Politică

Oficial britanic: Cuplurile cu mai mult de doi copii sunt iresponsabile

familie copilCuplurile care fac mai mult de doi copii sunt “iresponsabile” deoarece creează o povară de nesuportat pentru mediu, a avertizat organizaţia ce se ocupă cu ecologia pentru guvernul britanic.

Jonathon Porritt, preşedinte al Comisiei guvernamentale de Dezvoltare Durabilă, crede că încetinirea creşterii populaţiei prin contracepţie şi avort ar trebui să f`ie în centrul politicilor de combatere a încălzirii globale. El crede că liderii politici şi activiştii pentru mediu ar trebui să înceteze a mai evita chestiunea daunelor aduse mediului prin creşterea populaţiei, scrie The Times.

De altfel, un raport al comisiei, ce va fi publicat luna viitoare, recomandă autorităţilor să reducă creşterea populaţiei printr-o planificare familială mai bună.

Grupul condus de Poritt, “Optimum Population Trust”, arată că fiecare copil născut în Marea Britanie va produce în timpul vieţii emisii de carbon într-o cantitate echivalentă cu cea produsă de arderea unei păduri de stejar extinsă pe o suprafaţă de mărimea Trafalgar Square – circa 1ha.

Populaţia globală de 6,7 milliarde este aşteptat să crească la 9,2 miliarde până în 2050. Porrit a subliniat că guvernul ar trebui să îmbunătăţească planificarea familială, chiar dacă aceasta ar însemna să se ia bani de la vindecarea unor boli pentru a creşte contracepţia şi avorturile.

sursa: antena3

ESTE PRIMUL PAS ,CARE CRED EU CA SE FACE , PENTRU A OBLIGA PRIN LEGE PE OAMENI SA NU MAI FACA MAI MULT DE 2 COPII SI APOI O SA SE AJUNGA LA CHESTII SI MAI MONSTRUOASE SI DIABOLICE PRIN CARE OAMENII NU VOR MAI AVEA VOIE SA FACA COPII…DECAT ATUNCI CAND STATUL VREA ! SI DACA STATUL NU VREAU NU VEI MAI AVEA VOIE ! SI PROBABIL VOR FI PEDEPSE PENALE CU ANI GREI DE PUSCARIE SI PANA SE VA AJUNGE LA ACEA PERIOADA, DEJA VOM AVEA MONITORIZARE SI CONTROL DRACONIC ASUPRA TUTUROR DOMENIILOR DIN SOCIETATE ! PENTRU CA VOR AVEA ACEASTA SCUZA CU INCALZIREA GLOBALA, TOPIREA POLILOR SI ALTE TAMPENII DE ACEST GEN PE CARE MULTI DINTRE NOI LE INGURGITAM FARA SA FACEM NISTE VERIFICARI SI APOI O SA SPUNA CA POPULATIA TREBUIE SA MOARA SAU/SI SA ACCEPTE MASURI FARA PRECEDENT SAU PLANETA SE VA SUFOCA IN MOLOZ ATOMIC ! SI MULTI , FOARTE MULTI VOR FI DE ACORD CU ASEMENEA MASURI NAZISTO-MODERNISTE PRIN CARE OAMENII NU MAI AU VOIE SA FACA MAI MULT DE X COPII SAU NU AU VOIE SA MAI FACA DELOC COPII, TOTUL PENTRU BINELE PLANETEI SI ALTE MIZERII DE ACEST GEN ! PAI HAIDETI OAMENI BUNI SA VERIFICAM ARTICOLELE DE MAI JOS , CA SA VEDETI CE SPUNE UN “GURU = DEZAXAT, SOCIOPAT, PSIHOPAT, CRIMINAL, SCHIZOFRENIC ” VERDE CARE ISI EXPRIMA IDEILE SALE IMPOTRIVA VIETII SI A COPIILOR ! CREDETI CA ASTIA SE JOACA ? UITATI-VA LA TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, PASAPOARTELE BIOMETRICE, INTERCEPTARE SI STOCAREA A TOT CE VORBIM, VIZIONAM, COMUNICAM, ETC. !!!!! TREZITI-VA ! LUCRURILE ASTEA SUNT REALE SI PRIMUL PAS PENTRU A LE COMBATE ESTE SA LE CONSTIENTIZATI EXISTENTA SI IMPORTANTA CAPITALA ! REPET – CUM AM REPETAT CA PROSTUL DE MULTE ORI – ACESTE CHESTIUNI SUNT EXTREM DE IMPORTANTE PENTRU VIATA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI ! REFUZATI SA MAI FITI PROSTITI, INDOCTRINATI SI MANIPULATI !
sursa: http://urbanviorel.ro/2009/02/06/dementa-totala-a-unor-indivizi-verzi-ni-se-pregateste-ceva-oficial-britanic-cuplurile-cu-mai-mult-de-doi-copii-sunt-iresponsabile/

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu