Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Meritocrația și aburealocrația!

Sunt uimit să văd un personaj pitoresc pe un canal TV care vorbește de meritocrație.Am vorbit mult de SISTEMUL din România.Am vorbit de coruptibilitate.Am vorbit de năravurile noastre românești.

Cred că sunt printre puținii oameni care ȘTIU EXACT cum funcționează POLITICUL, ADMINISTRAȚIA, FINACIAR-BANCARUL și ECONOMIA acestei țări.

Nu pretind a cunoaște absolut totul aș fi cretin! Pretind că am avut acces fiind în interiorul SISTEMULUI la informații de care domniile voastre puteți doar să le vedeți la TV (uneori)!

Spre exemplu în acest moment se poartă negocieri dure pentru împărțirea ciolanului CĂCI DE ASTA SE FACE POLITICĂ PENTRU ACCES LA CIOLAN!

De asta am rugat pe cei 60% care nu se prezintă la vot să REACȚIONEZE CUMVA! Și împreună să LUĂM CIOLANUL nu pentru a ne înfrupta noi din el ci pentru a nu mai exista ideea de CIOLAN!

Spre exemplu câți s-ar înghesui să mai candideze la vreo funcție publică DACĂ NU AR FI REMUNERATĂ?

Haideți să vorbim un pic de CIOLANIADA! Tot poporul spune că SE FURĂ dar nu cunoaște exact cât și cum!

Dacă urmăriți fluxurile de știri, dar mai ales PORCISME, veți vedea 1% din dimensiunea generală a FURTULUI!

Avem 15-16-17 sau câți om mai fi cetățeni-consumatori care MUNCESC pentru cele 4 sisteme parazite amintite mai sus: FINANCIAR-BANCAR (majoritatea au credite la bănci și TOȚI au credite la FMI), POLITIC, ADMINISTRATIV și ECONOMIC.

Din cele 168 de ore-muncă fiecare cetățean anagajat plătește 24% IMPOZIT INDIRECT care este TVA.

TOȚI cetățenii-consumatori plătesc 24% DIN CE CUMPĂRĂ structurii mafiote care se numește STAT ROMÂN!

DE ASTA AM RUGAT și INSIST să vă produceți mâncare, tutun, alcool și energie! Astfel AȚI LĂSAT FĂRĂ CARBURANT MAȘINA CORUPȚIEI DIN ROMÂNIA!

În fiecare an din taxele și impozitele adunate de la cetățeni BANII SUNT DETURNAȚI ȘI FURAȚI.

În DANEMARCA cetățenii au fost de acord chiar cu CREȘTEREA IMPOZITELOR fiindcă știu că banii sunt atent cheltuiți în FOLOSUL COMUNITĂȚILOR!

STATUL asigură infrastructură, asigură sănătate, asigură educație, asigură protecție socială!

ROMÂNUL nu are drumuri competitive, nu are servicii medicale de calitate, despre educație știți rezultatele de la BACul 2011, are instituții CORUPTE pe scurt cetățeanul român PLĂTEȘTE TAXE ȘI IMPOZITE DEGEABA.

Dacă am fi fost o țară africană taxele de protecție asigurau MĂCAR PROTECȚIA FIZICĂ.În România poți muri accidentat de POLIȚIE sau împușcat din greșeală de vreun jandarm mort de beat.

Vreau să intrăm un pic în subiectul inimii corupției.

CORUPȚIA permite accesul celui care NU E COMPETENT sau nu are ținută MORALĂ la o funcție de PUTERE în stat.

Să luăm cazul unui prefect de județ. Prefectul e de obicei un membru marcant al vreunui partid de guvernământ.Este echivalentul funcției de PRIM-SECRETAR din regimul comunist. Toate instituțiile județene SUNT SUBORDONATE lui sau au raporturi de colaborare.Spre exemplu POLIȚIA, JANDARMERIA și SRI au raporturi de subordonare directă.

Cetățeanul BULĂ nu prea i-a plăcut școala dar cu chiu cu vai a terminat o facultate.A luat BACUL copiind și/sau plătind.

S-a înscris la PNL (e un exemplu) și a cotizat cu sume mari de bani (evident nemunciți) la conducerea județeană a partidului și prin jocurile de culise primul-ministru l-a numit prefect.

Acum e timpul să se înfrupte.Imediat marii oameni de afaceri ai județului se APROPIE de BULĂ.Fac sponsorizări ca să obțină diverse avantaje.Dau șpăgi să obțină decizii de retrocedare ilegale (să trăiască Dom Prefect Ioniță de la Prahova care face 5 ani de pușcărie zi la zi și care mi-a fost șef cândva)

Numesc secretari de comună, verifică legalitatea unor hotărâri de consilii locale, asistă la concursuri pentru funcții publice.Pot demite sau numi și POT INFLUENȚA DIRECT funcții de conducere la diverse structuri administrative.

Aici începe CIOLANIADA.E un flux de cash continuu între BULĂ și ”doritorii” de acces la ciolan.

SRIul știe, Procuratura (PARCHETUL) știe, TOATĂ LUMEA ȘTIE.

Căci sistemul funcționează similar și la SRI, Poliție, Jandarmerie, Sanepid (DSP) etc.

TOATĂ LUMEA E CORUPTĂ CITITORULE inclusiv TU dacă locuiești și muncești în ROMÂNIA. Inclusiv eu care cunosc mai multe decât se va cunoaște de către un cetățean obișnuit vreodată.

SRIul strînge informații, ARE HARTA CORUPȚIEI EXACTĂ! E sucificient să citești presa locală și națională ca să ai PROBE!

TOȚI fură la vedere și-și fac averi deși încă funcționează articolul din Codul Penal care se referă la venitul ilicit!

Adică coruptului nu-i pasă că va veni o zi când cineva ar putea să-l întrebe de unde casă de 4 etaje la Poiana Brașov când salariul de prefect e în jur de 800-1000 de euro.

Singurul care nu zice nimic e cetățeanul român care 75% e șomer și restul are un salariu de mizerie.

Să muncești 10-12 ore pe zi, 5-6-7 zile pe săptămână pentru 1000 de RON E SCLAVIE! Diferența până la adevărata salarizare MERGE CĂTRE CORUPȚIE!

De asta am sugerat ORI EMIGRARE, ORI LEGUMICULTURĂ!

Spuneți-mi unde ar putea fi loc în acest sistem de MERITOCRAȚIE? Din 4 în 4 ani partidele (care funcționează ca instituții adică sunt finanțate din banii tăi cititorule) fac pomeni electorale și împing pe cei 40% (rușine din nou celor 60% pe care îi voi considera mereu imbecili) într-o direcție sau alta.

Asta cu alegerile sunt justificarea LEGALĂ (în ochii UE) pentru accesul la CIOLAN!

Care sunt acei cetățeni cinstiți care hotărâți să schimbe SISTEMUL refuză șpăgi de sute de euro zilnic (cum am fost eu 5 ani) în timp ce un idiot precum Băsescu le taie 60% din salariu?

În condițiile actuale SISTEMUL funcționează PERFECT! Cu cât cetățenii care nu se prezintă la vot sunt mai mulți, cu cât REACȚIA e mai mică cu atât LABIRINTUL e mai puternic și mai SOLID!

Arestările pe care le-ați văzut în ultimii ani sunt opera vendetelor lui BĂSESCU! Cine nu cotiza și nu era cu BĂSESCU mergea la DNA și apoi la pușcărie!

Năstase a mers la pușcărie nu pentru că a DAT PETROMul și PETROLUL României (de parcă erau ale mă-sii) ci pentru că BĂSESCU e un tiran răzbunător și l-a vrut distrus definitiv!

Gigi Becali este un om deosebit de important pentru societatea românească și mă bucur că e în SISTEM!

Nu este relevant ce studii are BECALI sau că unii-l consideră analfabet! Este relevant că a construit niște case pentru niște sinistrați într-un moment când idiotul de TĂRICEANU având un guvern pe mână nu a fost în stare!

Este relevant nu că BECALI face ”dezacoarde” în vorbire sau că nu știe engleză! Este relevant că a făcut plângere penală împotriva unui TUN de zeci de milioane de euro și a doua zi a fost ARESTAT cu MASCAȚII! Ulterior o instanță a hotărât că e NEVINOVAT!

Becali are două calități care ar trebui să oblige cititorul cu adevărat inteligent la o analiză mai atentă: ARE BANI MULȚI și este MAI MULT CORECT decât INCORECT!

Un individ temperamental și bogat precum BECALI este un permanent PERICOL pentru SISTEM! Aceasta este valoarea inestimabilă a lui BECALI! Faptul că averea sa îl poate proteja de sinceritatea cu care a atacat și va ataca SISTEMUL mereu!

Cum însă am scris SISTEMUL în actuala sa formă și la acest moment ESTE PERFECT și IMPENETRABIL. Nu poți accede în SISTEM (castă sau sistem închis) și nu poți bate sistemul indiferent în ce poziție te afli.

PENTRU CĂ SISTEMUL s-a camuflat într-un STAT DE DREPT ce cocoșează pe cei 12-14-16-17 milioane de români și care sunt sclavii perfecți TAC și-NGHIT!

SISTEMUL este într-o fază avansată: produce tineret educat gen UNGUENT UNGUREANU și BOUL-PLIN-CU-SPUME MIHAIL NEAMȚU pentru a avea și o alură europeană!

Adică MARKETING POLITIC! Soluții? Le-am enumerat! Căci schimbarea TOTALĂ a SISTEMULUI se va produce doar cu ajutor extern! Extern sper eu, planetei TERRA cândva!

sursa: thinkagain.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai prietene daca tu vorbesti asa urat cu “imbecilii” care nu s-au dus la vot, poate ne lamuresti cum sta treaba cu votul. Ai explicat perfect cum sta treaba cu sistemul actual chiar foarte bine dar marea ta greseala (as putea chiar plusa cu “marea ta imbecilitate”) este ca nu ai inteles ce inseamna defapt “VOTUL”. Pai daca totul este corupt si stramb poti sa fi numai imbecil sa crezi ca numai VOTUL a ramas pur si nealterat de coruptie. A te lupta cu morile de vant este in apanajul prostului si se translateaza in realitate cu lupta anticoruptie. Cand oamenii vor inceta sa mai lupte si vor imbratisa adevarul adica coruptia deabia atunci se va putea face ceva constructiv. Pana atunci eu sunt deja pregatit mi-am cumparat deja sarpele pt W.C. si am costum si masca de gaze “HAZMAT” de la magazinul “ADEVARUL”. Din nefericire momentan sunt singur dar am speranta ca se vor trezi la realitate din ce in ce mai multi, vorba aia: “Daca eu (un idiot ) am putut, si voi puteti” doar sa va si doriti asta…

  • Motivul pentru care mergi la vot este ca să produci o pagubă în buzunarul celui care trebuie să pltăească încă două voturi pentru a compensa votul tău! Mergi la VOT să arăți că exiști! dacă stai acasă ești complice cu SISTEMUL ce te înrobește!