Analize și opinii

Viktor Orban: „Doar o negociere între SUA și Rusia poate pune capăt acestui război”

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 10: Hungarian Prime Minister Viktor Orban and German Chancellor Angela Merkel (not pictured) speak to the media prior to talks at the Chancellery on February 10, 2020 in Berlin, Germany. Orban is on a one-day official visit to Berlin. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Vorbind pe 16 octombrie la depunerea jurământului voluntar, premierul ungar Viktor Orbán a spus:
„Oricine crede că acest război se va încheia cu negocieri ruso-ucrainene nu trăiește în această lume. Realitatea este alta”. Potrivit acestuia, „doar o negociere între SUA și Rusia poate pune capăt acestui război”.
Viktor Orban, cel mai cerebral politician din tot Occidentul. Plus cel mai curajos. Și mai inteligent. După ce 40% din companiile germane cu capacități de producție relocate în afara Germaniei au fost forțate să revină în Germania, păscându-le falimentul, Viktor Orban le-a trimis invitația: Veniți în Ungaria. Vă asigurăm energie ieftină să produceți!
Și da, vor veni, au început. Și vor crea locuri de muncă pe cât nu poate oferi Ungaria. Comparați poziția lui cu a politicienilor români!
Și vă mai spun ceva: în cazul în care acest conflict se va încheia, granițele nu vor mai rămâne aceleași. Și România, țara cea mai obedientă față de imperialiștii occidentali, va avea de pierdut. Ungaria, în niciun caz. Ar fi prima oară când suntem proștii Europei? Dacă n-am avut și n-avem politicieni… Am avut unul singur, care a jucat Occidentul pe degete. L-au plimbat și cu caleașca. De-aia l-au și lichidat. Și n-avea carte, măcar.
Autorul: David Angelo