Politică

In drum spre inrobirea totala: Controlul sanatatii si al alimentatiei…

codex-auschwitzTraim o libertate iluzorica, ce consta in zbaterea intr-o cusca a supravietuirii care, pe zi ce trece, cu fiecare noua lege, devine tot mai mica iar globalizarea la care asistam va insemna un control total, in toate aspectele vietii. Acesta este telul final al Noii Ordini Mondiale: o dictatura militara de tip fascist, cu sclavi robotizati, incipuiti, fara niciun drept… iar noi stam pasivi si le jucam jocul, in inconstienta noastra. Ei au planurile, dar noi le punem in aplicare, prin guvernantii nostri, prin politaii (cainii) nostri, prin organele noastre de control, prin aviatorii nostri, prin medicii nostri, etc, toti acestia fiind cei mai inconstienti, excitati de favorurile de moment de care beneficiaza…

Dar pe ei (guvernanti, politai, medici, etc) nu ii afecteaza oare chemtrailurile (otravuri pulverizate din avioane), vaccinurile, alimentatia chimizata si modificata genetic, ingradirea drepturilor, saracia tot mai mare si multe altele? Copiii acestora in ce lume vor trai???… Prin urmare, Noua Ordine Mondiala nu poate fi creata decat in cazul in care populatia ramane adormita, ignoranta si inconstienta cu privire la tertipurile elitei. Este o intrecere intre ridicarea exponentiala a nivelului de constienta umana si metodele de manipulare ce permit mentinerea turmei adormite… Eu sper totusi sa nu ne trezim prea tarziu. Ar fi pacat de noi, ar fi pacat de aceasta minunata planeta…

CONTROLUL SANATATII
Industria agroalimentara si industria farmaceutica isi dau mana si impartasesc aceleasi interese. Astfel, Codex Alimentarius va pune in afara legii orice informatie alternativa de sanatate referitoare la vitamine, terapii naturale, suplimente alimentare si tot ceea ce constituie, mai mult sau mai putin, un potential concurent. Din acest motiv, industria farmaceutica distruge, de circa 50 de ani, orice inovatie stiintifica capabila sa aline marile boli de care sufera umanitatea (cancer, SIDA, boli cardiovasculare, diabet, etc). De decenii, suntem in masura sa tratam eficient toate aceste boli, insa procedeele puternice de dezinformare sunt la post pentru a interzice aceste descoperiri populatiei.

Industria farmaceutica nu serveste pentru a vindeca bolile, ci pentru a le perpetua. Cunoscand acum faptul ca scopul il reprezinta un democid mondial, citatul medicului german Matthias Rath prinde sens: “Adevarata natura a industriei farmaceutice este de a castiga bani cu bolile cronice, nu de a se ocupa de prevenirea sau de eradicarea bolii. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid raspandit permanent, ucigand milioane de persoane.”. Elita face bani, omorandu-i pe cei mai slabi. Corpul uman devine un templu bombardat:

* Mijloacele mass-media si intreaga mafie medicala (medici, infirmiere, cercetatori) lauda utilizarea de medicamente cu efecte secundare devastatoare si rezolvarea problemelor psihosomatice cu solutii chimice.

* Darele chimice (chemtrials) degaja in atmosfera produse toxice chimice (fibre chimice din polimeri, aluminiu, BCTP, dibrometan, bariu, toluen, stiren) si biologice (enzime ce influenteaza ADN-ul, globule rosii umane, bacterii, mucegaiuri).

* In laboratoare, se creaza microorganisme noi pe care organismul uman nu este pregatit sa le combata: virusul HIV, gripa aviara, gripa porcina, bacteria mancatoare de carne, virusul Ebola, meningita virala, encefalita virala, bacteria Clostridium difficile, virusul Nilului, boala vacii nebune, boala razboiului din Golf, stafilococul auriu, bacteria Morgellons, febra din valea Rift, insecte purtatoare de diverse boli etc.

* Se injecteaza vaccinuri toxice si ineficiente cu repetitie, de la nastere si pana la moarte. Aceste atacuri repetate cauzeaza probleme atat pe termen scurt (paralizie, convulsii, meningita, moarte), cat si pe termen lung (alergii, sistem slabit, autism). Pe langa produsele foarte toxice pe care le contin, anumite vaccinuri includ si microorganisme (HIV, gripa), permitand astfel genocidurile tinta. In acest mod se depopuleaza un continent intreg (Africa), o tara (Haiti) sau un grup de indivizi indezirabili (autohtoni, handicapati, homosexuali). Treptat, vaccinurile devin obligatorii in numeroase tari. In 2005, Bush a amenintat ca va apela la armata pentru a administra programul de vaccinare, iar pe disidenti ii va izola in lagarele de concentrare pana cand acesti vor accepta vaccinul impus. In cazul unei pandemii (gripa porcina), acest scenariu va putea fi aplicat, permitand autoritatilor sa injecteze boala odata cu vaccinul. Un democid usor si fara varsare de sange. (As mentiona ca in Ungaria, parintii care nu accepta vaccinarea copiilor risca amenzi usturatoare si inchisoare iar in Romania copilul nevaccinat nu este primit in gradinita si in scoala).

* Se mentine populatia la un nivel ridicat de stres (supravietuire economica mai dificila, mediu urban urat, dezumanizat, artificial si prost organizat, violenta urbana permanenta, poluare). Apoi este incurajata consumarea de calmante pentru a indobitoci si intoxica persoanele cele mai stresate.

* Se creaza noi organisme modificate genetic (OMG), care poseda caracteristici diferite de cele ale organismelor naturale. Aceste OMG pot tulbura echilibrul ecologic, pot cauza probleme de sanatate (la plante, animale si oameni) si pot perturba economia agricola. De decenii, laboratoarele secrete fabrica OMG, reusind sa creeze specii complet noi (microorganisme, Chupacabra).

* Multe orase mari ale lumii utilizeaza fluorul in scopul de a diminua cariile dentare. Acestea apeleaza la fluorura de sodiu, una dintre otravurile cele mai toxice, fiind utilizata in otravurile pentru sobolani. O intalnim, de asemenea, in medicamente antidepresive (Prozac, Paxil, Effexor). Utilizata de rusi in gulagurile sovietice, iar de germani in lagarele de concentrare, fluorura de sodiu este o neurotoxina ce cauzeaza hipoactivitate, neimpiedicand cariile dentare, in ciuda a ceea ce se spune.

* Aspartamul se afla in toate produsele alimentare fara zahar. Contine 10% metanol (otrava), 40% acid aspartic (otrava), 50% fenilalanina (otrava) si cauzeaza 92 de efecte secundare din care cateva sunt extrem de nocive. Mai mult, micsoreaza cifra normala de glicemie (nivelul de zahar din sange), creand astfel milioane de noi diabetici, consumatori de aspartam. Otrava ce produce profit!

* Gratie nanotehnologiei (1 nanometru = o miliardime dintr-un metru), s-au inventat molecule noi, modificandu-se proprietatile fizico-chimice ale moleculelor naturale. In felul acesta, au fost create noi cai de transformare a materiei: inginerie moleculara, nanobiologie, nanomedicina si nanoelectronica. Experientele efectuate in cadrul acestor stiinte noi permit o intreaga panoplie de efecte nanotoxicologice. Unii cercetatori cred cu adevarat ca s-a deschis cutia nano-Pandorei.

Cel mai rapid mod de a deveni bolnav este acela de a consulta un medic, acesta fiind format numai inscopul de a-si otravi pacientii si de a-i face sa creada ca acest lucru este pentru binele lor. Medicii se afla printre cele mai indoctrinate persoane din lume, deoarece sunt convinsi de legitimitatea drogurilor, tratamentelor si vaccinurilor pe care le recomanda.

CONTROLUL ALIMENTATIEI
Dupa cum am putut constata, unul dintre scopurile principale ale elitei mondiale il constituie eliminarea majoritatii populatiei umane. Printre cele mai eficace mijloace de infaptuire a unor exterminari masive se afla controlul calitatii si cantitatii alimentelor. Controland economia unei tari, elita poate forta guvernul sa cedeze imense suprafete de pamant, care vor servi apoi pentru productia de alimente de lux destinata consumatorilor occidentali. Cafeaua, bananele, ananasul, ceaiul, boabele de cacao iau locul cerealelor si legumelor care hraneau populatia locala altadata. In consecinta, aceasta este silita sa se mute in orase sau in lagare de refugiati, sfarsind adeseori prin a muri de foame sau de frig. In zilele noastre, numarul refugiatilor de mediu il depaseste pe cel al refugiatilor politici.

O alta tactica a elitei este aceea de a incuraja hibridarea granelor, manipularile genetice (OMG) si controlul international de pesticide, de erbicide si de seminte. Anumite societati internationale, cea mai cunoscuta dintre ele fiind Monsanto, ii cumpara pe toti marii producatori de seminte, impingandu-i pe cei mai mici spre faliment. Nu mai vand decat seminte hibridizate sau modificate genetic. In acest timp, agricultorii sunt nevoiti sa cumpere semintele oferite de acestea la preturi exorbitante, in loc sa produca propriile lor seminte, asa cum o faceau inainte, utilizand varietati rezistente si adaptate la climatul local. Noile seminte necesita imprastierea de numeroase pesticide si erbicide toxice si costisitoare.

De cateva decenii, elita pregateste un plan numit Codex Alimentarius, pe care intentioneaza sa-l introduca in vigoare, pretutindeni in lume, incepand cu data de 31 decembrie 2009 (in Romania deja e in functiune! Motivul pricipal invocat in introducerea Codex este ca populatia Pamantului este prea mare pentru a putea fi sustinuta natural, doar de agricultura, o aberatie copilareasca avand in vedere ca doar o singura tara ca Argentina poate sa produca pe suprafata sa hrana intregii populatii a lumii!). In Canada, proiectul de lege C-6 supravegheaza punerea sa in aplicare. Poate fi rezumat astfel: 1) disparitia tuturor suplimentelor alimentare naturale (aminoacizi, uleiuri, vitamine, minerale) si inlocuirea lor cu produse sintetice farmaceutice. Acestea din urma vor fi comercializate in doze mici si numai pe baza unei retete medicale; 2) interdictia medicinii alternative; 3) reglementarea agriculturii si alimentatiei animale si interzicerea agriculturii biodinamice; 4) iradierea cu cobalt a intregii alimentatii umane, precum si o multime de alte reglementari teribil de socante.

Dupa unii, aplicarea completa a codexului va cauza moartea a circa 3 miliarde de persoane: un miliard din cauza foametei si doua miliarde din cauza bolilor cauzate de subalimentatie. Daca adaugam conditiile climaterice nefavorabile (seceta, ploi abundente – a se vedea proiectul HAARP), penuria de hrana poate deveni catastrofala. Daca mai punem la socoteala apa potabila toxica (fluor, clor, mercur, pesticide), aditivi alimentari toxici (OMG, aspartam, coloranti), alcoolul, medicamentele si stresul constant din marile orase, putem obtine o imagine de ansamblu a situatiei…

Sursa: Terapie in armonie

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • In calitatate de spectator la reactiile, sau mai bine zis lipsa de reactii a oamenilor – deci zero opinie publica -, articolul de mai sus mi se pare partial utopic. Pentru ca oamenii sunt deja morti, se nasc deja morti sau, in cel mai bun caz, cu creierele spalate. vin pe lume in familii deja handicapate mental, deci nu mai au de unde sa primeasca iluminarea de a recunoaste spiritul de turma si efectele dezastruoase ale acestuia. Oamenii se lasa cu placere manipulati. Nu amendeaza, nu penalizeaza actiunile manipulatoare, am sute de exemple din viata de zi cu zi. Daca un leader de opinie fura, ceilalti ii acorda circumstante atenuante si il lasa mai departe sa-si faca treaba.