Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Dinu C. Giurescu: Romania inca un experiment. “Termenul limita noiembrie cand Romania trebuie sa fie secatuita de toate rezervele strategice (…) trebuie abandonata, sa nu mai existe nimic”

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Domnului Dinu C. Giurescu ii scapa cateva lucruri. Pe vremea lui Tudor Vladimirescu nu ne aflam sub blestem.
    Numai de cand sarea si-a pierdut gustul am ajuns sa fim calcati in picioare.
    ”Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni”.(Mat 5:13)

    Noi suntem sub blestem din ziua in care a lipsit de pe altar focul,sarea si sangele.Acesta e anul 1947.
    Dupa ce Leea a nascut numai copii de parte barbateasca la urma ea a nascut o fetita pe nume Dina si de atunci a incetat sa mai nasca si Dumnezeu si-a indreptat atentia catre Rahela care nu nascuse pana acuma fiindca era stearpa.
    Nu intelegeti ca Leea a incetat sa nasca si ca altfel nu ajungeam in starea aceasta? Leea nu va mai naste un alt Mihai Viteazul,Stefan cel Mare sau un Vlad Tepes si lista copiilor ei ce i-a dat in cei 2000 de ani ar putea continua. Acum a venit randul Rahelei sa nasca,de aceea un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul lui, il vor numi Minunat, Sfetnic, Dumnezeu puternic,Print al pacii.

  • Si daca totus se naste un nou Vlad Tepes ? Tocmai saracia si disperarea oamenilor il face posibil si nu confortul dezvoltarii avansate ….EU CRED CU TARIE CA EL CHIAR EXISTA DEJA SI NU ASTEAPTA DECIT SA SE FACA CUNOSCUT ….MAI AVETI PUTINTICA RABDARE STIMABILILOR SICE-AM VAZUT LA REVOLTA DIN 89 VA PAREA UN PROVINCIAL BAL MASCAT …ADEVARATA REVOLUTIE CLOCOTESTE IN MARUNTAIELE UNUI POPOR UMILIT,ASASINAT SI BATJOCORIT DE O GASCA DE VIERMI AUTOHTONI SI UNA DE SERPI STRAINII …..DAR,EU CERD CA CEASUL DECONTARII ESTE MAI APROPE DECIT BANUIM CHIAR NOI…STATI SA VEDEM CE SE INTIMPLA IN PRIME TREI LUNI DE DUPA ALEGERILE GENERALE,CAM ATIT CRED CA VA AVEA NOUL GUVER SA REINTRE IN STAPINIREA A TOT CE A FURAT SI INSTRAINAT GASCA ASTA DEMENTA SI FASCISTA A pdl …DUPA CELE TREI LUNI…..

  • @Florin

    Da Florine, ai dreptate cand zici ca el exista deja sau ma rog duhul lui care la timpul potrivit se va si intrupa.
    La fel se zice si despre Ilie, ca el trebuie sa vina dar nu el in persoana ci duhul lui care se va intrupa, deci vorbim nu de acelasi trup ci de acelasi duh.Si despre Avram Iancu care si el e un fiu al Leei,si despre el se zice:”CACI AVRAM IANCU SUNTEM TOTI” dar nu el ca si trup ci ca si duh.
    Dar in locul tau nu m-as bucura prea mult de revenirea lor fiindca ceea ce era bun altadata acum va ajunge sa ne dea moartea, ceea ce era pentru viata, ne va da moartea.
    De ce? Din cauza calcarii legamantului, din cauza lui Dina.

    Despre ei(fii Leei) vorbeste biblia cand zice:

    ”Te-am pus să fii un heruvim păzitor;
    erai pe muntele cel sfânt al lui Dumnezeu
    şi umblai prin mijlocul pietrelor scânteietoare.
    Ai fost fără vină în căile tale
    din ziua în care ai fost creat
    şi până când s-a găsit nedreptate în tine.”(Ezechiel 28:14,15)

    Antichristul vine prin linia lui Avraam, prin fii Leei, ingerul mortii(Israfil) se ridica din Romania.
    Ceea ce era bun a devenit o lucrare de ratacire ca sa credeti o minciuna.

  • ”Din cauza calcarii legamantului, din cauza lui Dina.”

    Am zis ” din cauza lui Dina”, sa fie clar, aici nu vorbesc despre fata sau baiat, despre partiire.

    Este vorba despre curaj, spirit de sacrificiu, despre ”TOTUL PENTRU DUMNEZEU, NEAM SI TARA”
    In ziua in care Leea si samanta ei n-avea sa mai gandeasca astfel si avea sa aiba inima impartita, in ziua aceea Dumnezeu avea s-o paraseasca indreptandusi atentia catre Rahela si samanta ei.
    Dumnezeu a parasit Silo si a ales Sionul ca si locuinta a sa. A lepadat pe Saul si a ales pe David, a lepadat pe Esau si a ales pe Iacov, a lepadat pe Ismael si a ales pe Isac, a lepadat pe Cain si a ales pe Abel, primele table ale legii au fost sfaramate si Dumnezeu face altele noi, legamantul dintai a fost calcat si Dumnezeu vesteste altul nou care va fi sfintit prin sangele profeticului Beniamin, prin fiul Rahelei.