Politică

EXPROPRIEREA forțată a românilor

exproprierea-forc89bata-a-romanilorBONUS: otrăvirea apei, solului, aerului și cutremurele! Piața terenurilor se deschide peste fix 2 luni și 5 zile în scumpa noastră țară! (din 2014 se liberalizeaza piata terenurilor – n.r. Piata funciara va fi liberalizata de la 1 ianuarie 2014, astfel ca va fi permisa cumpararea de terenuri agricole de catre cetatenii din UE)
Ideea este nu neaparat sa exploateze, dar sa forteze proprietarii de terenuri agrigole sa vanda sau sa fie amenintati cu exproprierea pe principiul ca in zona respectiva pe o raza de xxx km se afla apa rece, apa termala, gaze, petrol, etc! În majoritatea oraselor din Romania, s-au cumparat toate imobilele si terenurile intravilane ce puteau fi cumparate, dar la tara, din cauza parcelarilor infinite este aproape imposibil sa cumperi suprafete mari de terenuri agricole!

Iar oamenii trebuie forțați să vândă

În Romania 80% din populatie este proprietara, un procent prea mare, pentru o tara asa bogata, din punc de vedere al celor care conduc planeta! Toti miliardari de pe planeta au atatea hartii si nu mai au ce sa cumpere cu ele….. in Romania eu zic ca sunt o gramada de “jucarii si proprietati si resurse“de cumparat!

În curând nu vom mai fi propietari , au ei grijă să dea o lege și ne vor expropria de urgență ..! Trebuie cu orice pret sa le blocam toate actiunile, care sunt clar impotriva interesului national! Este tradare pe fata! Este faza terminala descrisa mai jos! Cum să procedăm cu cei care vor să ne otrăvească apele, aerul și pe noi? Otrăvirea apei, solului, aerului și cutremurele

mergem la proteste! Ei si?

Pe ei ii doare undeva de protestele noastre! Nu au scrupule, nu au onoare, nu au bun simt, nu transmit pe posturile adevarul nici despre proteste nici despre tehnicile pe care lvor sa le aplice.. Ba au tupeul să ne și amenințe! Premierul Ponta ameninţă cu intervenţia în forţă în cazul protestelor violente

– nu mergem la proteste;

Asta ar demonstra ca nu ne pasa, iar mie, chiar imi pasa!

mergem la proteste, cum identificam pe cei vanduti lor si pe infiltrati?

Infiltratii pot pregati oricand o diversiune ca sa iasa scandal, cum procedam? În etapele de ocupare ale unei țări, se numărau patru:

1. demoralizarea populatiei;

2. destabilizarea economica;

3. criza;

4. a doua lovitura de stat in care ocupatia tarii nu mei este conspirativa ci pe fata.

Am trecut prin toate etapele? Nu! Suntem in perioada crizei. Riscurile sunt foarte mari. Cine pe cine? Războiul nervilor a început! Cine va invinge? Personajul pozitiv sau cel negativ? In basme reusea mereu cel pozitiv! Noi suntem personajele pozitive! Insa balaurul are multe capete si multe cozi. Ei au multe scenarii. Suntem suficienti de multi patrioti adevarati ca sa le facem fata? Unde ni se pot intinde capcane? Cum le vom evita? Doamne, învață-ne! Cam mult prea multe rele simultane indreptate impotriva romanilor de catre “angajatii” romanilor. Din angajatii nostri, ei au ajuns sa se creada stapanii nostri!

“Este timpul să mărim presiunea asupra conducătorilor noştri, inclusiv la protestele de stradă, spre a interzice vânzarea terenurilor agricole la străini. Stimaţi guvernanţi şi parlamentari români, bulgarii pot prelungi termenul de vânzare a terenurilor agricole la străini, până în anul 2020, noi ce facem? Ne asumăm şi noi ceva în interesul ţării?” Bulgaria încearcă să „închidă” piața pământului agricol

Sursa: Starea Natiunii

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu cred ca manipulati, dar sunteti intr-o ignoranta crasa…si pana acum au putut fi cumparate terenuri de catre straini…pe firma…s-au cumparat deja 1 milion de hectare, iar 1,5 mil. hectare sunt arendate de straini cu drept de preemptiune la cumparare…ce era de cumparat s-a cumparat…nu mai conteaza 1 ianuarie 2014…este doar o petarda in ochii fraierilor…strainii detin 2,5 mil. hectare teren arabil extravilan…UN SFERT din terenul tarii…fara precedent in intreaga lume!!!!!

Abonează-te la newsletter