Politică

Ce facem cu România?

romania_colonie_ue2În România trebuie zdrobite orice centre de putere locală: partide puternice (orice partid care are tradiție națională sau structura teritorială puternică trebuie ori pulverizat total ca PNTCD-ul, ori in curs de lichidare ca PSD-ul, ori infiltrat de “băsism” ca PNL-ul), Biserica Ortodoxa, trusturi de presa, oameni de afaceri locali etc. Asta după ce economia tarii a fost lichidată – mai ales industriile importante dar, ATENȚIE!, cred că prioritatea o areAGRICULTURA, al cărei potențial trebuie sa ajungă în mâinile unor trusturi, cu pământ cu tot.

Cine deține serviciile secrete si DNA-ul, conduce de fapt România. Întrebarea mea este cât servesc acestea interesul național? Mai definește cineva astăzi “interesul național”?

In aceasta idee cred, Constantin Gheorghe face următoarele afirmații care ar trebui sa nască dezbatere, dacă ar avea unde (in afara internetului): “DNA și SRI au ajuns principalele surse de corupție în România. Au informații. Dar în loc să prevină, preferă să lase faptele să se comită, pentru a avea muniție în războiul pentru putere politică și economică pe care îl duc împotriva României.

Nu mă interesează că acum se umplu pușcăriile. Toți banii europeni care se suspectează că ar fi fost cheltuiți fraudulos trebuie înapoiați. Din bani publici, evident.

Dacă SRI și DNA își făceau treaba la timp, nu aveam nici cazul EADS, nici cazul Microsoft, nici cazul Gala Bute. Și ăsta este doar vârful aisbergului corupției. Corupție petrecută cu SRI și DNA ținând de șase.”

1. Ministrul Învățământului întoarce toată intelegerea de care a dat dovada ieri, când reprezentanții părinților i-au cerut ca înscrierea la ora de Religie sa fie făcută la începutul ciclului școlar si acesta a fost de acord în principiu. Astăzi, Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei a declarat că înscrierile la ora de Religie devine opţională pentru elevi încă din acest semestru. Astfel, părinţii pot depune cerere prin care să îşi înscrie copiii la ora de Religie, până pe 6 martie 2015, pentru anul şcolar în curs. Cei care nu depun cerere, nu mai fac Religia în semestrul doi. Explicația ministrului ține de chestiuni juridice și publicarea în Monitorul Oficial etc.

Eu cred ca presiunile ca aceasta ora sa fie scoasa din programa sunt atât de mari, încât nu rezista oricine, mai ales ca aceasta campanie de arestări întețită la alegeri este în toi. Indivizii din politica au fost “creați” slabi ca sa nu reziste acestor presiuni externe voinței naționale.

2. Observ o mare vânzoleală pe tema vaccinurilor pe Hotnews (oficina neoliberala) si pe rețelele de socializare. Mixich o ataca in serial pe dr.Todea-Gross Christa, care a scris o foarte documentata carte in care combate mitologia din jurul vaccinului, iar pe net este luata la zor Olivia Steer, mama a doi copii dupa cate stiu, care si-a exprimat si ea aceasta neîncredere in “zeul Vaccin”. Eu am fini cărora le-a fost distrusa viata (au ramas in urma vaccinului surdo-muti si tare as vrea sa vadă cineva lacrimile finei mele, care din medic, asa cum își dorea sa fie în copilărie, a ajuns doar tehnician dentar), cunosc personal copii-leguma (tetrapareza spastica și chiar porencefalie, autism etc.) in urma vaccinului. Însă, indivizi cu sechele de mentalitate totalitară vor ca Statul să se interpună în viata familiei. Asta se întâmplă și cu școala, unde se dorește coborârea limitei de vârsta de unde începe obligativitatea școlarizării pana la 3 ani, precum și obligativitatea cursurilor de educație sexuala.

3 Azi va fi lansată o carte esenţială în înţelegerea fenomenului homosexualităţii şi instrumentalizarea sa politică de către neomarxistii finanţaţi în toată lumea ca şi la noi de fundaţiile Soros şi ale altor miliardari ai planetei care îşi doresc desfiinţarea Familiei, nucleul fiinţial al societăţii de la începuturile umanităţii şi până astăzi.

Lansarea de azi la ora 18:00 a cărţii „Faţă nevăzută a homosexualităţii” în cadrul conferinţei „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii” de la „Gr. Preoteasa” a stârnit mânia activiştilor pro-homosexualitate, care au început presiunile pentru anularea evenimentului şi chiar vor să vină în sala ca să încerce oprirea acestui eveniment. Depinde şi de noi ca acesta să nu se întâmple.

Aparent, cele trei chestiuni ridicate aici nu au legătură între ele. Nu şi la o privire mai atentă, însă.

Autor: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • In timp ce isi organizeaza educatia tineretului in enclave inchise unde strainii neamului lor nu penetreaza, isi organizeaza familiile de la 3 la 8-10 copii care fiecare are asigurata existenta prin joburi create in suprastructura, vin prin intermediul mediei, ongurilor, coruptiei si santajelor exercitate la nivel guvernamental sa asasineze natiunile prin implementarea unor masuri “liberale”, “democratice”, in domeniul educatiei, sanatatii economiei in urma carora le ramane lor camp deschis de actiune pentru promovarea agendei lor de degenerati. E timpul sa realizam ce se intampla cu noi. Uitati-va unde a ajuns Romania. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu celelalte natiuni din est. La noi au reusit sa-si infiltreze agentii. Scoala-te Ioane, scoala-te Gheorghe.