Cultură și Familie

Anonymous catre romani: V-ati alaturat luptei globale pentru o viata mai buna

Gruparea de hackeri Anonymous pare sa fi transmis romanilor iesiti in strada, in ultimele zile, un mesaj, prin intermediul YouTube.

Descrisi ca o grupare internationala de hackeri si autotintitulati cetateni care protejeaza drepturile si libertatile fundamentale, cei de la Anonymous ii indeamna pe romani sa “ia atitudine” si le transmit ca “rasturnarea unui om si alegerea altuia in loc” nu le vor rezolva problemele.

“V-ati alaturat, intr-un final, luptei globale pentru o viata mai buna. Dupa 22 de ani de furt, de minciuna si de manipulare, perpetuate de guverne si de corporatiile mass-media, vocile voastre se fac auzite inca o data pe strazile oraselor”, afirma o voce grava, pe fondul unor imagini din timpul protestelor din Bucuresti.

“Trebuie sa constientizati ca doborarea unui singur om si alegerea altuia in locul nu va vor rezolva problemele. Acest lucru doar va permite continuarea circului politic care are loc in fata ochilor vostri de 22 de ani incoace. Constientizati ca intreaga clasa politica este corupta si ca nu serveste interesele poporului, asa cum ar trebui!”, mai afirma presupusul hacker.

“Romania, ia atitudine!/Pentru o democratie adevarata,/Pentru viitorul identitatii si al traditiilor poporului,/Lupta pentru o schimbare reala! Suntem Anonymous, TREZITI-VA!”, isi incheie mesajul gruparea de hackeri.

Ultima “isprava” cunoscuta a celor de la Anonymous este publicarea, pe Twitter, a unui link spre ceea ce ei prezinta drept o lista a clientilor Stratfor, intre care se afla Departamentul Apararii americane, fortele terestre si aeriene, agentii publice, subcontractori din sectorul securitatii si giganti din domeniul ITC ca Apple sau Microsoft.

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu