Politică

Cioclii de la FMI caută să ne îngroape definitiv

Acum că “s-a făcut #Dreptate“, după cum cred unii cu oarece deficiențe ale conexiunilor neuronale,#securiștii de pe aici sau de pe aiurea (nu vă faceți iluzii, băieții, știu și despre voi, nu doar despre cei din parohia internă 🙄!) jubilează fericiți, iar presa de tip #Hienă din România e ocupată să îl hingherească pe Dragnea ca în triburile amazoniene, să ne oprim un pic, respirăm și…



Opaaa! Iaca, #minune! Vedem pe încă unii care vin să ne inspecteze și să ne spună ce reflexe pavloviene să avem: “O echipă a #FMI, condusă de Jaewoo Lee, a început ieri o vizită de două săptămâni în România (27 mai – 7 iunie 2019), pentru a face o analiză a #economiei româneşti și a face recomandări privind stabilitatea financiara și politicile monetare” a anunţat FMI.

Cât de înduioșătoare această grijă a FMI pentru țărisoara asta (care momentan nu are nici un acord de împrumut în derulare)!! 😆😄

Autor: Gabriela Ioniță

Sursa: Gabriela Ioniță Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Coincidentza” venirii FMI, tocmai acum cand Dragnea si PSD-ul au fost dezintegrati de catre Justitia aservita Statului subteran, imi aminteste de imaginea vulturilor care se rotesc deasupra unui pradator aflat in agonie, asteptand ca acesta sa moara, pt ca apoi fiecare sa participe la ospat!

  • # grindina, vijelie la Zalau
    # cutremur in Vrancea
    # ALDE n-a atins pragul din motive de Robor
    # soare cu halou de 22 grade cu ocazia vizitei papale
    # sa ne rugam
    # Doamne ajuta!

  • Până nu fură toată Tara si nu o dezintegrează, jiu-dă-nimea nu se lasă, nu are astâmpăr!
    Distrugand echilibrul psihic prin manevre economice propaganda anti-crestina cucereste pas cu pas toate proprietatile – terenuri… pentru noua Khazarie, o tara pentru talmudistii babilonieni, adica satanisti.