Analize și opinii Politică

Găinilor, meritaţi să vă jupoaie de vii!

Şeitan: Dacă nu vom reuşi, s-ar putea ca în 2011 să operăm noi tăieri de salarii, de 30% sau chiar de 70%

Românii îşi merită soarta. Unii (bugetari) sunt laşi. Le e frică să protesteze, să nu cumva să fie următorii pe lista concedierilor. Alţii (angajaţi ai societăţilor de stat) sunt curve. Stau la fereală, poate nu i-o lovi şi pe ei valul. Şi unii, şi alţii permit celui mai sinistru regim politic postrevoluţionar din România să-i calce-n picioare. Şi să-i ameninţe, cu degajare, la tv, prin gura ministrului cu nume de diavol care mă face să-mi treacă dorul de Ceauşescu şi de toţi politrucii lui, că-i mai aşteaptă încă o curbă de sacrificiu; şi mai cruntă decât asta de acum. Cred că e loc de mai mult. Dacă aş fi Băsescu, după cele două zile de fâs sindical, aş ieşi la Cotroceni şi aş anunţa că, până s-o petrece vreun miracol economic, toţi angajaţii de la stat vor fi plătiţi cu salariul minim pe economie, iar pensia va fi unică, la nivelul venitului minim garantat. Eu mă predau. Pierd vremea aiurea, n-am pentru cine… (Victor Ciutacu)

sursa: ciutacu.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Iar pe de alta parte , Boc gadila grosolan din nou naivitatea romanilor , promitandu-le ca odata cu 2011 vor primi pensii si salarii “reintregite” !

  • Meseria de gurist a fost practicata inainte de 1989 cu succes.Credeam ca dupa ce am fost impuscat la “rivulutie”(sic), nu am sa mai intalnesc asa ceva.Frateee… din contra astia de acum au mai mult tupeu.As vrea sa vad si eu guristi din astia, ca stau impreuna cu protestatarii in fata guvernului.Ca doar nu este ilegal.Asa, de dupa sticla TV-ului toti sunt super tupeisti.Nu frate, ei fac talksoaie la tv, ca sa vanda publicitate, marind pretul produselor si serviciilor tot noua.Pentru idiotul care ar spune ca o televiziune traieste din publicitate, poata sa ia el multa m.UE impreuna cu toti guristii.Ba fata palida, daca te crezi indispensabil cetatenilor, fa televiziunea la care clantani aiurea, pe abonament.Si atunci vezi cati sunt care te asculta.Demonstreaza, nu prosti poporul cu televizorul! Nu v-ati gandit “dontologilor”(sic) ca s-ar putea la un moment dat sa nu va mai mearga?!? Vor veni vremuri noi, la care s-ar putea sa nu mai fiti voi!(la ciolan)