Extern Politică

Autorul Daniel Estulin va susține o prezentare despre Bilderberg în Parlamentul European

Daniel Estulin, autorul faimoasei cărți„Clubul Bilderberg”, va susține o prezentare în plenul Parlamentului European, la Bruxelles, pe 1 iunie 2010.

Daniel Estulin, autorul cărților „Clubul Bilderberg” („The True Story of the Bilderberg Group”) și „Stăpânii din umbră” („Shadow Masters”) a fost invitat de către să vorbească în fața parlamentului european de către Mario Borghezio, cel mai în vârstă europarlamentar italian. Este prima astfel de prezentare ce benefeciază de o asemenea audiență, pe care Daniel Estulin sau oricine altcineva a susținut-o vreodată.

Prezentarea se numește „Grupul Bilderberg – Către crearea unei O SINGURĂ COMPANIE GLOBALA SRL” („Bilderberg Group – Towards Creation of One World Company Ltd.”) și, pe lângă Daniel Estulin, vor mai vorbi Borghezio, Nigel Farage (europarlamentar din partea Angliei de sud-est) și Gerard Batten (europarlamentar londonez).

Estulin este persoana cea mai în măsură să vorbească despre grupul Bilderberg. Cartea sa a fost vândută în peste 3.5 milioane de copii și tradusă în peste 50 de limbi, inclusiv română („Clubul Bilderberg – Stăpânirea secretă a lumii”, Editura Meditatii 2008 www.meteorpress.ro).

„Aceasta este o oportunitate de a aduce Bilderberg în mass-media”, declară Estulin.

„Un subiect ce a fost odată considerat de domeniul teoriilor conspirațiilor este acum luat în serios.”, mai declară Estulin.

Grupul Bilderberg este o conferință anuală pe bază de invitații doar cu peste 100 de participanți de pe glob, aceștia fiind printre cei mai influenți oameni de pe planetă, incluzând șefi de stat, oameni de afaceri și alții. La această conferință presa și publicul nu pot participa. În acest an grupul Bilderberg se reunește în Sitges, Spania între 3 și 6 iunie.

PAUL DORNEANU
sursa: infoCON.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu