Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Invatati sa ganditi pentru voi cu propria voastra minte.

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Acest desene animate exprima un adevar. Da, Da, nu radeti, sunt multe adevaruricare sunt ascunse in basme, povesti pentru copii, mituri, legende, etc.
    Acest adevar pe care l-am sustinut, despre care am scris, comentat, este urmatorul. Au nevoie de Romania pentru ca sa le iasa planul. Daca Romania moare, atunci moare si noua ordine mondiala. Noi suntem ca si closca cu oua de aur pentru ei, si ultimul lucru pe care si-l doresc este un Hristos care moare.
    Inseamna aceasta ca ar trebui sa ne sinucidem? Nu! Inseamna mai degraba sa cautam dreptatea prin credinta si nu prin faptele legii care totusi au fost bune pana sa ajungem sub stapanire straina, pana ce inca nu ne prostituasem dupa straini strigand si clamand:’Romanie! Iata Dumnezeul Tau!, pana ce sarea nu-si perduse gustul inca, pana ce Leea nu incetase sa nasca copii de parte barbateasca, pana ce Dumnezeu inca locuia la Silo, pana ce primele table ale legii nu fusesera inca sfaramate, pana ce ingerul heruvim, ocrotitorul acestui pom interzis, nu pacatuise inca.
    Pana ce Fiul Patriei, care El Patria erau una, nu sfarsise ca si APATRID, blestemat, in afara zidurilor cetatii.
    Asta-i pacatul originar al cetatii pentru care am ajuns sub blestem. Solutia este sa iesim la El sa purtam ocara lui.
    Cine citeste sa inteleaga.