Politică

Dovada că evenimentele din 11 septembrie au fost orchestrate din interior: nume de cod “Operațiunea Gladio” (E23)

dibari-do-the-math200Zecile de ani de teroare și tensiune îndreptate împotriva propriului său popor, acte puse în seama “extremiștilor” au fost de fapt girate și plănuite chiar la Casa Albă, se afirmă în declarații oficiale la cel mai înalt nivel din cadrul guvernului și CIA. Campania cunoscută sub numele de cod GLADIO este numită de către fostul director CIA Bill Colby drept o “operațiune uriașă”.

Documentarul, al cărui impact se prevede a fi chiar “mai mare decât Watergate” a fost prezentat în premieră de Russia Today și ilustrează dovezi de necontestat: întâlniri “periodice” ale oficialilor americani cu liderul Al Qaeda, pseudo-operațiuni ale Casei Albe care au mobilizat oamenii ca pe niște oi, mărturiile tatălui uneia dintre victimele din Turnurile Gemene, despre manifestările dedicate în acest an evenimentelor de la 11 septembrie în Times Square și în lume, calendarul protestelor din luna septembrie. Urmăriți firul adevărului relatat de Bob McIlvane, al cărui fiu Bobby a fost ucis în holul Turnului Nordic; Armatele Secrete ale NATO (autor: Dr. Daniele Ganser), Elizabeth Woodworth (Consensus911), Journal of 9/11 Studies (co-editor Dr. Graeme MacQueen), Questioning the War of Terror (Dr. Kevin Barrett), inginerul civil Jon Cole de la Architects and Engineers for 9/11 Truth, Rachel Maddow de la The Rachel Maddow Show.

Sursa: Russia Today

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Rusia protesteaza si fata de asa-zisul atac chimic din Siria, care e posibil sa fie tot o actiune de tip “steag fals” facuta de americani.