Politică

Discursul complet al presedintelui Iranului la Conferinta asupra rasismului de la Geneva

Din momentul in care presedintele Iranului si-a confirmat participarea la Conferinta asupra rasimului de la Geneva, presa occidentala s-a lansat intr-o campanie furibunda de atacuri impotriva regimului de la Teheran, vorbind inca mai mult decat inainte despre “bomba nucleara” pe care Iranul o pregateste ca sa atace Israelul si facand apeluri la “solidaritate impotriva antisemitismului”.

“Echipa de zgomote” sponsorizata de Israel si SUA si-au primit replica in discursul de 35 de minute pe care presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, l-a rostit la Geneva pe 20 aprilie.

Va invitam sa urmariti inregistrarea video impreuna cu traducerea simultana in limba engleza, furnizate de mediile de presa iraniene, si sa trageti singuri concluziile.

Cei pe care ii vedeti parasind sala atunci cand presedintele Iranului acuza Israelul ca este un regim de teroare si opresiune sunt unii dintre delegatii tarilor “civilizate” care acceptasera sa participe la Conferinta. Printre acestea, douazeci si trei dintre delegatiile tarilor UE.

Textul integral aici

sursa: altermedia.info