Politică

România Profundă: de la cod portocaliu, la cod roșu de sărăcie în doar doi ani!

steagul-romaniei-tricolor-drapel-rosu-galben-si-albastruAu trecut A mai rămas foarte puţin până la cea mai mare sărbătoare creştină. Totul începe în noaptea Învierii, a Învierii Neamului, când fie ne vom găsi puterea să ne vindecăm împreună ca o naţiune, fie ne vom prăbuşi cu fiecare decizie pe care alţii o iau în locul nostru, pentru noi, în fiecare zi, cu fiecare alegere, unul câte unul, până când vom fi terminaţi.

Naţiune română, trăim în Iadul robiei în momentul de faţă şi avem de ales: putem rămâne aici să ne plecăm în continuare capul în faţa celor care ne înstrăinează ţara sau putem să spunem: „Ajunge! România e vie! Suntem, existăm ca naţiune şi nu ne puteţi pune botniţă!”

A venit momentul să ne luptăm şi să găsim drumul spre Lumină, să ieşim din acest Iad în care suntem forţaţi să trăim. Să acţionăm la timpul potrivit! La locul potrivit! Nimeni altcineva nu o va face în locul nostru! România trebuie să învie! Nu mai vrem DOAR o schimbare! E nevoie să ne trezim şi să facem ceva!

În noaptea de Înviere Romania renaşte! Ia cu tine la Înviere tricolorul în orice formă: drapel, banderolă, steguleţ, insignă, ca prim simbol grăitor al rezistenţei mute pe care o opunem celor care ne dezbină, celor care ne-au asmuţit unii împotriva altora, celor care ne-au îndemnat să ne căutăm peste hotare o viaţa mai bună.


Am făcut toate greşelile pe care o naţiune le putea face. Am vândut totul pe nimic. Am cheltuit mult peste cât ne puteam permite, ne vine să credem sau nu. Ne-am amăgit că ne putem cumpăra libertatea până cănd preţul a devenit libertatea însăşi. Libertatea NU poate fi cumpărată! Ne-am înstrăinat unii de alţii şi am închis ochii prea des atunci când nu trebuia. Iar în ultima vreme, nici nu mai avem curajul să ne uitam la ce am ajuns.

În orice luptă câştigă cel care este dispus să se sacrifice pentru ceea ce luptă! România Profundă va reînvia pentru că suntem dispuşi să luptăm şi să ne sacrificăm pentru copiii şi nepoţii noştri, pentru viitorul nostru, pentru viitorul acestei naţiuni! Pentru că, până la urmă, a alege înseamnă să afirmi ceea ce crezi! Nimeni nu o poate face în locul nostru!

Uitaţi-vă în jur, la cei de lângă voi, şi sigur veţi descoperi pe cineva care să se alăture cauzei trezirii conştiinţei româneşti fiindcă ştie că numai împreună vom reuşi! Acesta este spiritul unei naţiuni! În Noaptea de Înviere, fie ne vindecăm ca o naţiune, fie vom dispărea ca nişte indivizi oarecare! Este momentul, România! Vino la Înviere cu tricolorul! Asta înseamnă să faci o alegere! În Noaptea de Înviere România Profunda renaşte! Şi tu trebuie să fii acolo!

Romania Profundă: noi toţi cei care încă mai credem în valorile şi tradiţiile profund româneşti.

Autor: Gandeste.org

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Extraordinar si innaltator articol!Eu,ca harghitean trecut de 60 de ani,am simtit o emotie profunda!Hai sa urmam indemnurile din articol,doar asa vom salva tara si natiunea de la disparitie!

 • Felicit autorul acestui îndemn național! ThinkAgainRO va fi alături de Gandește.Org întotdeauna!

 • OK, frumos spus…Extraordinar…
  Dar,e momentul sa renastem cu adevarat, fara metafore ci asa pur si simplu!!! sa urmam îndemnurile in mod cat mai practic. Sa ne salvam natiunea si tara de la o disparitie sigura…Fiecare asa cum intelege acest indem…!!!!

 • Hristos a Inviat!
  NU “Am făcut toate greşelile pe care o naţiune le putea face!”.
  Am facut o singura greseala.
  Am cedat unor impostori, dreptul la a ne decide destinul, dreptul de a ne administra propritetatile. Acei impostori au facut restul si noi am stat pasivi.

 • Adevar s-a grait, resurse mai avem cate sunt necesare in sensul acesta dorit. Sunt sigur de reusita cu asemenea LEADERI de mare talie NATIONALĂ la vedere si altii pe care sa-i atragem.Domnul sa VĂ tina sanatoasa pentru minunatele demersuri, ce pot naste multe invidii. Vor fi lasate la o parte si mergem la bataie si la lupta inainte! Vom veni cu noi propuneri in intampinare si cu tricolorul la vedere! Cu DOAMNE-ajută inainte !!!