Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Când ţara te vrea prost sau să reevaluăm bine!

Fiti cu ochii’n patru…..Romani vi se pregateste ceva! Da, chiar asa. Pe bune. Despre ce e vorba…?! Simplu. Unii vor incerca sa ne convinga in urmatoarele zile cat de important este dialogul intre Puteri, buna convietuire, “coabitarea”-sa o ia naiba, m-am cam saturat de cuvantul asta deja, totul pentru binele si starea natiunii….. Au inceput deja. Domnii de la CSCI au “produs” in garajul din Piata Victoriei, sau in bucataria lui “nea Ilie”, nu stiu inca exact, un asa zis sondaj, un fel de cercetare sociologica facuta de consilierii din Miscarea Populara alaturi de cei din “miscarea gorjeana”, care ne spune nici mai mult decat ca, stati pe scaun va rog, stati jos sa nu cadeti din picioare, ca 93% dintre romani isi doresc o COABITARE perfecta intre Presedinte si Premier(!!!!!!!!!!!!!!!), 93%, nici mai mult si nici mai putin!

Ce parere aveti? Credibil, nu?????? Si mai vor ceva sarmanii romani, tot celor de la CSCI, vor PACE intre Presedinte si Premier si …poate chiar “fluturasi in stomac” daca ma gandesc si la faptul ca, stati asa, asta e tare de tot, de-a dreptul gogonata, 75% dintre romani vor ca Traian Basescu si Victor Ponta sa colaboreze mai mult! Ei asta ultima, trebuie sa recunosc ca nu cred ca cei de la CSOP-ul prezidential al domnului Musetescu ar fi putut sa o dea mai bine…. Nu m-as mira ca in zilele urmatoare sa apara un alt asa zis sondaj in care romanii sa fie creditati de acea casa de sondare si acei papusari ridicoli ca fiind cei mai inalti oameni, cei mai blonzi si cei mai “luati de prosti” din istoria ultimilor 2.000 de ani…. Luati de prosti de catre unii politicieni. Doar de aceia care vor incerca sa ne convinga in urmatoarele zile ca Laura Codruta Kovesi este unica solutie pentru DNA. Unica si singura. Ce parere aveti?

Eu va spun sincer ca in cazul in care se intampla acest lucru, nu exclud posibilitatea ca in scurt timp sa se incerce convingerea aceluiasi popor luat de prost ca, Traian Basescu e cel mai bun ministru al Transporturilor si tocmai de aceea la incheierea mandatului este obligatoriu sa ocupe acest post, ca Presedintele nu a foat nici marinar si nici ofiter, ca Blejnar este un fel de ingeras, ca Udrea este o doamna respectabila din Inalta Societate britanica sau ca e noua “Maica Tereza”, ca tot vine Pastele Catolic….,  ca Boagiu nu il cunoaste pe Nelu Iordache, ca Boc e un fel de Bismark al Romaniei si Videanu un adevarat Bill Gates al pietei de energie, care habar nu are cine au fost si sunt baietii destepti….iar Dorin Cocos e intruchiparea lui Rothschild (Intaiul)….. Dupa ce Kovesi ne va fi prezentata ca noua Zeita a Dreptatii a “Pactului de Coabitare” Presedinte-Premier sau Premier-Presedinte, cum vreti Dumneavoastra. Si uite asa se reevalueaza pe Dambovita. Pai se poate “Domnu ‘Viorel”, eu zic ca nu ar trebui sa se poata… dar sa asteptam “Dialogurile Coabitarii”, episodul de saptamana viitoare. Dialogurile cu romanii au trecut, nu, nu mai e an electoral si se poate face orice ?! Ia sa vedem…..poate totusi e un zvon si se face “dreptate pana la capat”…. :) Sau nu? Inca o deziluzie?

Autor: Rareş Bogdan
sursa: jurnalul.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu