C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Ioan Ghişe: “Se STRÂNG deja semnături pentru DEMITEREA lui Iohannis”

“În opt județe se strâng semnături pentru a întreba poporul dacă dorește demiterea lui Klaus Iohannis”, a anunţat liderul ALDE, Ioan Ghişe.

iohannis-mfx-465x390

Ioan Ghișe a declarat la un post de televiziune că, în cadrul referendumului convocat de Klaus Iohannis cu privire la legea amnistiei și grațierii, ar putea fi adaugată încă o întrebare, referitoare la demiterea sa din funcție, scrie Aktual24.

„Am fost sunat astazi de catre un domn Zaharia Dan din Calarasi. Mi-a spus ca in opt judete se strang semnaturi pentru a intreba poporul daca doreste demiterea lui Klaus Iohannis. (…) Daca provoaca cetatenii referedum pentru demiterea presedintelui s-ar putea ca el sa-si termine mandatul in acest an”, a declarat Ghișe.

Autor: Filip Stan

Sursa: Romania TV

Related Posts

4 Responses “Ioan Ghişe: “Se STRÂNG deja semnături pentru DEMITEREA lui Iohannis””

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini says:

  Individul neamt vanzator de copii si samsar de case cu acte false, strain cu totul de neamul romanesc, dovedeste faptul ca prin fiecare zi care trece,prezenta lui la Cotroceni si nu la inchisoare pentru multi ani acolo unde-i este locul, reprezinta un ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA !

 2. mitica says:

  Un penal,un excroc,merita cel putin 25 de ani de puscarie la Poarta Alba.

 3. Ioan says:

  In acest caz cele 8 județe(pe care le știe toată lumea unde sunt plasate) să-l pună președinte pe Dragnea, iar noi ceilalți rămânem în România lui Iohannis

 4. vasile says:

  Doresc instaurarea unei dictaturi militare in Romania similare cu cea din SINGAPORE.

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss