Politică

KWI și Securitatea

Deci avocatul președintelui Johannis în procesele cu casele dobândite fraudulos – G. Mușat, fost ofițer de Securitate – este turnătorul lui Iulius Filip din celula de la Aiud, iar procurorul său (că el l-a pus în funcție) este cel care i-a blocat eliberarea eroului anticomunist din iadul Aiudului.



Nu-i tare asta?

E foarte probabil ca tânărul procuror comunist A. Lazăr să fi fost, datorită funcției de răspundere cu totul specială (responsabil de deținuții politici anticomuniști), ofițer acoperit al Securității. De asta CNSAS nu-i poate găsi vreo fișă, că Securitatea a aruncat în față, după 1989, turnătorii și și-a protejat acoperiții.
Mai mult, este cel care i-a clasat dosarul “case” (cu NUP) actualului președinte , pe vremea când era adjunct.

Ca bonus, Carmen Mușat, soția turnătorului lui Filip, care conduce revista “Observator Cultural” (organ ideologic neomarxist, ce a implementat la meridian local corectitudinea politică), i-a scris cărțile lui Klaus Johannis.

What?! Suntem la 30 de ani de la căderea comunismului și avem încă asemenea specimene ce-și lasă dârele în pereții cetății? Perfecte ca să fie folosite de UE în hinterland, nu-i așa Kodruțo, Lazăre, Macoveico?

Păi când ai asemenea politicieni și intelighenție, poți să faci cam orice p’acilea.

Cert e un lucru, Securitatea nu a murit decât un pic, pe 22 decembrie. După ce a terorizat poporul sub comuniști, ea conduce acum procesul de colonizare a României.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Chiar ma intrebam cand are timp sa scrie carti: ba-i la schi, ba face naveta la Sibiu, ocupat prin concedii, serate, summit-uri, pe bicicleta, la consultari pentru un referendum fara intrebare – titlul urmatoarei carti: “Referendum fara intrebare” amintind opiniei publice cu aceasta ocazie ca se poate si fara referendum: conditiile aderarii euroatlantice spre exemplu nu au facut obiectul unui referendum! Obiectivul privind coeziunea ec. si sociala, dezvoltarea echilibrata si durabila; CSNR 2007-2013 “Crearea unei Romanii competitive, dinamice si prospere”, din pacate, pe hartie, obiect pentru intalniri, campanii ca sa treaca timpul. Abia astazi, 14 aprilie 2019, Traian Basescu recunoaste oficial in timpul campaniei desfasurata in Republica Moldova faptul ca aderarea/integrarea euroatlantica a presupus pierderea suveranitatii!!! sugerand si Republicii Moldova sa procedeze la pierderea suveranitatii!!! Absolut demential! Incalcarea dispozitiilor constitutionale conform carora “In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie”, art.1 (5). “M-am saturat…!” – pledoaria lui Ludovic Orban. “M-am saturat sa-i scrie Carmen Musat cartile lui Klaus Iohannis!” “M-am saturat de doctoratele plagiate!”, “M-am saturat de afise, bannere, lozinci, acuzatii, promisiuni, obiective, campanii pentru functii, avantaje materiale personale, lupta dintre sisteme, conflictele interinstitutionale, dezbinarea cronica in puseu acut, m-am saturat de scenarite, sa ne vorbiti despre autostrazi, spitale, scoli, gradinite la 30 de ani de la evenimentele din 1989”, dati duhul, asfixiati in direct de dragul patriei, al simbolurilor nationale # si EU m-am saturat!

  • In viziunea despre NOM pentru America, Rockeffeler, creatorul Big Pharma, declara: “Eu nu doresc o societate de ganditori. Eu doresc o societate de muncitori.” Ma intreb ce fel de muncitori anume isi doreste in conditiile in care companiile producatoare de vaccinuri se alimenteaza cu “produse” de la banca cu fetusi avortati asa dupa cum demonstreaza investigatiile facute in SUA la Big Abortion, Stem Express, companii care au declarat ca aceste activitati sunt profitabile din pdv financiar, avand in vedere mutatiile survenite la nivelul rasei umane in domeniul psihopatologiei manifestarilor instinctuale, coroborat cu planul de metisare/hibridizare initiat de Kissinger, tinand cont de monopolul financiar detinut de Rothschild, coroborat cu operatiunea de “iertare” a cardinalilor pedofili din partea Papei, pupator de maini, picioare apartinand unui GRUP care se foloseste de politica si bani pentru a domina umanitatea, bloca constiinta oamenilor, insclaviza omul, subjuga natiuni, distruge civilizatii, devora resursele Terrei, hrani cu emotiile, trairile oamenilor, practica ritualuri inumane cf. dovezilor FBI, atentat la adresa existentei umane pe Terra. Profund incorect! Daca asa se intelege la nivel planetar sa se conduca lumea: prin experimente, inginerii genetice cu efecte devastatoare asupra fiintei umane, mediului inconjurator, conflicte la toate nivelurile, domeniile, scenarii, teatre de operatiuni militare, diversiune, invrajbire, in numele faradelegii, ororii, orgiei si urgiei, atunci nu ne ramane decat sa invocam aplicarea REVELATIEI, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru umanitatea pe Terra!

  • Doamneeeee draga, # m-am saturat de GRUPUL DE MONSTRI care stapaneste Terra! Te rog frumos sa iei masuri PreaInalte intru implinirea legii divine! Multumesc infinit! # asa nu se mai poate, Doamne al StraBunilor!

  • Am rabdat, aplecat capul, intors celalat obraz, rugat pentru iertarea pacatelor savarsite cu voie si fara voie, intentie, culpa, intoarcerea la Cale, Adevar, Viata, asteptat schimbarea lumii in Bine, ma tem insa ca aria acoperita de faradelegi este atat de extinsa si atat de profunda incat fara interventia Ta din PreaInalt actiunea de contracarea a raului la nivel planetar este practic imposibila!

  • 1. Universul nu este un haos.
    2. Universul functioneaza dupa legi clare si foarte logice.
    3. Imparatia Cerurilor reprezinta o ordine bine stabilita cu legi fundamentale ce nu pot fi incalcate.
    4. Romania, tara edenica, cu Constitutie si legi, este primitoare pentru cei care au nevoie de adapost, hrana si sprijin pentru intretinerea vietii, DAR numai pentru cei care stiu sa ne respecte si sa ne cunoasca. Romania nu este lagar de concentrare, colonie, teatru de operatiuni impotriva umanitatii. Romania este tara parte integranta a Europei crestine-valoare a umanitatii europene si cine o ataca nu este doar un antieuropean, este un criminal. Ce anume se ascunde in spatele crizei refugiatilor, am inceput sa pricepem: procesul de islamizare a Europei, haideti sa nu ne mai dam dupa ciresul istoriei. M-am saturat, intoxicat de atentate, legea sabiei peste capul celui care nu se supune, nu mai vreau vreun COLECTIV 2, Doamne, Dumnezeu al StraBunilor apara-ne si pazeste-ne, eterna recunostinta!
    5. “Ce ti-i scris in frunte-i pus!”, spun batranii, sfinti si binecuvantati, despre scriptura cosmica cuprinsa in balada “Miorita”, ADN-ul in care s-a inregistrat, conservat, transmis informatia ereditara pentru unitatea moldava, fond de informatie genetica prezent la locuitorii tarii: elementele structurii, dimensiunii si evolutiei Universului, Istoria Divina a Omenirii care nu permite cedarea Suveranitatii in virtutea Normei Universale, circumstanta la care norma terestra geo-strategica se impune a se raporta in mod imperativ. Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a declarat ca latina culta se trage din limba moldoveneasca (limba noastra romaneasca) straveche, nu invers cum s-a indus, programat la nivel planetar, ceea ce consfinteste originea, geneza, locul, drepturile, obligatia de a evidentia Adevarul, revenind pe Cale, constient, traind, nu murind, Viata!
    6. Muntii nostri aur poarta. Zal=aur = lumina condensata=lumina din lumina=
    fotoni=atom=molecula=tesuturi=organe vitale=organism viu=viata pe Terra. “Capul plecat sabia nu-l taie dar nici soarele nu-l vede!”, Zalmoxis StraBunul, Zamolxe, cum doriti (zam=pamant in lb. rusa). Descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi in august 2003 a fost un moment istoric important, planetar, cosmic, universal, edenic. Daca factorii politici nu ar fi cedat in fata presiunilor partenerilor externi si ar fi facut publica aceasta descoperire, omenirea ar fi evoluat rapid.
    7. Tesla: materia se creaza din energie originara si eterna pe care noi o cunoastem ca “lumina”. Lumina a stralucit si astfel au aparut stelele, planetele, omul si toate elementele pe Terra si in Univers. Materia ete o expresie a formelor infinite ale Luminii pentru ca energia este mai veche decat ea. Lumina ar aparea in jurul ecuatorului ca un inel in jurul lui Saturn demonstrat stiintific ca exista suficienta electricitate pentru toata planeta astfel incat sa nu fim sclavii facturilor de utilitati, cobaii “baietilor destepti din sistemul energetic”, mutantii, zombizatii de serviciu.
    8. “Omul se desavarseste si ajunge expresia suprema, cand sufletul lui se recunoaste in vesnicie, in infinit! – ceea ce e propria sa revelatie! Adevarata restriste a omului sta in faptul ca nu izbuteste pe deplin sa-si aduca la expresia suprema propria-i fiinta, ca e tulburat de eul si isi pierde vremea cu lucruri de nimic”, Sfantul Arsenie Boca Ocrotitorul Romaniei edenice.
    Sfinte Parinte Arsenie Boca, care ai fost torturat, schingiuit, legat cu sarma, iradiat, iarta-ne si roaga-te pentru noi pacatosii ca sa stergem faptele rele din ADN sadind fapte bune!
    … adevarul care ne elibereaza pe toti si pe fiecare in parte… Cu Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat lumina din lumina inainte!