Site icon gandeste.org

Dan Diaconu: ”V-aţi pus vreodată problema cine sunt ei şi, mai ales, cine şi de ce le-a dat dreptul (libertatea?) de-a face fix ce vor călcând inclusiv pe cadavre?”

A fost nevoie de o teribilă emoţie naţională, de sute sau mii de ore de emisie, de talk-show-uri, de emisiuni dedicate, postări pe internet sau de facebook, a fost nevoie chiar de manifestaţii pentru ca inutilii procurori din CSM să-l suspende pe incompetentul lor confrate din Caracal.



Repet dacă e nevoie: pentru ca un tiriplici incompetent de procuror de la curul pământului să fie suspendat a fost nevoie aproape de o revoluţie. Înţelegeţi gravitatea situaţiei şi amploarea mafiei? Ăsta era unul dintre cei mai joşi slujbaşi ai sistemului, o cantitate neglijabilă, unul de care sistemul se poate descotorosi fără nicio problemă. Ei bine, pentru ca un asemenea exemplar insignifiant să fie doar suspendat a fost nevoie de o asemenea desfăşurare de forţe.

Realizaţi în ce ţară trăiţi? Înţelegeţi cât de lipsiţi de apărare sunteţi în faţa acestui sistem invaziv? Dacă pentru a pleca unul d-ăsta e nevoie de coalizarea urii întregii ţări, sunteţi conştienţi că pentru mahării ceilalţi e nevoie de-o explozie solară, de-un dezastru la nivel galactic? V-aţi pus vreodată problema cine sunt ei şi, mai ales, cine şi de ce le-a dat dreptul (libertatea?) de-a face fix ce vor călcând inclusiv pe cadavre?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Exit mobile version