militar, semiautomate.
Întrebarea este: dar dacă ăsta e motivul care se vede? Dacă în ”adâncuri” lucrurile sunt mult mai complicate, și mai periculoase? Dacă asta e doar un soi de semn de avertizare despre posibilitatea unui soi de război civil? Și gândiți-vă că până acum capacul pe oală a fost ținut de sistemul de protecție socială. Acum, că nemții au dat-o pe ”Slava Ukraine, de unde bani pentru cumpărat ”pacea socială”? Prioritar este armamentul, că gazul rusesc a rupt lanțul și-i mușcă de portofel, și foamea o să-i muște de cur!
Dar nu-i nimic: îi dă ordin ăla micu cârnatului constipat, de-i cancelar al Germaniei, și se rezolvă! Odată cu tancurile cere să-i fie predați și imigranții mai talentați la tăiat gâtul rușilor!
Trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace de greieri!

Autor: Constantin Gheorghe