Site icon gandeste.org

UPDATE 09.12.2013/ Scrisoare deschisă domnului Președinte al României, țară ce nu mai recunoaște drepturile omului.

Domnule Președinte al României, Traian Băsescu,

sunteți încă președintele țarii noastre, așa cum este ea, sărăcită, batjocorită atât acasă cât pe plan internațional. Poate v-ați plictisit de această țară, dar NOI NU ne-am plictisit, este singurul loc în care ne simțim ACASĂ. Poate în timpul guvernării dumneavoastră v-ați îmbogățit suficient cât să nu vă mai pese de țara noastră, dar NOI NU. Poate nu vă mai pasă de ce veți lăsa în urmă după terminarea mandatului dumneavoastră, dar NOUĂ NE PASĂ.

Nu suntem nepăsători față de țara noastră fiindcă nu am avea unde să emigrăm. Ca și dumneavoastră, unii dintre noi pot trăi într-o confortabilă singurătate în alte țări, care ne-ar asigura cel puțin respectarea drepturilor noastre umane, dreptul la aerul pe care îl respirăm și la apa ce izvorăște din pământul nostru. Dar NOI, ROMÂNII refuzăm să lăsăm această țară a noastră celor ce -ca și miniștrii inclusiv din guvernarea dumneavoastră- au încasat comisioane groase (pentru care încep să populeze pușcăriile) pentru cedarea suveranității noastre și a tuturor resurselor strategice ale românilor.

În calitate de cetățean al acestei țări, nu vă rog, VĂ SOMEZ să vă deplasați imediat la Pungești, Vaslui, România, unde veți constata că cetățeni ai României sunt împiedicați să se deplaseze prin localitate, copiii să meargă la școală. În această localitate, ieri 2 decembrie 2013 Jandarmeria Română a pătruns ILEGAL în plină noapte pe un teren privat, a legitimat oamenii și a ridicat CU FORȚA cetățenii acestei țări cărora ulterior li s-a întocmit dosar penal deoarece s-au opus acestei ilegalități flagrante.

Mai aveți față de poporul român responsabilități, nu puteți pretinde a nu cunoaște aceste abuzuri ale administrației statului. Presa franceză azi condamna intervenția jandarmilor români împotriva opozanților gazelor de șist în România (http://www.lexpress.fr/actualites/1/monde/roumanie-intervention-des-gendarmes-contre-des-opposants-aux-gaz-de-schiste_1304334.html) și (http://www.liberation.fr/monde/2013/12/02/roumanie-intervention-des-gendarmes-contre-des-opposants-aux-gaz-de-schiste_963497).

Deplasați-vă URGENT la fața locului, aceste grozăvii se petrec în țara pe care o reprezentați atât în fața străinilor cât și în fața istoriei, care într-o zi, nu prea îndepărtată, vă va judeca.

Personal, combat hoția din această țară prin inițiativa legislativă locală cunoscută sub numele de „Manifestul de la Băiculești”, refuzând să acord în continuare sprijinul financiar guvernului corupt. Mă voi solidariza însă -ca mulți români- cu cei ce în țara noastră au ajuns să cerșească dreptul la un mediu sănătos, la respectul dreptului de proprietate sau la libera circulație, toate drepturi de altminteri garantate prin Constituție și prin toate textele internaționale pe care Statul nostru le-a semnat, garantându-ne (doar în vorbe din păcate) protecția ce le-ar conferi cetățenilor europeni.

Domnule Președinte, aveți prerogative, este momentul să le exercitați și să ne oferiți nouă, cetățenilor României o protecție eficientă împotriva guvernului Ponta ce ne calcă acum în picioare drepturile fundamentale.

Simona Niculescu

UPDATE 4.12.2013/RASPUNSUL OFICIAL PRIMIT DE DOAMNA SIMONA NICULESCU

Doamna Simona Niculescu,

Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Ministerul Afacerilor Interne.

Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

Cu stima,

Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

************************************************************************

UPDATE 09.12.2013 la scrisoarea deschisă către domnul președinte al României :

Domnule Președinte, prin scrisoarea deschisă din data de 4 decembrie 2013, vă SOMAM să vă deplasați la Pungești, Vaslui, România, pentru a constata abuzurile ce Jandarmeria Română le comite împotriva poporului ce îl reprezentați.

La această epistolă mi-ați răspuns cu o limbă de lemn pe care comuniștii ar invidia-o.

Ați trimis spre cercetarea abuzurilor denunțate ACELEIAȘI instituții care de fapt comite aceste abuzuri, și anume Ministerul Afacerilor Interne, de care aparține Jandarmeria Română.

Față de manifesta dumneavoastră nepăsare, am descins la Pungești, unde, însoțită de avocat și de executor judecătoresc, am întocmit la fața locului un constat al stării de fapt.

Domnule președinte, atunci când cetățenii țării dumneavoastră sunt nevoiți să întocmească pe puteri proprii, prin mari eforturi materiale, constatări ce puteați să le efectuați fără nici un fel de deranj, suntem nevoiți să tragem concluzia : DE PE ACUM, NE AUTO- GUVERNĂM.

Întrebarea mea (retorică) este următoarea : ce mai căutați în fruntea noastră, dumneavoastră, Mickey-Mouse, președintele Republicii ???

După plecarea noastră (avocat, executor, subsemnata) din localitate, un cetățean romăn a fost agresat de către jandarmi, fiind actualmente internat la secția de urgețe a Spitalului Vaslui, domnul Costel Vârnacia.

Jandarmii DUMNEAVOASTRĂ nu și-au putut păstra o minimă conduită decentă azi 8 decembrie 2013 DECÂT în prezența auxiliarilor de justiție prezenți în localitate. Imediat după plecarea noastră, au bătut cu bestialitate ROMÂNUL dumneavoastră, pentru apoi a-l abandona pe marginea drumului, fără a-i acorda primul ajutor, precum erau obligați prin jurământ. O mână ruptă, craniul spart și vădita stare de inconștiență nu au mișcat conștiința bătăușilor plătiți din banii NOȘTRI ce apără alteinterese, poate și ale dumneavoastră.

Avem filmări, fotografii despre aceste grozăvii care nu par, nici acum să vă miște.

ACUZ !

Exit mobile version