Site icon gandeste.org

„Moartea pe roţi”. Guvernul olandez trimite clinici mobile pentru a-i eutanasia pe oameni la domiciliu

Guvernul olandez începe „curățenia generală” în țară! Autoritățile de la Amsterdam sunt pe cale să decidă trimiterea de echipe medicale care să îi eutanasieze pe oameni direct în casele lor, scrie publicația britanică Daily Mail. Unităţile, poreclite „secerătorii pe roţi”, vor fi chemate pentru a-i ucide pe pacienţi atunci când medicii lor refuză să le administreze doza letală.

„Moartea pe roți” este promovată agresiv de grupurile olandeze pro-eutanasie, care vor să extindă criteriile pentru care poate fi acordată aceasta de la afecțiuni grave în stadiu terminal la criterii încă și mai arbitrare. Lobby-iștii se plâng că 80% dintre bolnavii cu demență ori boli mentale au fost ocoliţi de legea eutanasiei, „uitând” că aceștia nu pot să își exprime acordul pentru intervenție, condiție considerată până acum esențială.

Asociaţia Medicală Olandeză sprijină inițiativa, după ce în această vară a emis directive în care se specifică faptul că oamenii care se plâng de singurătate pot fi eutanasiaţi dacă solitudinea constituie „o suferinţă îndelungată şi insuportabilă”.

sursA: culturavietii.ro

Exit mobile version