Politică

Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”

Cine seamănă vânt, culege furtună



Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!

Ați vrut o Poliție și Jandarmerie slabe, timorate și fricoase în urma incidentelor din 10 august 2018, de care să vă bateți joc și să le manevrați cum vreți pentru a vă realiza interesele meschine! Le aveți!

Ați vrut o țară condusă de un președinte slugarnic, care n-a făcut nimic bun pentru români, dezbinându-i și instigându-i la ură și răutate, dar care a făcut tot ce se putea face pentru interesul și bunăstarea lui personală! Și o aveți!

Ați vrut un referendum costisitor și neconstituțional contra corupților răi! L-ați avut și l-ați votat (degeaba)!

Ați vrut să nu se modifice legile justiției în folosul cetățeanului pentru că trebuiau apărați magistrații puterii, așa cum v-a ordonat Macovei, Junker și Timmermans! Și ați reușit!

Ați boicotat sau ați votat împotriva familiei tradiționale și a bisericii ortodoxe, militând pentru promovarea homosexualilor și lesbienelor într-o țară majoritar creștin-ortodoxă! Și ați câștigat!

Ați vrut să-l vedeți pe Dragnea la pușcărie, nu pentru motivul banal că ar fi angajat două funcționare la C.J., ci pentru că voia o justiție corectă și independența României față de multinaționalele nesătule din țară. Și ați obținut!

Ați vrut și vreți în continuare desființarea SIIJ! De ce vă nemulțumeste faptul că-i anchetează pe magistrații corupți? E pe cale să obțineți și asta la cât de naivă e noua șefă a PSD!

Și dacă ați vrut toate acestea și le-ați și obținut, atunci de ce vă plângeți?

De ce deplângeți soarta Sorinei, săltată de procuroarea pe care ați apărat-o și adoptată în mod straniu de niște „americani” cu interese meschine?

De ce plângeți după Alexandra, fata de 15 ani ucisă cu sânge rece de criminalul din Caracal, ca urmare a incompetenței și indolenței sistemului mafiot din justiție, poliție și servicii pe care l-ați apărat, împreună cu președintele vostru?

Asta ați vrut, asta aveți! Vorba proverbului biblic: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”

Când o să votați un președinte patriot român, cu dragoste de țară și popor, echilibrat și echidistant politic, atunci veți scăpa!

Când veți promova procurori și șefi de servicii corecți și independenți, nu slugarnici, corupți sau aventurieri, atunci veți avea liniște.

Până atunci, acceptați mizeria politică și morală în care trăiți!

General de brigadă (r) dr. Vasile HERMENEANU, Fost comandant al Brigăzii 9 Mecanizate Mărăşeşti din Constanţa

Sursa: Justițiarul

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Adevarat ca am cules furtuna… potop, vijelie, tornada, grindina pe timp de vara, vant cu aspect tornadic – fenomene meteo extreme generate de utilizarea armei geo-climatice pe teritoriul Romaniei integrata UE/NATO CU BAZA MILITARA in apropierea careia de ani de zile se comit experimente antiumane, dovada probele identificate in casa lui Dinca situata la aprox 7-8 Km, buncarul subteran situat la 1 Km de casa atrocitatilor, devierea apelurilor urgente, perturbarea coordonatelor in timpul exercitiilor militare, diversiunea indusa catre pista criminalului singuratic. Unde am gresit, domnule general?

  • Si-apoi aprozarele cu legume si fructe proaspete, autohtone, puse pe seama initiativei lui Dragnea, in fapt si-n drept a apartinut lui Ceausescu, Dumnezeu sa-l ierte cu bune, cu rele. Am crescut si pprins ziua de astazi pentru ca am mancat fructe, legume si zarzavaturi proaspete din aprozar, cultivate de taranul roman iubitor de fainosag, omul simplu, muritorul de rand si, pentru ca patrioti adevarati au aparat cu pretul vietii glia, adevarul, dreptatea, onoarea, credinta, increderea si speranta. Multumesc!
    Sa traiti!

  • Am votat in necunostinta de cauza pentru ca nu am fost corect informati, nu ni s-a spus adevarul pe care avem onoarea sa-l cunoastem gratie demascarii experimentului Caracal punand cap la cap fenomene, evenimente, cauze, efecte, lectii de viata si de moarte.
    Va rog sa ne sprijiniti in aflarea adevarului pana la capat! Haina pe care o purtati, juramantul pe care l-ati depus, pregatirea prin excelenta, starea natiei, degradarea societatii, regresul, psihoinvolutia umanitatii, toate acestea va obliga sa procedati in consecinta, pe timp de pace, responsabil, constient, la ceas de moment istoric crucial. Cu Dumnezeu adevarat lumina inainte!

  • 6 august 1917 – “Pe aici nu se trece!”
    Slava eroilor neamului!

    Oare ne-am castigat adevarata libertate?

  • Exista inca , destui romani care inca privesc la conducatorii, oficiali si politicienii romani ca la niste zeitati responsabile de soarta tarii, punandu-si toate sperantele in actiunile lor.
    Ii vedeti pe la toate televiziunile, in intilnirile internationale ,dorind sa apara demni , impozanti, cu prestanta, tinand discursuri populiste, goale de orice continut. Cand insa , ajung in fata usilor inchise , isi dezvaluie adevarata fata: niste slugoi ordinari care pur si simplu se gudura si dau din coada pe langa mai-marii Lumii ,ca sa-i primeasca cu onoruri, sa fie laudati , sa li se acorde permisiunea sa fure fara sa pateasca nimic(caci justitia reala nu se mai face de mult timp in interiorul tarii), in schimbul vanzarii a tot si a toate din aceasta tara.
    Practic, toti acestia nu se deosebesc mult de curve: se vand oricui pt bani!

  • Ma numar printre cetatenii care au vazut in conducatori si politicieni adevarate zeitati avand impresia ca deciziile privind soarta tarii stau in mintile, pregatirea, profesionalismul, onoarea dumnealor. Starea natiei demonstreaza contrariul. Schimbam de fiecare data ceva cu altceva, pastrand fondul: aceleasi strategii, sisteme, politici, tehnici, tactici adaptate la tehnologiile vremurilor, interesele tip “geo”. Admitem ca de data aceasta am atins un prag – moment istoric. Cum ne raportam, deslusim, percepem, procedam in consecinta, constienti de realitatea multidimensionala? Exploram, foram, exploatam – nu punem nimic in loc nadajduind la mecanismele alchimiei universale… ? Oferim primitivism, potential distructiv si autodistructiv, diversiune extrema, comportament conflictual, necivilizat din perspectiva normelor universal-valabile… trist, dureros, dar adevarat. Credeti ca Pamantul indura, Ceurul rabda, Dumnezeu adevarat lumina ingaduie la infinit!?

  • …tovarase general! ma asteptam sa citesc si… altele… de exemplu:
    – ati vrut o armata de parada, cu atitudine triumfalista dar plina de burtosi si matracuci invirtite… o aveti!
    – ati vrut ca in TOATE posturile auxiliare din armata sa fie exclusiv persoane din familiile comandantilor si a politrucilor ori a invirtitilor locali… ii avem!
    – ati vrut ca dotarea armatei sa se faca pe asa zise contracte publice, contracte ”pregatite” din vreme, pri

  • …”tovarase general!” …ma asteptam sa citesc si… altele… de exemplu:
    – ati vrut o armata cu atitudine triumfalista dar plina de burtosi si fatuci invirtite… o aveti!
    – ati vrut ca in TOATE posturile auxiliare din armata sa fie exclusiv persoane din familiile comandantilor si ale politrucilor ori ale invirtitilor locali… ii aveti!
    – ati vrut ca dotarea armatei sa se faca pe asa zise contracte publice, contracte ”pregatite” din vreme si incheiate pe sume aiuristice, prin care se spoliaza natiunea… o aveti!
    – ati vrut sa avem o armata plina de ”eroi” in teatrele de operatiuni unde se ajunge prin plata ”cotizatiei”… o aveti!
    – ati vrut doar o armata simbolica, de parada… o aveti!
    …ori armata este exclusa din ”cotidian”?

  • obs. ev. fenomene extreme hibride: meteo – potop, foc, potop, foc – efecte spec. lumini si umbre…

  • Azi, cred că cel mai bun dintre români pentru al ca să-l avem drept PREZEDINTELE ROMÂNIEI, în urma alegerilor din noiembrie este CĂLIN GEORGESCU!