Politică

Ucraina, ne pare rău, America a votat greșit în 2012

obama-vs-putinIn timpul primului său mandat, Obama i-a spus președintelui rus de la acea vreme, Medvedev, să-i transmită lui Vladimir “voi avea mai multă flexibilitate după ce voi fi reales.

Săptămâna trecută, Obama a dat dovadă de flexibilitate, care, în acel caz, a însemnat decimarea efectivelor noastre militare.

Ieri, Obama a demonstrat și mai multă flexibilitate, asta însemnând și mai multe vorbe goale și amenințări fără noimă. Orice intervenție militară în Ucraina și Crimeea va avea costurile sale? Asta seamană cu o altă flecăreală venită din partea “regelui balului de absolvenți”.

Vladimir Putin este un fost agent KGB cu o privire de oțel. El știe că America sub conducerea lui Obama nu are opțiuni și nici curaj. A durat aproape două săptămâni până și-a făcut curaj să abordeze problema cu Ucraina. Obama a renunțat deja la scutul de apărare antirachetă din Europa de Est.

Americanii și aliații nostri nu au încredere că Obama ar putea să organizeze ceva mai măreț decât o paradă pentru drepturile homosexualilor. Hillary Clinton i-a oferit ministrului de externe rus Sergei Lavrov  un buton de resetare a jocului. Putin a resetat jocul la URSS.

Alegerile au parte de consecințe, iar rezultatul este lipsa unui lider American curajos. Îmi cer scuze umile poporului ucrainean iubitor de libertate. Farul libertăților și al libertății care era America și-a pierdut strălucirea. Putin, pezevenchi norocos ce ești, nici că nu se putea o sincronizare mai bună! America nu are lider.

Autor: Allen West

Traducerea: Gandeste.org

Sursa: Allen B. West