Site icon gandeste.org

DESTRĂMAREA ROMÂNIEI

De aproape trei ani spun și scriu că România se dorește aplicarea planului “Maidanul Românesc”.



Am spus și ce cuprinde: cultivarea urii, vioențe care într-un final se vor transforma într-o baie de sânge și morți.

Din 2015-2016 spun că acest plan este coordonat din afară, este implementat de Iohannis și de conducerea SRI, cei care au trădat România și că va fi pus în aplicare în 2018.

Am spus că acest plan are ca scop final crearea unui “Coridor”, aceasta este și denumirea planului. Știu cine l-a făcut, știu ce înseamnă Coridorul, în amănunt; în linii mari, ruperea Ardealului de România, dar nu numai a Ardealului și nu numai asta.

Am fost și sunt încă persiflat, luat în râs, am fost făcut în toate felurile, ultima dată, acum câteva zile, “evanghelist”. Am fost dat afară din partid, înjurat, amenințat, nu am fost ascultat, câteodată, atunci vând s-a ținut cont de ceea ce spuneam, am fost ascultat doar pe jumătate.

Scriam miercuri că, da, a început, iar ceea ce vedeți acum sunt floricele față de ceea ce va urma.

Sunt un simplu cetățean al României, nu am nici o funcție, nu sunt membru al niciunui partid politic, dar mă doare ceea ce se va întâmpla. Știu că mi-am făcut și îmi fac datoria față de țara mea, pe care o iubesc.

Scriu aceste lucruri, acum, la începutul Maidanului, pentru că poate mai avem acum o minimă șansă să ne salvâm țara de la destrămare, pentru că scopul acestui plan este

Destrămarea României.

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan Blog

Exit mobile version