C O N T R A P R O P A G A N D Ă

TOT MAI CIUDATA AGENDĂ A PREȘEDINTELUI IOHANNIS

În urmă cu un an scriam un material despre strania agendă a președintelui Klaus Iohannis, una care se realizează după parametri numai de el cunoscuți, probabil. Iată că recente evenimente întăresc impresia de atunci și ridică semne de întrebare încă și mai serioase legate de ”viziunile” prezidențiale.Să recapitulăm cîteva invitații primite, dar neonorate de actualul șef al statului:
Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea scutului militar de la Deveselu, la al căror debut participase președintele Traian Băsescu.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea fabricii de la Ghimbav unde urmau să se construiască elicoptere militare și unde a participat președintele Franței.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei, considerat cea mai spectaculoasă clădire universitară din Ardeal.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea palatului Brâncovenesc de la Potlogi, după restaurarea cu fonduri europene.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat nu la şedinţa solemnă cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. El nu a explicat de ce.
Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat în ultima clipă agenda, acceptînd să participe la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Marii

Uniri, pe 28 noiembrie. Inițial, i se părea de nerefuzat o vizită în Franța.

Președintele Klaus Iohannis nu a participat nici la inaugurarea Catedralei Mîntuirii Neamului, cea mai mare biserică din România, motivînd că trebuie să fie prezent la Bruxelles, la o reuniune unde se discută despre Brexit. La ultima asemenea reuniune, să ne amintim, președintele României a stupefiat prin absență, preferînd să viziteze orașul Pompeii.

Președintele Klaus Iohannis a participat, în schimb, acum un an, la inaugurarea celui mai luxos teren de golf privat din țară, în comuna Ciugud din județul Alba. O reclamă mascată de proporții epice, am spune. Și mai participase și la un soi de inspecție a lucrărilor la respectivul teren de golf, cu cîteva luni mai înainte, de parcă ar fi vrut să se asigure că totul e în grafic. La cîteva zile după inaugurarea terenului, președintele nu a mai participat, deși promisese, la festivitățile dedicate Zilei Armatei Române, de la Carei.

Și a mai participat la inaugurarea unui business privat, la Brașov, al cărui patron era anchetat de DNA. Și a participat, recent, la evenimentul ”Pedalăm pentru România”. Cum spuneam, o agendă cam stranie și greu de înțeles. Pe măsura întregului comportament politic al președintelui.

Autor: Bogdan Tiberiu Iacob

Sursa: inpolitics.ro

Related Posts

2 Responses “TOT MAI CIUDATA AGENDĂ A PREȘEDINTELUI IOHANNIS”

  1. vlad tepes says:

    Oricum ar da-o, acest individ n-are nimic in comun cu simtirea, credinta si nazuintele neamului romanesc!

  2. adria says:

    24 ianuarie 2017: Nici Unirea Moldovei cu Țara Românească nu a fost sărbătorită (“comemorată” potrivit limbajului prezidențial) de către Klaus Iohannis. El a preferat să meargă la Strasbourg unde a inaugurat o expoziție dedicată victimelor Holocaustului.

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss