Politică

Iulian Capsali: Republica Poliţistă România

România, absorbţie zero de fonduri structurale ale UE. Dar în ţara cu cele mai mari servicii secrete din lume, unde Sănătatea are cel mai mic procent din PIB, Învățământul e în colaps, subfinanțat, iar ANAF-ul si DNA-ul pun presiune pe micii întreprinzători, ei bine, cine este cel care primește bani de la UE?

1984_john_hurt

Aţi ghicit: SRI. Meritați ca premiu un microcip în freză!  Punem de un Big Brother cu banii UE. Asta arată și viziunea comisarilor UE, clonați de Corporații și Bănci ca sa rezolve problemele umanității: banii lor.

Platforma Big Data, pentru care SRI a câştigat un proiect din fonduri europene “Creşterea utilizării sistemelor de e-guvernare” şi a organizat o licitaţie pentru realizarea ei, punând la bătaie peste 31 de milioane de euro, este descrisă de SRI, în caietul de sarcini, ca având două scopuri: eliminarea plăţilor redundante din „zona publică” şi folosirea datelor de către autorităţi precum poliţie, DIICOT, DNA, ANAF.

“Proiectul, numit “SII Analytics”, are un potenţial de supraveghere generalizată a întregii populaţii a României – un adevărat sistem informatic Big Brother – fără a avea prevăzută vreo măsură de garantare a drepturilor cetăţeneşti sau de limitare a accesului SRI sau al altor instituţii publice la datele personale colectate şi integrate în acest sistem, scăpare ce încalcă serios drepturile fundamentale”, arată APADOR-CH şi alte trei ong-uri, într-un comunicat de presă.

În martie anul curent, Monica Macovei, una dintre şefele Direcţiei NWO patronată de Ambasadă, declara: “În acest moment, toate serverele de interceptare sunt la SRI, ele costă foarte mult, peste 1 miliard de euro (…) Mai sunt activităţile de filaj sau de înregistrare ambientală, care sunt probe în procese sau în anchete”
A, sigur, asta e pentru combaterea terorismului tot atâta cât scutul de la Deveselu ne apară de rachetele iraniene.

Totul arată scara la care a ajuns demenţa Sistemului, care vrea o supraveghere totală a populaţiei folosindu-se de argumentul fricii. Sistemul nu te vrea doar prost și speriat, vrea să fii și bine monitorizat.

Orwell.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali