Analize și opinii Politică

Lech Walesa catre Ambasada SUA de la Bucuresti: Tineti-va homosexualii si trisexualii in lesa

Fostul preşedinte polonez, laureat al premiului Nobel pentru Pace, Lech Walesa, a declarat vineri seara că deputaţii homosexuali ar trebui să stea în ultimul rând de bănci în Parlament, şi chiar în afara Parlamentului, deoarece reprezintă doar o minoritate, relatează AFP. Răspunzând întrebării unei jurnaliste a postului privat de televiziune TVN, dacă deputaţii homosexuali ar trebui aşezaţi aproape de perete, în ultimul rând de bănci, având în vedere că reprezintă doar o minoritate, Lech Walesa, cunoscut ca un catolic fervent, a răspuns: “Da, aproape de perete şi chiar în spatele peretelui”. “În toate domeniile le ofer proporţional cu ce reprezintă ei” în societate, a declarat liderul istoric al primului sindicat liber din lumea comunistă, Solidaritatea.

“Respectăm majoritatea, respectăm democraţia. Majoritatea este cea care a construit democraţia şi ea aparţine majorităţii. Şi tot ce avem este ca o minoritate să meargă în faţa majorităţii”, a declarat el, citat de Gandul.info.

“Nu vreau ca această minoritate, cu care nu sunt de acord – dar pe care o tolerez şi o înţeleg – să manifesteze pe stradă şi să îi facă pe copiii şi nepoţii mei să îşi întoarcă privirile”, a adăugat Lech Walesa.

“Eu fac parte din vechea şcoală şi nu mă gândesc să mă schimb. Înţeleg că oamenii sunt diferiţi, că sunt orientări diferite şi că au dreptul la identitatea lor. Dar să nu schimbe ordinea stabilită de secole. Nici nu vreau să aud vorbindu-se despre aceasta. Să o facă între ei şi să ne lase pe noi în pace, pe mine şi pe nepoţii mei”.

Rusia va adopta o lege de interzicere a manifestărilor publice homosexuale
sursa: gandul.info // badpolitics.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pur si simplu nu-mi vine sa cred lunga lista de academicieni, savanti de renume mondial care, semnand aceasta scrisoare, s-au subscris comportamentului gibonian (primitiv ar fi fost un eufemism) al indivizilor care au agresat verbal (atentie!) PARTICIPANTII! Daca doreasu sa-si manifeste protestul, de ce n-au facut-o CIVILIZAT? Ei trebuiau sa protesteze fata de organizatori, nu sa agreseze participantii! Ce mai urmeaza – sa ne dam in cap unii la altii daca aflam ca n-avem tarani in familie? Taranul roman a fost o mula, rareori erou, dar n-a fost niciodata DOBITOC, ceea ce e mai putin valabil pentru cei care sustin ca-i apara cauza.

  • Bravo Lech Walesa! Un om cu coloana vertebrala! La noi mai era un pic si se organiza parada pedofililor.

  • Insfirsit un mare nume mondial care ii pune la punct pe acesti mutanti agresivi vulgari si perversi !

  • hmmm.. nu stiu ce sa zic de domnul walesa: “Respectăm majoritatea, respectăm democraţia. Majoritatea este cea care a construit democraţia şi ea aparţine majorităţii.” dar pe vremea cand dansul era liderul sindicatului Solidaritatea si era in minoritate fata de conducerea de pe atunci cum era? ipocrizie maxima din partea domnului walesa. eu nu am nimic cu homosexualii, treaba lor ca doar nu si-o trag in fata mea. ca ei manifesta pentru niste drepturi e treaba lor… sunt si eu platitori de taxe ca si noi restul. de ce sa nu fie si ei ascultati? dar nu, noi ii injuram si ne ferim de ei ca de leprosi dar pe jegurile de tigani le pupam in fund si le dam drepturi peste drepturi pana cand vor ajunge sa ne conduca… sincer prefer sa ma conduca un homosexual care munceste cot la cot cu mine decat de un tigan care fura tot ce muncesc eu… think about it guys… si nu ma luati cu biserica si biblia ca nu tine… nu cred in dumnezeu.