Site icon gandeste.org

România, n-ai ce căuta în Schengen!

Franta si Germania se opun oficial intrării României în Schengen.

Motivele au fost spuse pe fată, în limbaj deloc diplomatic: băi românilor, sunteti corupti, aveti o justitie de rahat si o administratie publică de doi bani. Asa că, afară cu voi!

Politistul Șoric să apere granitele europene? Hehehe…

Nea Șoric, seful politiei din Piatra Neamt, împreună cu sefii de post care au amenintat că-si dau demisia dacă Șoric e dat afară (dar care s-au răzgândit după aia) sunt reprezentativi pentru Politia Română. Șoric nu e primul sef de politie prins cu mâta-n sac. Ăstia sunt politistii români: niste mafioti care se îmbată cot la cot cu infractorii, sunt băgati până-n gât în traficul de droguri, în prostitutie, în cămătărie. Iar judecătorii români sunt la fel.

Cât despre administratia publică din România (onoratii functionari publici bugetari), știm cu totii ce le poate pielea. Daca sunt concediati cu totii mâine, poimâine România nu le-ar simti lipsa! Iar deasupra tuturor, sunt mafiotii sefi, dulăii cei mari: clasa politică si serviciile secrete.

Iar asta durează de 20 de ani, de când Ion Iliescu a instalat socialismul rozaliu pe care nu l-a mai schimbat nimeni după aceea.

Cam asta e România. Un stat mafiot. N-are nici o treabă cu “familia europeană”!

Ultima tară europeană e Ungaria.

S-o recunoastem: România nu e o tară civilizată. Iar pentru situatia de acum, sunt responsabile absolut toate partidele din România (că toate au fost la putere de cel putin două ori, în ultimii 20 de ani). Împreună cu presedintii  si cu premierii. Toti sunt vinovasi de subminarea economiei nationale si de trădarea intereselor tării. Iar pedeapsa potrivită pentru asta, o stim cu totii: e pedeapsa cu moartea. Și era treaba noastră, nu a europenilor, să o fi aplicat deja până acum. Problema era a noastră, noi trebuia s-o rezolvăm.

Asa că decizia Frantei si Germaniei reprezintă un pumn in gură, meritat pe deplin de poporul român.

Efectele economice sunt dezastruoase!

Care vor fi acelea? Păi e destul de simplu de ghicit: neîncrederea in România va creste. Numărul investitorilor străini (care deja e la jumătate fată de 2009 si la un sfert fată de 2008) o să scadă si mai mult. Cine să mai facă afaceri în România, care e acum considerată oficial cea mai coruptă tară din Europa? Cine să mai împrumute statul român, care oricum e pe lista tărilor cu cel mai mare risc de faliment? Mesajul Frantei si Germaniei arată clar că România nu se poate baza pe nici un fel de sprijin financiar din partea UE, pentru iesirea din criză. N-avem loc în barca de salvare europeană. Pentru că nu merităm!

Asa ca, economic vorbind, respingerea României înseamnă ca guvernul se va împrumuta mai greu si la un pret mai mare. Iar asta o veti simti din plin în plata pensiilor, salariilor si ajutoarelor sociale în 2011.

Bravo Franta! Bravo Germania!

Prin decizia lor de azi, Franta si Germania împing deci statul român cu încă un pas spre faliment, haos si prăbusire.

Păi cum să nu te bucuri? După 20 de ani, e clar pentru oricine ca statul român nu se poate reforma pasnic (mafia o să se agate de putere până în ultima secundă). Reforma necesită mai întâi prăbusirea statului, desfiintarea Constitutiei, a Parlamentului, a Guvernului. Abia după aceea, din dărâmături, o să putem construi o tară cu adevărat capitalistă.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

autor: Mihai Giurgea
sursa: capitalismpepaine.wordpress.com

Exit mobile version