Analize și opinii

Curva proastă a Europei

Din păcate, curva proastă a Europei este România. Și, în condițiile globalizării dar și ale prostiei ei, România, dornică nu de profit ci de pierderi, prestează și pentru proxeneții din SUA, și pentru peștii din Israel.



Nu mă voi referi în aceste puține rînduri la ceea s-a tot scris, la pierderea economiei, la pierderea resurselor, la pierderea serviciilor de utilități publice, la pierderea pamîntului agricol, la pierderea populației și alte pierderi cuantificabile, mă voi referi la pierderea a ceva care nu poate fi evaluat în bani, la pierderea demnității naționale.

Înainte de a intra în subiect, vreau să spun celor care nu știu (adică cei mai mulți) că după 1945 activiștii de partid români, pentru a avea șanse de promovare, trebuiau să se însoare cu evreice bolșevice. Conducerea României pe atunci era un mixtum compositum în care găseam români, evrei, ruși, unguri, ba chiar și un bulgar (Petre Borilă, născut Iordan Dragan Rusev). Dacă au existat și țigani, nu știu

Și acum să scriu ce mi-am propus.

Imediat după revoluție, DIE se transformă în SIE, în fruntea căreia este numit Mihai Caraman, marele nostru spion care organizase la Paris celebra rețea Caraman, și care reușise să sustragă din sediul NATO documente importante ale organizației. În anul 1992 Manfred Worner, secretarul general al NATO a refuzat să vină în România în care șeful spionajului este cel care a produs daune grave organizației teroriste creștine. Caraman a cerut trecerea în rezervă iar Ion Iliescu a aprobat-o și l-a numit în locul lui pe Ioan Talpeș, a cărui primă grijă a fost să desființeze cele mai importante rețele ale noastre, cele din SUA și Germania, după care a predat viitorului partener strategic saci de documente secrete – acesta a constituit un act de trădare, dar nu a interesat pe nimeni.

Deja din 1992, noi renunțasem la dreptul să numim patrioți în fruntea serviciilor de informații, ci doar trădători.

În anul 2013 Lucian Bolcaș a fost propus de PSD pentru un loc vacant la Curtea Constituțională. Lucian Bolcaș, un vechi prieten al meu, este un foarte bun jurist, mult mai bun decît cei care împînzesc astăzi Curtea. M-a dezamăgit cînd a susținut inepția promovată de Gabriela Firea că ar fi fost șantajată de Băsescu, dar poate că îl ajunseseră neajunsurile vîrstei. Șantajul presupune obținerea unui cîștig, profit, avantaj. Băsescu atrăgîndu-i atenția Găbiței că s-ar putea într-o zi să nu își mai găsească soțul acasă, a vrut să-i sugereze subtil (ceea ce de obicei nu îi stă în caracter) că marinarul Pandele a călcat în multe oale penale. Dacă Găbița s-ar fi retras din comisia parlamentară care îl ancheta pe Băsescu, acesta nu ar fi avut nici un cîștig, etc. – comisia și-ar fi continuat activitatea. Băsescu știe foarte multe, dar ce știe el sînt așii pe care îi ține în mînecă (așa cum face orice trișeur).

La anunțul de mai sus, sioniștii au sărit în sus. Cum să ajungă judecător la Curtea Constituțională Lucian Bolcaș, un patriot, un fost membru al Partidului România Mare, deci un antisemit? Băsescu a ținut partea sioniștilor. După ce acceptase candidatura, Bolcaș a refuzat-o.

Chiar credeți că Mihai Caraman de bună-voie a cerut trecerea în rezervă? Chiar credeți că de bună-voie Lucian Bolcaș a refuzat candidatura pe care o acceptase?

V-am dat două exemple care cred că sînt suficiente pentru a înțelege de ce în fruntea României patrioții nu au loc.

Trec la altceva, plecînd de la precizarea de mai sus legată de promovarea, acum 7 decenii, a românilor căsătoriți cu evreice bolșevice. Acum, promovarea se face pentru românii (sau în special a româncelor) din căsătorii mixte.

Nu am urmărit pînă acum acest aspect, așa că scriu doar ce îmi aduc aminte din ultimii ani.

Dacian Julien Cioloș a ajuns prim-ministru al României în anul 2015, cînd era căsătorit cu franțuzoaica Valerie Cioloș-Villemin.

În prezent, vice-prim ministru este Ana Birchall, căsătorită cu englezul Martyn Birchall.

Ministru pentru românii de pretutindeni este Natalia-Elena Intotero, căsătorită cu omul de afaceri italian Massimiliano Michele Intotero (dar despre batjocura la care îi supune pe românii de peste granițe o să mă refer pe larg într-un alt context).

Rodica Nassar (deputat PSD între 2000-2016, în 2017 numită secretar de stat la sănătate, deși economistă de profesie)  este soția libanezului Nassar Nassar.

Israelianul Ilan Laufer (născut la data de 16 aug. 1983 în Richon-Le Zion), absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, căsătorit cu Alina, pe care i-a răpit-o cîntărețului român Jorge, a fost  ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iulie 2017 și 29 ian. 2018. Acum, PSD l-a propus pentru conducerea ministerului dezvoltării – dar Iohannis l-a respins! O măsură înțeleaptă din partea lui Iohannis. Nu știu cînd a venit Laufer în România, nu știu cînd a obținut cetățenia română ca să poată deveni ministru al României, dar știu că, aidoma celor de mai sus, a reușit să agonisească o avere enormă.

Se insinuează în politica română franțuzoaica Clotilde Marie Brigitte Armand, căsătorită cu un român.

Încetul cu încetul, trădătorii români, sînt dublați de cetățeni străini. Oferim funcții înalte unor români repatriați (și care o dată numiți, au dovedit lipsa competenței), deveniți cetățeni ai unor altor state pentru care au jurat credință, oferim funcții importante celor cu studii recente în occident, uitînd că dacă cei care în anii ’50 plecînd la studii la Moscova se întorceau recrutați de KGB, asta se întîmplă și astăzi, dar din partea cealaltă a globului. Nu sîntem în stare să învățăm nimic.

Trec la alt, punct, legat de justiție. Istoricul Ioan Scurtu a fost condamnat definitiv de justiție fiindcă a scris adevărul. Și nu a scris adevărul despre crimele săvîrșite de evrei sau despre minciunile asupra holocaustului, a scris adevărul despre organizația nazistă Grupul Etnic German (GEG), renăscută prin Klaus Iohanis în România. Sionismul nu a protestat niciodată pentru această încălcare a legii și a tratatelor internaționale. Nu le-a păsat că singura organizație declarată nazistă la Nurnberg a fost reactivată. Pe ei îi doare că patrioții români legionari, despre ale căror pretinse crime nu există nici o dovadă adevărată, sînt iubiți de români, apreciați, omagiați, dați de exemplu generațiilor viitoare.

Azi am citit un articol (Avantajul de a fi demnitar sas: Omori un om și nu pățești nimic, sistemul te protejează, doar ești minoritar etnic arian!).

Gîndiți-vă că acești procurori care refuză să își facă datoria sau acești judecători imbecili, vor primi de la statul român pensii lunare de mii de euro, pensii pe care cei ce au muncit pentru România nu le vor primi niciodată.

Am spus că vor fi rînduri puține, întrucît sînt foarte obosit. Dar țin să amintesc unele lucruri necunoscute poporului român.

Este foarte cunoscut dizidentul român Gabriel Andreescu, despre care în pagina sa wikipedia sînt menționate multe acțiuni împotriva regimului Ceaușescu. Nu știu cîte din acestea sînt adevărate (fiindcă wikipedia l-a declarat dizident pe evreul Gheorghe Ursu, care era un informator al securității și care, după ce și-a trimis copiii în străinătate, a rupt pactul cu diavolul), dar știu că Gabriel Andreescu a fost arestaat fiind prins în flagrant în timp ce înmîna documente secrete unui diplomat mexican care, na surpriză! lucra pentru CIA!

Există un istoric, se pare apreciat, Adrian Niculescu. Haideți să vă spun ce știu eu despre el, fără să bag mîna în foc. Foarte tînăr (născut în 1960), a fugit în Italia (de fapt, din cîte știu, a fost trimis de DIE, cînde se încerca refacerea rețelelor distruse de Pacepa, însă a dezertat). Repet, din auzite, am aflat că a fost recrutat de cei de la DST (https://en.wikipedia.org/wiki/Direction_de_la_surveillance_du_territoire). Folosesc un termen depășit, dar serviciile secrete franceze s-au tot reorganizat și și-au tot schimbat denumirea, încît eu rămîn la titulatura cu care m-am obișnuit.

După 1989 s-a întors în România fiindcă (după cum pretindea), lupta pentru adevăr, dar a dovedit că a luptat pentru ascunderea adevărului! A creat cel mai odios proiect de lege posibil, o lege (publicată unde? în revista 22!) care să îi trimită în închisoare pe cei care contestă revoluția română!

https://revista22.ro/actualitate-interna/istoricul-adrian-niculescu-propune-o-lege-care-s-condamne-negarea-revoluiei-din-1989

Această așa-zisă propunere legislativă a primit și acordul unor personalități publice, printre care și prietenul meu Claudiu Iordache. I-am trimis imediat un mail rugîndu-l să-mi spună că nu a semnat acest proiect de lege împotriva idealurile revoluției, sau că măcar că l-a semnat fără să-l citească – de atunci, nu am mai primit nici un răspuns la mail-urile mele.

De ce? Fiindcă adevărul despre diversiunea multinațională care a condus la distrugerea României cuprindea și acțiunile DST. De altfel, președintele de atunci al Franței, Francois Mitterand, unul dintre primii șefi de stat care l-au frecventat pe Iliescu, a avut o surpriză neplăcută în prea-bine-cunoscuta ospitalieră Românie, cînd studenții i-au scandat „François Mitterrand est l’ami de l’assassin!”

Apoi, nu cu mulți ani în urmă, un prieten, la rîndul lui prieten cu părinții lui Adrian Niculescu, mi-a spus că acestora a ajuns să le fie rușine de fiul lor.

Dacă ar trebui să scriu tot ce știu despre trădarea, vînzarea,  distrugerea României, mi-ar mi-ar trebui vreo 10 ani. Îmi pare imposibil.

Autor: Dan Cristian Ionescu

Sursa: Justitiarul

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu